Lennot Tampere - Tallinna

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Tampere määränpäähän Tallinna

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Tampere (TMP) määränpäähän Tallinna (TLL), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Tallinna. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Tampere - Tallinna

Tuttu mutta yllättävä Tallinna

Suomenlahden eteläpuolella sijaitseva Viron pääkaupunki Tallinna on valloittava yhdistelmä historiaa ja modernia kaupunkikulttuuria, taidetta, ostosmahdollisuuksia ja muita vapaa-ajan rientoja. 

Kulttuurin nälkäisille riittää rientoja

Ilmasto Pohjois-Virossa sijaitsevassa Tallinnassa on pitkälti samankaltainen kuin Etelä-Suomessa. Meren läheisyys vaikuttaa paikalliseen säähän siten, että runsaat sateet kiusaavat Tallinnaa miltei vuoden ympäri. Sään puolesta paras aika matkustaa Tallinnaan on kesäkuukausina.

Nähtävää Viron pääkaupungissa kuitenkin riittää muulloinkin kuin kesällä. Marraskuun lopusta tammikuulle saakka vanhassakaupungissa järjestetään historiallinen ja tunnelmallinen joulutori. Tammi-helmikuun vaihteessa puolestaan vietetään MustonenFestiä, barokkimusiikin festivaalia, ja maaliskuisin Tallinnaan saapuu yli 200 kansainvälistä artistia ja yhtyettä esiintymään kuuluisassa Tallinn Music Week -tapahtumassa.

Suomea edullisempi, mutta yhtä maistuva Viro

Elinkustannuksiltaan Tallinna on huomattavasti Suomen tasoa edullisempi. Ravintolassa syominen, elintarvikkeiden ostaminen ja ravintolassa syöminen ovat keskimäärin yli 40 prosenttia halvempia kuin Suomessa.

Myös yöpyminen Tallinnassa on edullista ja kaupungin kokoon nähden erilaisia yöpymisvaihtoehtoja on runsaasti. Halvin vaihtoehto on noin kahdeksan euron hintainen vuodepaikka hostellissa. Hotelliyöpyminen kahden hengen huoneessa kustantaa noin 30 euroa yöltä. Matkailijoille on tarjolla myös kirjava joukko erilaisia kylpylähotelleja, jotka tarjoavat mahdollisuuden rentouttavan loman viettoon.

Edullinen joukkoliikenne

Tallinnan lentoasema sijaitsee noin 4 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Maantasolla saapuvien lentojen terminaalin edustalla sijaitsevalta bussipysäkiltä pääsee kaupunkiin kaupungin bussilinjoilla 2 ja 65. Bussi numero 2 ajaa Mõiguun sekä keskustaan ja linja 65 Lasnamäeen. Bussilipun hinta on noin 1,60 euroa ja sen voi ostaa kuljettajalta.

Tallinnan joukkoliikenteeseen kuuluu bussin lisäksi raitiovaunulinjasto. Molemmat liikennöivät säännöllisesti aamukuuden ja puolenyön välillä. Vanhassakaupungissa ei ole joukkoliikennettä, joten siellä matka täytyy taittaa jalan. Muutenkin Tallinnan keskusta on verrattain pienikokoinen, joten välimatkat siellä ovat helposti käveltävissä. Kertalipun hinta on aiemmin mainittu noin 1,60 euroa kuljettajalta ostettuna, mutta ennakkoon kioskista ostettuna suunnilleen euron verran.

Joukkoliikennettä kalliimpi vaihtoehto on taksi, vaikkakin sen hinnat ovat silti huomattavasti Suomea edullisemmat. Taksikyydin hinnasta kannattaa sopia kuljettajan kanssa etukäteen. Lentoaseman taksitolpalla päivystäviä taksiyrityksiä ovat Tulika Takso, Tallink Takso ja Tulika Business.

Tallinnasta on myös hyvät kulkuyhteydet muihin eestiläisiin kaupunkeihin sekä muualle Baltiaan.

Lentoa koskevat tiedot: Tampere - Tallinna

Outbound and return from 190,49 €
Etäisyys 233 km
Lähtölentokenttä Tampere (TMP)
Kohdelentokenttä Tallinna (TLL)
Kohdemaa Viro
Alternative flights to Tallinna
Popular destinations for onward travel
Flight destinations with a similar price