Lennot Helsinki - Madrid Barajas

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Helsinki määränpäähän Madrid Barajas

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Helsinki (HEL) määränpäähän Madrid Barajas (MAD), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Madrid Barajas. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Helsinki - Madrid Barajas

Madrid - Ystävällinen miljoonakaupunki Espanjan sydämessä

Toinen toistaan herkullisemmat tapakset, värikäs yöelämä, jalkapallo-ottelut, monipuoliset kulttuurielämykset, rennot puistopiknikit ja boheemit sivukorttelit tarjoavat mitä mahtavimmat näkymät Espanjan pääkaupunki Madridiin. Madrid toimii erinomaisesti lyhyemmälläkin käynnillä, mutta jättää taatusti sen verran hampaan koloon, että kaupunkiin on pakko palata. 

Madrid tuo helpotuksen kulttuurin, shoppailun ja jalkapallon nälkäisille

Parasta aikaa matkustaa Madridiin ovat kevät ja syksy. Tuolloin keli on miellyttävä, ei liian kuuma tai kylmä. Madridissa tapahtuu koko ajan. Dos de Mayo –festivaalia vietetään 2. toukokuuta ja kaupunki tarjoaa tuolloin värikästä koettavaa lähes joka lähtöön. Kansainvälistä jazz-festivaalia juhlitaan puolestaan lokakuun lopussa. Madrid tarjoaa vuoden ympäri maailmanluokan kulttuuririentoja, hurmoksellisia futismatseja sekä loputtoman määrän muotia ja eri kukkaroille sopivia mahdollisuuksia shoppailla.

Ulkona syöminen Madridissa on yhtä fiestaa

Madridissa on helppoa, yleistä ja edullista syödä ulkona. Pääkaupungissa on myös useita laadukkaita, Michelin tähdillä varustettuja, huippuravintoloita. Mutta lounasaikana kannattaa jalkautua hieman etäämmäs ydinkeskustasta ja hakeutua paikkoihin, joista löydyy ”Menu del dia” -vaihtoehtoja. Tällöin pääsee nauttimaan edullisesti useampaakin paikallista ruokalajia. Tapas baarit ja cerveceriat puolestaan tarjoavat maistuvien tapaksien, kuohuvan oluen tai punaviinilasin lisäksi aimo annoksen aitoa, espanjalaista kulttuuria.


EU-kansalainen ei tarvitse Madridiin viisumia eikä rokotteistakaan tarvitse olla huolissaan, kunhan perusrokotteet ovat voimassa. Madridin ydinkeskustassa ja sen ympäristön ihmisvilinässä, kuten kaikissa turistien suosimissa suurkaupungeissa, kannattaa aina pitää käsilaukustaan huolta taskuvarkaiden varalta. Espanjassa kello on tunnin vähemmän kuin Suomessa.
 

Pääkaupungin sujuvat liikenneyhteydet ja runsas majoitustarjonta

Madridin julkinen liikenne on sujuvaa ja siistiä. Madrid-Barajasin lentokentältä pääsee eri puolille Madridin keskustaa todella vaivattomasti, taksia ei ole tarvetta käyttää. Taksi Madridissa on kuitenkin edullinen kulkuneuvo verrattuna muihin Euroopan suurkaupunkeihin. Lentokentän terminaaleista 1 ja 3 lähtee metrolinja 8, jolla matka keskustaan kestää noin vartin verran. Barajasin kentältä pääsee myös useilla bussilinjoilla eri puolille kaupunkia. Pysäkkejä löytyy terminaalien 1, 3 ja 4 edestä. Sekä metro- että junalippu maksaa noin viiden euron verran.

Majoitusta Espanjan pääkaupungissa on tarjolla moneen lähtöön. Edullisimpien vaihtoehtojen, hostellien, hinnat lähtevät reilusta 10 eurosta, ja kolmen tai useamman tähden hotellien huoneiden hinnat ovat alkaen 80 euron luokkaa. Madridin keskustassa ja sen lähiympäristössä on helppo liikkua paitsi metrolla myös kävellen tai näitä liikkumismuotoja sopivasti yhdistellen. Matkaan kannattaakin varata kengät, joilla on mukava kävellä voidakseen keskittyä ihailemaan ympäröivää arkkitehtuuria ja katujen vilskettä siirryttäessä paikasta toiseen.

Lentoa koskevat tiedot: Helsinki - Madrid-Barajas

Outbound and return from 197,45 €
Lennon kesto min.. 04:25 / max.. 04:30
Paluulennon kesto min.. 04:10
Etäisyys 2949 km
Lentoa/viikko 11
Lähtölentokenttä Lentokenttä Helsinki-Vantaa (HEL)
Kohdelentokenttä Lentokenttä Madrid Madrid-Barajas (MAD)
Kohdemaa Lennot - Espanja