Lennot Oulu - Antalya

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Oulu määränpäähän Antalya

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Oulu (OUL) määränpäähän Antalya (AYT), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Antalya. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Oulu - Antalya

Antalyan auringon alla vaeltavat aikakaudet ja ihmiset

Antalyassa yli 2000-vuotinen historia sekoittuu vilkkaasti kasvavaan moderniin miljoonakaupunkiin, joka on maailman vierailluimpia. Antalya siintää paratiisina historiasta kiinnostuneille, rantalomailijoille ja shoppailijoille.


Valoa ja mahdollisia varjoja

Toukokuusta lokakuuhun alueen päivälämpötilat kieppuvat 25 °C tietämissä huipentuen heinä-elokuussa yli 30 °C lämpötiloihin. Aurinko porottaa keskimäärin 300 päivää vuodessa, ja talvisinkin päivälämpötila harvoin putoaa alle 15 °C.

Nyky-Turkin isän Mustafa Kemal Atatürkin päivää vietetään 19.5. ja tasavallan päivää 29.10. Paastokuukausi Ramadanin loppumista juhlitaan kolmipäiväisellä Id al-Fitrilla. Ramadanin ajankohta vaihtelee vuosittain, sitä vietetään islamilaisen kalenterin yhdeksäntenä kuukautena. 


Paikallisia tapoja ja vinkkejä matkalle

Turkkiin matkustaville suositellaan tavanomaisia rokotuksia A-hepatiittia, jäykkäkouristusta, lavantautia ja kurkkumätää vastaan.

Alle 90 vuorokauden lomamatkoille ei tarvita viisumia, mutta kaikkien täysi-ikäisten on pidettävä henkilöllisyystodistus mukanaan. 

Koko Turkin alueella on maanjäristysriski. Maan järistessä ulkoa ei saisi pyrkiä sisälle eikä sisältä ulos. Turvallisinta on ulkona aukeilla ja korkeilla paikoilla. Sisällä vaarattominta on lattiatasossa vahvojen pöytien alla tai rakennusten nurkissa. Vakavan maanjäristyksen riski on kuitenkin hyvin pieni. 

Ulkona syöminen on edullista. Esimerkiksi Cumhuriyet- ja Atatürk-kaduilla  ateria maksaa noin 8 TRY.

Hintataso Antalyassa on kokonaisuudessaan hivenen Suomea edullisempi. Toisin kuin länsimaisten ketjujen kaupoissa, paikallisilla toreilla kuuluu tinkiä. Tinkiminen on onnistunut, kun tuotteen lopullinen hinta on keskimäärin vain noin puolet ensimmäisestä ilmoitetusta hinnasta. Aggressiivistakin kaupustelua tavataan ja väärennettyä tavaraa liikkuu runsaasti.

Moskeijoissa ja muissa pyhissä paikoissa sekä naisten että miesten tulee peittää olkapäät ja polvet sekä jättävät kengät ulkopuolelle. Myös hiusten peittämistä suositellaan.

Halpaa tai luksusta

Antalyan lentokentältä pääsee kaupunkiin joko kaupungin bussilla tai shuttlebussilla noin puolessa tunnissa. Taksista joutuu maksamaan enemmän, etenkin yöaikaan, jolloin taksa nousee 50 %. Taksien hinnat jäävät kuitenkin alhaisemmiksi kuin Suomessa.

Minibussit kuljettavat vaivattomimmin ja edullisimmin niin kaupungin sisällä kuin Turkin Rivieran muihinkin kohteisiin. 

Hotellit ovat yleensä tasokkaita. Vanhassa kaupungissa majoitut alkaen noin 40 TRY/yö, ja Kundun sekä Laran rantapaikoissa alkaen 70 TRY hintaan yöltä. Valikoimassa on muun muassa kylpylähotelli turkkilaisine saunoineen ja All Inclusive-lomakeidas, jossa kaikki sisältyy hintaan. Myös halvempaakin vaatimattomampaa majoitusta on tarjolla, mutta palvelun taso on myös sen mukaista.

Lentoa koskevat tiedot: Oulu - Antalya

Outbound and return from 372,10 €
Etäisyys 3141 km
Lähtölentokenttä Lentokenttä Oulu (OUL)
Kohdelentokenttä Lentokenttä Antalya (AYT)
Kohdemaa Lennot - Turkki
Vaihtoehtoiset reitit kohteeseen Turkki
Alternative flights to Antalya
Flight destinations with a similar price