Lennot Helsinki - Kööpenhamina

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Helsinki määränpäähän Kööpenhamina

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Helsinki (HEL) määränpäähän Kööpenhamina (CPH), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Kööpenhamina. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Helsinki - Kööpenhamina

Rentouttava pääkaupunki merenrannalla

Värikäs Kööpenhamina on kaupunki, joka tarjoaa viihdykettä ympäri vuorokauden. Lukuisat kahvilat, veden läheisyys, eloisa yöelämä ja kaupungin mielenkiintoinen historia houkuttelevat matkailijoita kaikkina vuodenaikoina.

Paras matkustusaika, nähtävyydet ja vinkit

Vaikka talven kuukaudet joulukuusta helmikuuhun voivat olla pimeitä ja kylmiä, Kööpenhamina on erinomainen kaupunkikohde vuoden ympäri. Paras aika tutustua Kööpenhaminaan villeimmillään on kaupungin vuotuisan jazz-festivaalin aikaan heinäkuun alussa. Festivaalia vietetään ympäri kaupunkia levittäytyneissä tapahtumapaikoissa. Myös vappua ja uutta vuotta juhlitaan iloisissa tunnelmissa.

Tärkeää tietää ennen matkaa

Kööpenhamina on tunnettu polkupyöräystävällisenä kaupunkina, jossa polkupyörävuokraamon löytäminen on helppoa. Suomeen verrattuna Kööpenhaminan hintataso on Helsingin keskustan luokkaa, etenkin majoituskustannukset, elintarvikkeet ja juomat ovat jopa pohjoismaisella mittapuulla kalliimmasta päästä. Tanskan valuutta on Tanskan kruunu, mutta luotto- ja debitkorteilla maksaminen on normaalia myös pienten ostosten kohdalla, joten rahanvaihdosta ei tarvitse stressata. Tanska kuuluu Keski-Euroopan aikavyöhykkeeseen, joten kellonaika on siellä tunnin Suomen aikaa jäljessä. 

Saapuminen paikan päälle, majoitus ja kulkuyhteydet

Matka lentoasemalta keskustaan kestää lentokenttäjunalla vain varttitunnin verran. Myös metrolinja 2 sekä bussilinja 5A kuljettavat matkustajat Kööpenhaminan keskustaan. Yhdensuuntainen lippu lentoasemalta keskustaan maksaa noin 35 DKK. Taksitolpat sijaitsevat lentoaseman terminaalien 1 ja 3 edessä, mutta taksi on luonnollisesti julkista liikennettä huomattavasti kalliimpi matkustusvaihtoehto.

Välimatkat Kööpenhaminan keskustassa ovat käveltävissä. Julkinen liikenne pitää sisällään bussi-, juna- ja lauttaverkostot. Julkisen liikenteen kulkuvälineitä voi käyttää joko 24-tunnin päivälipulla tai 7-päivän lipulla. “Copenhagen Card“ ja “City Pass“ ovat hyviä vaihtoehtoja turisteille, sillä ne tarjoavat alennuksia useista museoista ja nähtävyyksistä. Lisäksi lippuun sisältyy rajoittamaton matkustusmäärä julkisessa liikenteessä sen voimassaoloaikana.

Kööpenhaminassa on runsaasti hotelleja ja hostelleja, joista valita mieleinen majoitusvaihtoehto. Laajasta valikoimasta huolimatta hintataso on kuitenkin halvimmillaankin pienemmällä budjetilla matkustaville kallis.     

Lentoa koskevat tiedot: Helsinki - Kööpenhamina

Outbound and return from 87,38 €
Lennon kesto min.. 01:35 / max.. 01:45
Paluulennon kesto min.. 01:35/ max.. 01:40
Etäisyys 893 km
Lentoa/viikko 62
Lähtölentokenttä Lentokenttä Helsinki-Vantaa (HEL)
Kohdelentokenttä Lentokenttä Kööpenhamina (CPH)
Kohdemaa Lennot - Tanska
Alternative flights to Kööpenhamina
Popular destinations for onward travel