Lennot Vaasa - Madrid Barajas

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Vaasa määränpäähän Madrid Barajas

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Vaasa (VAA) määränpäähän Madrid Barajas (MAD), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Madrid Barajas. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Vaasa - Madrid Barajas

Kiehtovaa kulttuuria kotoisassa suurkaupungissa

Madridia on helppo lähestyä sekä kulkuyhteyksien puolesta että kokemusten tasolla kaupungin välittömyyttä huokuvan tunnelman ansiosta. Matkaan on suositeltavaa varata riittävästi aikaa, jotta kaupungin monipuoliseen tarjontaan voi tutustua rauhassa. 

Lämpöä ja festivaalitunnelmia

Madridissa kesät ovat yleensä kuumia ja talvet melko kylmiä. Kesällä lämpötila voi kohota jopa 40 °C asteeseen ja talvella taas elohopea voi laskea noin -10 °C asteeseen. Matkailijan kannalta ilmasto on miellyttävimmillään huhtikuusta kesäkuuhun sekä syys- ja lokakuussa, jolloin matkakokemuksia voi kerryttää säiden puolesta sopivissa olosuhteissa.

Paikallisen kulttuurin juhlatunnelmiin on mahdollista päästä osalliseksi 2. päivä toukokuuta järjestettävän Dos de Mayo -festivaalin kulkueiden, konserttien ja härkätaisteluiden tuoksinassa. Lokakuun lopussa järjestettävillä kansanvälisillä jazz-festivaaleilla puolestaan saa nauttia eri tyylejä ja kulttuureita edustavien esiintyjien musisoinnista.

Varautuminen matkaan ja makuelämyksiin

Madridissa elinkustannukset ovat Suomea alhaisemmat ja makuhermoja kannattaa kutitella erilaisissa tapasbaareissa ja kahviloissa. Espanjalaiset nauttivat usein ulkona syömisestä eivätkä makumatkat ole suomalaiseen hintaluokkaan tottuneelle kalliita. 
 

Hyvät kulkuyhteydet ja kaupungissa oleilu

Madrid-Barajas on Espanjan vilkkain lentokenttä, josta pääsee Madridin kaupunkiin sekä tietä että raiteita pitkin. Terminaaleista 1 ja 3 lähtevä metrolinja 8 on kätevä tapa matkustaa kaupungin keskustaan noin 15 minuutissa. Terminaalien 1, 3 ja 4 edestä lähtevillä linja-autoilla pääsee helposti eri puolille kaupunkia ja matka kestää suunnilleen 40 minuuttia. Sekä metro- että bussilipun hinta on noin 5 €. Terminaalista 4 voi matkustaa kaupunkiin lisäksi junalla, jolloin matka kestää noin 10–15 minuuttia. Junalipun hinta on likipitäen 4,5 €.

Julkisen liikenteen käyttäminen on varsin edullinen keino tutustua kaupunkiin, sillä kertalippu maksaa noin 1,50 €, 10 matkan lippu noin 12 € eivätkä päivälippujenkaan hinnat päätä huimaa. Vaikka taksilla liikkuminen on julkista liikennettä kalliimpaa, ovat taksimatkojen hinnat kuitenkin muihin Euroopan suurkaupunkeihin verrattuna melko alhaiset. 

Matkailijalle on tarjolla myös runsaasti majoitusvaihtoehtoja. Edullisimmat yösijat löytyvät hostelleista, joissa yhden yön hinta on alkaen noin 12 €. Majoittuminen kolmen tai useamman tähden hotelliin maksaa yhdeltä yöltä alkaen noin 80 €.

Lentoa koskevat tiedot: Vaasa - Madrid-Barajas

Outbound and return from 335,40 €
Etäisyys 3015 km
Lähtölentokenttä Lentokenttä Vaasa (VAA)
Kohdelentokenttä Lentokenttä Madrid Madrid-Barajas (MAD)
Kohdemaa Lennot - Espanja
Vaihtoehtoiset reitit kohteeseen Espanja
Alternative flights to Madrid-Barajas
Popular destinations for onward travel
Flight destinations with a similar price