Lennot Helsinki - Barcelona

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Helsinki määränpäähän Barcelona

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Helsinki (HEL) määränpäähän Barcelona (BCN), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Barcelona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Helsinki - Barcelona

Katalonian värikäs pääkaupunki

Välimeren rannalla sijaitseva Barcelona on Espanjan toiseksi suurin kaupunki pääkaupunki Madridin jälkeen. Barcelonakin on saanut pääkaupunkistatuksen, sillä se on Katalonian pääkaupunki. Paikalliset puhuvatkin suurimmaksi osaksi katalaania espanjan kielen lisäksi.

Tapahtumakaupunki henkeen ja vereen

Barcelona on erinomainen matkakohde ympäri vuoden, tosin runsaat sateet kiusaavat niin paikallisia kuin matkailijoitakin syys-lokakuussa. Talvella espanjalaiset pukevat untuvatoppatakit päällensä, vaikka lämpötila harvoin putoaa lähelle nollaa.

Barcelonassa tapahtuu talvikuukausinakin: loppiaisena vietetään kolmen viisaan miehen juhlaa ja helmikuun alussa on viikonmittainen karnevaali.

Barcelonassa on valtavan paljon nähtävää ja kaupunki täyttyykin turisteista erityisesti keväisin ja kesäisin. Ihmispaljoudessa kannattaa muistaa pitää huolta arvoesineistä, sillä erityisesti kävelybulevardi La Ramblasin tungoksessa liikkuu paljon taskuvarkaita.
 

Rahalle vastinetta

Barcelonassa elinkustannukset ovat edullisemmat kuin Suomessa: alkoholijuomissa hintaero ei ole kovinkaan tuntuva, mutta syöminen on todella edullista, esimerkiksi pientä purtavaa löytää pikkurahalla.

Majoitustarjontaa Barcelonassa riittää eri hintaluokissa, joten jokainen matkailija voi valita budjetilleen sopivan yösijan. Hostellimajoittuminen tulee edullisimmaksi, noin 15 eurosta ylöspäin vuodepaikalta, mutta majapaikan sijainnista riippuen voi myös mukavan hotellin löytää halvahkoon hintaan.

Sekä majoituspaikat että ravintolat käyttävät eri hinnastoa turistikauden aikaan. Sesongin ulkopuolella matkustava voi siis säästää pitkän pennin yöpymisessä ja syömisessä.

Liikkuminen Barcelonassa

Lentoasema El Prat sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Barcelonan keskustasta ja sieltä on hyvät kulkuyhteydet kaupunkiin. Säännöllisesti Placa de Catalunya -aukiolle ajavat Aerobussin linjat A1 ja A2 ovat huokeahintaiset vaihtoehdot. Bussilippu kustantaa suunnilleen kuusi euroa ja matkaan kuluu aikaa ainoastaan puolisen tuntia. Keskustaan pääsee myös junalla ja taksilla, jolla matkan hinnaksi tulee kaksi- tai kolmekymmentä euroa.

Barcelona on oiva kävelykaupunki; erityisesti vanhaan kaupunkiin kannattaa tutustua jalan. Julkinen liikenne toimii kaupungissa hyvin ja kertalippu maksaa noin kolme euroa. Kymmenen kerran -sarjakortti tulee paljon julkisia käyttävälle edulliseksi, sen hinta on noin 12 euroa. Kaupungin metro on helppokäyttöinen, siisti ja turvallinen. Erityisesti turisteille tarkoitetulla Barcelona Cardilla saa alennusta sekä julkisilla liikkumisesta että lukuisista nähtävyyksistä.

Helppoa liikkumista kaipaavalle paras vaihtoehto on taksi. Taksihinnat ovat verrattain edulliset, mutta erityisesti ruuhka-aikaan taksikyyti on huomattavasti julkisia hitaampi vaihtoehto.

Lentoa koskevat tiedot: Helsinki - Barcelona

Outbound and return from 161,60 €
Lennon kesto min.. 03:55
Paluulennon kesto min.. 03:55/ max.. 04:10
Etäisyys 2631 km
Lentoa/viikko 14
Lähtölentokenttä Lentokenttä Helsinki-Vantaa (HEL)
Kohdelentokenttä Lentokenttä Barcelona (BCN)
Kohdemaa Lennot - Espanja
Vaihtoehtoiset reitit kohteeseen Espanja
Alternative flights to Barcelona
Popular destinations for onward travel
Flight destinations with a similar price