Lennot Helsinki - Oulu

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Helsinki määränpäähän Oulu

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Helsinki (HEL) määränpäähän Oulu (OUL), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Oulu. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Helsinki - Oulu

Pohjois-Suomen teknologiakaupunki

Oulu on nopeasti kasvava kaupunki Pohjois-Suomessa, Oulujoen suulla Perämeren rannikolla. Sen edustalla sijaitsee Perämeren suurin saari, Hailuoto. Suomen viidenneksi suurimmassa kaupungissa panostetaan vahvasti tietoteollisuuteen. Keskustassa sijaitseva tuomiokirkko on kaupungin korkein rakennus. Oulusta on hyvät kulkuyhteydet etelään muualle länsirannikolle sekä pohjoiseen kohti käsivartta ja Lappia.


Koska matkustaa Ouluun ja mitä puuhata siellä

Vaikka Oulussa on pitkä ja kylmä talvi, kaupunki on koko vuoden ympäri kiinnostava matkakohde. Tähän vaikuttavat kaupungin lähistöllä sijaitsevat talviurheilumahdollisuudet. Oululaiset tykkäävät juhlia Vappua ja Juhannusta kunnolla. Kesäkuun lopulla vuosittainen ruokafestivaali „Roviantti“ huokuttelee noin 50 000 kävijää kaupunkiin. Kesällä Oulun lukuisat hiekkarannat tarjoavat mahdollisuuden rantapalloilla ja uida.


Tärkeitä tietoja ennen matkaa

Oulu on rauhallinen ja turvallinen kaupunki. Kaupungin hintataso on hieman matalampi kuin pääkaupunkiseudulla. Kaupoissa voi maksaa joko käteisellä tai luotto- ja debit-kortilla. Oulun keskustasta löytyy erilaisten kauppojen lisäksi myös tavaratalo sekä elokuvakeskus.


Kuinka liikkua ja missä yöpyä

Oulun lentoasemalta, joka on Helsinki-Vantaan jälkeen maan toiseksi vilkkain, on matkaa noin 15 kilometriä kaupungin keskustaan. Matkustaa voi bussilinjalla 9, jolla matka maksaa alkaen noin 9 euroa. Nopeampi vaihtoehto on taksi, joka maksaa alkaen noin 30 euroa. Junaliikennettä lentoasemalta Oulun keskustaan ei ole, sen sijaan lentokentältä löytyy auton vuokrauspalveluita sekä parkkipaikkapalvelut.

Joukkoliikenteen kulkuneuvoja on Oulussa huomattavasti vähemmän kuin etelän isommissa kaupungeissa. Kaupungin julkinen liikenne on pitkälti yksityisten liikennöitsijöiden linja-autoliikenteen varassa. Oulun keskusta on silti sen verran pieni, että siellä pärjää hyvin kävellenkin. Oulun linja-autoasemalta on kaukoliikenteen yhteyksiä eri puolille maata. Myös rautatieasemalta pääsee junalla muun muassa Helsingin, Rovaniemen ja Kuopion suuntiin.

Oulusta löytyy useita yöpymismahdollisuuksia. Niihin kuuluvat eri hintatasojen hotellit ja wellness kylpylät uimaaltaineen. Hotelleissa yöpyminen maksaa alkaen noin 50 euroa/henkilö. Myös lomamökkejä ja kauniin luonnon ympäröimiä telttailualueita riittää kaupungissa ja sen lähellä. Retkeilyalueet ovat ehdottomasti edullisin tapa yöpyä.

Lentoa koskevat tiedot: Helsinki - Oulu

Outbound and return from 90,27 €
Lennon kesto min.. 01:00 / max.. 01:30
Paluulennon kesto min.. 00:55/ max.. 01:25
Etäisyys 514 km
Lentoa/viikko 106
Lähtölentokenttä Lentokenttä Helsinki-Vantaa (HEL)
Kohdelentokenttä Lentokenttä Oulu (OUL)
Kohdemaa Lennot - Suomi
Vaihtoehtoiset reitit kohteeseen Suomi
Alternative flights to Oulu
Popular destinations for onward travel
Flight destinations with a similar price