Lennot Tampere - Oulu

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Tampere määränpäähän Oulu

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Tampere (TMP) määränpäähän Oulu (OUL), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Oulu. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Tampere - Oulu

Matkusta Ouluun!

Eriskummallisesta murteestaan, hiekkarannoista ja heavy metallista tunnettu suomalaiskaupunki on tutustumisen arvoinen ja eksoottinen matkakohde myös suomalaisille! Noin sata kilometriä Lapin läänin rajasta etelään sijaitseva kaupunki on täynnä tekemistä kesät ja talvet.

Talviurheilua ja rantapalloa Oulussa!

Oulu on houkutteleva matkustuskohde ympäri vuoden kylmistä talvistaan huolimatta. Lukuisat talviurheilumahdollisuudet Oulussa ja kaupungin lähistöllä houkuttelevat matkailijoita myös vuoden kylmempinä kuukausina. Lisäksi onnekkaat saattavat bongata talvisella taivaalla revontuliakin ja henkeäsalpaavan tähtitaivaan. Toki on hyvä pitää mielessä, että Oulussa on talvisin todella kylmä, joten lämpimät vaatteet ovat onnistuneen reissun kannalta ehdottomuus.

Oulu tarjoaa vierailijoille myös kesäisin paljon nähtävää ja tehtävää. Yksi kaupungin kuuluisimmista tapahtumista on heinäkuun lopulla järjestettävä ruokafestivaali Roviantti, jolla on vuosittain noin 50 000 kävijää. Myös Juhannusta ja Vappua juhlitaan asianmukaisesti. Oulussa sijaitsevat Suomen parhaat hiekkarannat.  

Vinkkejä Ouluun matkaavalle

Hintatasoltaan Oulu on samaa luokkaa kuin Suomen muutkin kaupungit, mutta pääkaupunkiseudulta tulevilla se on suhteellisen edullinen kaupunki. 

Pienehkössä Oulussa liikkuminen onnistuu hyvin jalkaisin tai polkupyörällä, sillä etäisyydet eivät ole erityisen pitkiä. Tämän lisäksi kaupungissa on toimiva julkinenliikenne, joka on ehdottomasti taksia edullisempi vaihtoehto. 

Kaupunkiin linja-autokyydillä

Oulun lentoasema on noin 15 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Bussilinja 9 kulkee tätä väliä säännöllisesti ja matkaan pääsee noin viidellä eurolla. Myöhään yöllä tai todella aikasin aamulla saapuvien kannattaa tarkistaa bussiaikataulu ennen matkaa. Taksilla kaupunkiin pääsee alkaen noin 30 eurolla. Lentoasemalla on myös autonvuokrausmahdollisuus sekä parkkipaikkoja niille, jotka kulkevat omalla autolla.

Oulussa on runsaasti yöpymismahdollisuuksia hotelleista Wellness-kylpylöihin, leirintäalueisiin ja vuokrattaviin lomamökkeihin. Näistä edullisin on luonnollisesti leirintä. Sesonkiaikaan kannattaa majoitus varata etukäteen.

Lentoa koskevat tiedot: Tampere - Oulu

Outbound and return from 735,82 €
Etäisyys 401 km
Lähtölentokenttä Lentokenttä Tampere (TMP)
Kohdelentokenttä Lentokenttä Oulu (OUL)
Kohdemaa Lennot - Suomi
Vaihtoehtoiset reitit kohteeseen Suomi
Alternative flights to Oulu
Popular destinations for onward travel