Lennot Helsinki - Manchester

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Helsinki määränpäähän Manchester

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Helsinki (HEL) määränpäähän Manchester (MAN), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Manchester. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Helsinki - Manchester

Manchester on trendikäs kaupunkikohde

Manchesterissa yhdistyvät brittiläinen suurkaupungin tunnelma ja historiallinen ilmapiiri. Runsas ja monipuolinen kulttuuritarjonta viihdyttää kaikenikäisiä matkailijoita. Yöelämästä nauttivalle Manchester on monipuolinen kohde ja jalkapallofani löytää kaupungista varmasti oman maailmansa. Pelikatsomoihin haluavan kannatta kuitenkin varata liput jo hyvissä ajoin etukäteen.

Juhlia ja festivaaleja kulttuurinnälkäisille

Manchester on suhteellisen lähellä rannikkoa, joten sää on vaihtelevaa ja tunnetusti melko kosteaakin meri-ilmaston vaikutuksesta johtuen. Lämpimin ajankohta on keskikesällä, mutta silloinkin kannattaa varautua sateisiin.

Sateisesta säästä huolimatta Manchesterissa vietetään lukuisia erilaisia festivaaleja aina pitkälle syksyyn asti. Tunnetuimpia ovat isot jazz-festivaalit heinäkuussa sekä Manchesterin ruokafestivaalit syyskuussa. Loppusyksystä lukutoukkia houkuttelevat Manchesterin kirjallisuusfestivaalit. 

Matkailuystävällinen kaupunki

Manchester on moderni kaupunki, joka huomioi matkailijan tarpeet. Aikaero Suomeen on kaksi tuntia, siten että kelloaika Manchesterissa on Suomen aikaa jäljessä. Hintataso on suunnilleen sama kuin meillä Suomessa. Englannin tasolla se on keskiluokkaa, eli Lontoota hieman edullisempi. Ruokakaupoissa elintarvikkeiden hintataso on kuitenkin hieman Suomea alhaisempi. Valuuttana Englannissa on käytössä Iso-Britannian Punta (£). 

Liikkuminen ja yöpyminen suurkaupungissa

Manchesterin lentokentältä pääsee keskustaan noin 15 minuutissa paikallisjunalla. Metrolinkillä matka kestää noin 35 minuuttia. Lipun hinta on molempiin suunnilleen £4,50. Taksimatka ottaa vilkkaan liikenteen vuoksi hieman alle puoli tuntia, ja maksaa keskimäärin £18. Taksitolpat sijaitsevat lentokentän terminaalissa 1. 

Kaupungissa kannattaa liikkua kävellen, sillä etäisyydet ovat lyhyet. Kaupungissa suurimpien asemien välillä kulkee ilmainen Metroshuttle-bussilinja. Tavalliset bussilinjat ovat nimeltään 'Stegecoach'. Niillä matka maksaa noin £1.50. Kaupungissa kulkee myös raitiovaunu, johon saa ostettua päivälipun noin £5 hintaan. Taksien hinnat ovat luonnollisesti kalliimmat kuin julkisen liikenteen, vaikka ovatkin pääkaupunkia Lontoota edullisemmat. Liikenne suurkaupungissa on tyypillisesti ruuhkaista. Paikallisen turisti-infon löydät Piccadilly Plazalta.

Manchesterissa pääsee yöpymään edullisesti valitsemalla majapaikaksi hostellin jaetun dormin. Yö maksaa noin £15 yhdeltä hengeltä. Hotellihuoneiden keskihinta on noin £60 yhdeltä yöltä. Manchesterissa sijaitseva Hilton-hotelli on yksi kaupungin korkeimpia rakennuksia ja kuuluisa hienosta näköalastaan.

Lentoa koskevat tiedot: Helsinki - Manchester

Outbound and return from 148,33 €
Lennon kesto min.. 03:00
Paluulennon kesto min.. 02:45/ max.. 02:50
Etäisyys 1814 km
Lentoa/viikko 16
Lähtölentokenttä Lentokenttä Helsinki-Vantaa (HEL)
Kohdelentokenttä Lentokenttä Manchester (MAN)
Kohdemaa Lennot - Iso-Britannia
Vaihtoehtoiset reitit kohteeseen Iso-Britannia
Alternative flights to Manchester
Flight destinations with a similar price