Lennot Tampere - Helsinki

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Tampere määränpäähän Helsinki

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Tampere (TMP) määränpäähän Helsinki (HEL), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Helsinki. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Tampere - Helsinki

Helsinki - pääkaupunki Itämeren rannalla

Suomen pääkaupunki Helsinki on vierailemisen arvoinen kaupunkikohde mihin aikaan vuodesta tahansa. Kaupungissa on kattava valikoima kulttuurielämyksiä ja ravintoloita jokaiseen makuun. 

Helsinki juhla-asussa

Helsingissä juhlitaan vappua railakkaasti vappuaattona 30. huhtikuuta sekä toukokuun ensimmäisenä päivänä. Vappuaaton perinteisiin kuuluu Havis Amandan -patsaan lakitus Kauppatorin laidalla sekä vappupäivän piknik Ullanlinnan mäellä. Elokuussa kaupungissa juhlitaan Flow-festivaalien merkeissä, kesäkuussa puolestaan järjestetään raskaamman musiikin ystävien festivaali Tuska. 

Lautalla Suomenlinnaan ja Tallinnaan

Hankkimisen arvoinen Helsinki Card toimii sekä matkalippuna julkisessa liikenteessä, että alennuskorttina moniin nähtävyyksiin. Muita kulkuneuvoja edullisemmalla ratikkalipulla voi käydä kiertoajeluilla esimerkiksi linjoilla 2 ja 3, joiden reitin varrella on useita nähtävyyksiä. 

Suosittuja nähtävyyksiä Helsingissä ovat esimerkiksi Senaatintorin laidalla sijaitseva Tuomiokirkko, jonka portaille varsinkin kesäisin istahdetaan sankoin joukoin. Erityisesti kesäaikaan niin paikalliset kuin turistit hakeutuvat mielellään Korkeasaareen, Linnanmäen huvipuistoon ja Suomenlinnaan. Lauttamatka Suomenlinnaan Kauppatorilta kestää noin vartin ja maksaa paikallislipun verran. Helsingistä on myös helppoa ja edullista tehdä lyhyt päivämatka Tallinnaan. Tallinnaan pääsee risteilylaivalla tai useasti päivässä liikennöivällä lautalla, jonka matka-aika on lyhyempi.

Museoista suosittuja ovat erityisesti päärautatieaseman läheisyydessä olevat Ateneum ja nykytaiteen museo Kiasma.

Kuinka päästä lentoasemalta Helsingin keskustaan

Helsinki-Vantaan lentoasemalta pääsee Helsingin keskustaan junalla tai bussilla. I- ja P-lähijunilla matka kestää suunnilleen 30 minuuttia. Bussilinjoilla 615 ja 620 matka kestää noin 45 minuuttia. Sekä bussi- että junalippu maksavat noin viisi euroa, matkaan tarvitaan seutulippu, sillä lentoasema on Vantaan puolella. Lipun voi ostaa joko ennakkoon lippuautomaatista tai kulkuneuvosta konduktööriltä tai bussinkuljettajalta. Suorin ja nopein bussimatka taittuu Finnair Cityn bussilla. Matka kestää noin 30 minuuttia ja maksaa reilut kuusi euroa. Taksimatka on alkaen 45 euroa.

Helsingissä nopeinta ja edullisin tapa liikkua on julkinen liikenne, johon kuuluvat bussi, lähijuna, metro ja raitiovaunu. Paljon matkustaville on tarjolla päivälippuja. Noin viiden euron haltijakohtaiselle matkakortille voi myös ladata arvoa, jolloin matka on huomattavasti halvempi. Haltijakohtaisia matkakortteja myydään R-kioskeissa ja HSL:n palvelupisteissä. Taksilla matkustaminen on melko kallista ja varsinkin juhlapäivinä taksijonot voivat olla pitkiä.

Hotellissa yöpyminen Helsingissä on suhteellisen kallista. Kahden hengen hotellihuone maksaa yöltä noin 80 euroa. Hostelliyö henkilöltä on alkaen 20 euroa.

Lentoa koskevat tiedot: Tampere - Helsinki

Outbound and return from 269,81 €
Lennon kesto min.. 00:35 / max.. 00:40
Paluulennon kesto min.. 00:35/ max.. 00:40
Etäisyys 143 km
Lentoa/viikko 28
Lähtölentokenttä Lentokenttä Tampere (TMP)
Kohdelentokenttä Lentokenttä Helsinki-Vantaa (HEL)
Kohdemaa Lennot - Suomi
Vaihtoehtoiset reitit kohteeseen Suomi
Alternative flights to Helsinki
Popular destinations for onward travel
Flight destinations with a similar price