Lennot Oulu - Milano

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Oulu määränpäähän Milano

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Oulu (OUL) määränpäähän Milano (MIL), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Milano. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Oulu - Milano

Milano ihastuttaa kauneudellaan

Italiassa on useita upeita kaupunkikohteita, joista yksi ehdoton suosikki on urheilun, muodin, kulinaristiset nautinnot ja korkeakulttuurin yhdistävä Milano. Maan pääkaupunkiin Roomaan verrattuna Milano on arkkitehtuuriltaan moderni. Kaupungissa on trendikäs tunnelma. Lukuisat lentoyhtiöt lentävät Milanoon niin Helsingistä kuin muistakin Suomen kaupungeista. 

Kulttuuria ja muotia

Milano on oiva lomakohde koko vuoden ympäri, mutta kannattaa muistaa, että heinä- ja elokuu voivat olla todella kuumia. Muodista ja kulttuurista tunnettu Milano on täynnä mielenkiintoisia tapahtumia: Alkukevään aikana Milanossa järjestetään kulttuuriviikko, 'Settimana dei Beni Culturali', jonka aikana kaupungin museoihin on ilmainen sisäänpääsy. 'La Notte Bianca', eli keskikesän juhla, sijoittuu kesäkuun puoleen väliin. Keskikesän juhlan aikaan niin kaupat, ravintolat kuin teatteritkin ovat auki vuorokauden ympäri. Koska Milano on yksi maailman muotipääkaupungeista, on se oiva kohde muodista kiinnostuneille. Ostoskortteleista mainitsemisen arvoinen on kuuluisa 'Quadrilatero della moda'. 

Rahoille vastinetta

Milano on Italian kallein kaupunki. Suomen hintatasoon verrattuna kaupunki on himpun verran edullisempi (n. 3-7%). Turistien suosimilla alueilla palvelujen hinta-laatusuhde on heikompi kuin muualla kaupungissa. Ruokailla kannattaakin paikallisten suosimilla alueilla, joissa saa rahalleen enemmän vastinetta sekä autenttisemman kokemuksen. 

Lentoasemalta keskustaan, majoitus ja liikkuminen kaupungissa

Milanoa palvelee yhteensä kolme lentoasemaa: Malpensan lentokentän terminaalin 1 ensimmäiseltä tasolta pääsee keskustaan kätevästi paikallisjunalla. Junamatka kestää noin 45 minuuttia. Terminaaleista 1 ja 2 liikennöi kaupunkiin myös bussilinja, jonka matka-aika on noin 50 minuuttia. Taksit päivystävät terminaalien 1 ja 2 edustalla. Taksilla matkaan kuluu noin tunti. Linaten lentoasemalta keskustaan ajavat bussilinjat 73 ja X73. Asemalta on mahdollisuus ottaa myös taksi, joka maksaa matkalle noin 40 euroa. Bergamon lentoasemalta pääsee Milanon keskustaan junalla noin tunnissa. Myös Autostradale-, Zani Viaggi- ja Orio-bussilinjat ajavat lentokentältä suoraan Milanon keskustaan. Matka-aika busseilla on junan tavoin noin tunti. Taksimatkan hinta on alkaen noin 100 euroa.

Milanossa on monen tasoista majoitusta. B&B:t ja hostellit ovat halvimpia vaihtoehtoja. Hotellit ovat yleisesti ottaen suhteellisen kalliita. Mitä enemmän tähtiä hotellissa on, sitä korkeampi on myös hinta. Myös sijainnilla on vaikutusta majoistuskustannuksiin.

Milano on suuri kaupunki, jota ei pysty kiertämään yksinomaan jalkaisin. Edullisin ja helpoin liikkumisvaihtoehto pidemmille etäisyyksille on metro. Julkisen liikenteen kulkuvälineisiin saa ostettua 24-tunnin lippuja, jotka tulevat paljon matkustaville edullisemmaksi kuin yksittäisten lippujen ostaminen. Metrolla kaupunkia voi tutkia laajasti. Takseilla matka taittuu huomattavasti hitaammin kuin julkisen liikenteen kulkuneuvoilla, ja ne ovat kalliita.                             

Lentoa koskevat tiedot: Oulu - Milano

Etäisyys 2381 km
Lähtölentokenttä Lentokenttä Oulu (OUL)
Kohdelentokenttä Lentokenttä Milano, kaikki lentokentät (MXP, LIN, BGY) (MIL)
Kohdemaa Lennot - Italia
Alternative flights to Milano
Popular destinations for onward travel