Lennot Oulu - Madrid Barajas

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Oulu määränpäähän Madrid Barajas

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Oulu (OUL) määränpäähän Madrid Barajas (MAD), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Madrid Barajas. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Oulu - Madrid Barajas

Madrid hurmaa kauneudellaan

Madridin alue on Espanjaa kauneimmillaan. Madrid on miljoonakaupunki, mutta suomalainen matkailija huomaa alueen halvan hintatason. Kaupunkiin voi matkustaa milloin tahansa, mutta paras aika on huhikuusta kesäkuuhun sekä myöhemmin syys- ja lokakuussa. Kesät ovat tunnetusti kuumia ja talvet yllättävän kylmiä, paras matkustusaika ajoittuu niihin kuukausiin, jolloin lämpötila ei ole liian polttava, mutta silti lämmin.

Madridin nähtävyyksiä ja vinkkejä

Madrid on suurkaupunki, joka tarjoaa paljon historiallisia rakennuksia ja kulttuuria. Myöskään herkullista ruokaa ei kannata unohtaa. Se lieneekin ilmaston ohella yksi niistä tekijöistä, jotka houkuttelevat suomalaisia Välimeren seudulle. Toukokuun alussa vietetään Dos de Mayo -fesivaalia, jossa nähdään härkätaisteluita, kulkueita ja konsertteja. Lokakuun lopussa kaupunki täyttyy jazz-festivaalin kävijöistä. 

 

Hyvä tietää ennen matkaa

Madrid on yleisesti ottaen turvallinen matkakohde, jossa vierailee paljon suomalaisia ympäri vuoden. Espanjaan matkustajien ei tarvitse ottaa erityisiä rokotuksia. Suomen passi kelpaa matkustusasiakirjaksi, joten et tarvitse myöskään viisumia. Madrid on siis monessa mielessä ihanteellinen kohde, kun mukaan lasketaan lisäksi inhimillisen pituinen lentoaikakin. Madridissa pärjää suhteellisen hyvin englannilla, mutta espanjan alkeita on hyvä opetella ennen matkaa.

Hintataso on lähes joka asteikolla Suomen hintoja alhaisempi. Elintarvikkeiden hinnat kaupoissa ja syöminen ulkona ovat tuntuvasti Suomen vastaavia halvempia. Madridilainen ruoka on hyvää ja edullista, ja siitä kannattaa nauttia täysin rinnoin koko loman ajan.

Saapuminen Madrid-Barajasin lentoasemalle, majoitus ja liikkuminen

Lentokentän ja keskustan väliä liikennöi metro, busseja ja juna, joilla matkasi kaupunkiin taittuu nopeasti ja edullisesti. Myös taksi on yksi vaihtoehto, jos et halua odotella julkisia kulkuneuvoja ja matkabudjetissasi on sen verran ylimääräistä. Metrolinja 8 liikennöi terminaaleista 1 ja 3. Matka keskustaan maksaa viitisen euroa ja kestää noin vartin. Kentältä lähtee myös useita bussilinjoja eri puolille kaupunkia. Bussilinjojen pysäkit löytyvät terminaalien 1, 3 ja 4 edestä, tarkistathan ennen matkaasi, mikä linja palvelee sinua parhaiten (bussilippu maksaa noin 5€ ja matka keskustaan kestää noin 40 minuuttia). Terminaalista 4 on junayhteys kaupunkiin, lippu maksaa noin 4,50€ ja matkassa kestää suunnilleen 10-15 minuuttia.

Yöpymismahdollisuuksia on moneen lähtöön. Halvimman hostellin saa jo hieman päälle kymmenellä eurolla yötä kohden, kun taas vähintään kolmen tähden hotellien hinta yöltä alkaa noin 80 eurosta. Suomalainen turisti on yleensä valmis maksamaan enemmänkin, joten hintataso miellyttää varmasti. 

Kohteessa voi liikkua niin julkisilla kulkuneuvoilla kuin taksillakin. Muihin suurkaupunkeihin verrattuna taksien hinnat ovat edulliset, mutta silti kalliimmat kuin julkisten kulkuneuvojen. Julkisiis kulkuneuvoihin, kuten metroon, junaan ja bussiin, on mahdollista ostaa useamman kerran lippuja, jotka tulevat suhteessa halvemmaksi. Kertalippujen hinnat pyörivät yleensä hieman yhden euron molemmin puolin, joten ei niitäkään ole hinnalla pilattu.
 

Lentoa koskevat tiedot: Oulu - Madrid-Barajas

Outbound and return from 385,39 €
Etäisyys 3285 km
Lähtölentokenttä Oulu (OUL)
Kohdelentokenttä Madrid Madrid-Barajas (MAD)
Kohdemaa Espanja
Vaihtoehtoiset reitit kohteeseen Espanja
Alternative flights to Madrid-Barajas
Flight destinations with a similar price