Lennot Turku - Oulu

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Turku määränpäähän Oulu

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Turku (TKU) määränpäähän Oulu (OUL), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Oulu. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Turku - Oulu

Oulu - Suomen teknologiakeskittymä 

Oulu on Perämeren rannikolla sijaitseva miltei 200 000 asukkaan kaupunki, joka tunnetaan maailmalla teräs-, teknologia- ja puuteollisuudestaan. Lomailijoita Ouluun houkuttelevat loistavat talviurheilumahdollisuudet, kaunis luonto ja Suomen vaikuttavimmat uimarannat. 

Talvinen Oulu

Oulun kaupunki sijaitsee Suomen länsirannikon pohjoisosassa. Etelä-Suomeen verrattuna alueen talvi on pitkä, kylmä ja luminen. Hyvät kulkuyhteydet lähellä sijaitseviin talviurheilukeskuksiin sekä Oulun seudun muut runsaat talviliikuntamahdollisuudet tekevät kaupungista oivan matkakohteen turisteille myös talviaikaan. Luontoon liittyviä aktiviteetteja retkeilystä, suunnistukseen ja pyöräilyyn on tarjolla kaupungissa ja sen ympäristössä runsaasti myös kesällä. Oulu on myös erinomainen urheilukaupunki, kiitos kaupungissa järjestettävien urheilukilpailuiden, otteluiden sekä monipuolisen lajivalikoiman.

Oulu on yksi Suomen suurimmista yliopistokaupungeista, opiskelijoiden johdolla erityisesti vappua juhlitaan kaupungissa railakkaasti. Kesällä Ouluun matkaava voi noin 50 000 muun kävijän kanssa osallistua vuosittaiseen Roviantti -ruokafestivaaliin tai kaksipäiväiseen Oulun Kuusisaaressa järjestettävään Qstock-musiikkifestivaaliin.
 

Majoittuminen Oulussa

Oulussa on paljon erilaisia majoitusmahdollisuuksia. Eri hintatason hotelleista ja hostelleista on mahdollista valita jokaiselle kukkarolle sopiva vaihtoehto. Edullisimmat vaihtoehdot ovat erilaiset retkeilyalueet, joissa voi yöpyä luonnonkauniissa maisemissa tai talonpoikaistyylisessä miljöössä. Kaupungissa ja sen laitamilla on runsaasti myös majoitusta järjestäviä hyvinvointikylpylöitä sekä vuokrattavia lomamökkejä.

Oulun keskustassa on hyvät ostosmahdollisuudet ja kävelykaduista muodostuu kaupungissa kierteleville miellyttävä olohuone. Kesäisin suosittu kauppapaikka on lahden rannassa sijaitseva kauppatori. Oulu on Helsinkiin verrattuna hintatasoltaan edullinen, etenkin asuntojen vuokrat ovat huomattavasti huokeampia, mutta myös esimerkiksi ulkona syöminen tulee pääkaupunkia halvemmaksi. 
 

Matka taittuu vaikka apostolin kyydillä

Oulun lentoasema sijaitsee noin viidentoista kilometrin päässä Oulun kaupungista. Kaupunkiin pääsee lentokentältä halvimmillaan viidellä eurolla bussilinjan 9 kyydissä. Vaihtoehtoisesti matkailija voi ottaa taksin tai vuokrata käyttöönsä auton. Taksikyyti keskustaan maksaa noin kolmekymmentä euroa. Lentokentällä on kattavat autonvuokraus- ja pysäköintipalvelut.

Julkinen liikenne on Oulussa verrattain kallista, vaikkakin taksia edullisempaa. Kaupunkialue on kuitenkin melkoisen pieni, joten liikkuminen jalan tai esimerkiksi vuokratulla polkupyörällä ovat hyviä vaihtoehtoja. Oululaiset ovat innokkaita pyöräilijöitä, ja kaupungin alueella on lukuisia hyvin hoidettuja pyöräilyreittejä, joista osaa ylläpidetään myös talvisin.

Vaikka Oulu sijaitsee Suomen pohjoispuolella, on sinne matkustaminen helppoa. Matka taittuu eri puolilta Suomea lukuisilla junavuoroilla tai helppokulkuista ja hyvää tietä pitkin autolla. Kiireisimmille matkaajille lento eteläisemmästä Suomesta on oiva ja nopea valinta.

Lentoa koskevat tiedot: Turku - Oulu

Outbound and return from 434,77 €
Etäisyys 516 km
Lähtölentokenttä Lentokenttä Turku (TKU)
Kohdelentokenttä Lentokenttä Oulu (OUL)
Kohdemaa Lennot - Suomi
Vaihtoehtoiset reitit kohteeseen Suomi
Alternative flights to Oulu
Popular destinations for onward travel
Flight destinations with a similar price