Lennot Tampere - Madrid Barajas

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Tampere määränpäähän Madrid Barajas

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Tampere (TMP) määränpäähän Madrid Barajas (MAD), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Madrid Barajas. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Tampere - Madrid Barajas

Loistava kaupunkiloma Madridissa

Espanjan pääkaupunki Madrid tarjoaa kokijalleen monipuolisia elämyksiä läpi vuoden. Tunnelmalliset ravintolat, hyvät ostosmahdollisuudet sekä vilkas kulttuuritarjonta tekevät Madridista ensiluokkaisen kaupunkilomakohteen. 

Paras matkustusaika, nähtävyydet ja tapahtumavinkit

Madridin ilmaston lämmöstä nauttii erityisesti huhtikuusta kesäkuuhun sekä alkusyksystä aina lokakuun loppuun saakka. Sydänkesän aikana, heinäkuusta elokuun loppuun, kuumuus voi nousta puolestaan tukahduttaviin lukemiin. Paikallinen väestö hakeutuu tällöin rantakohteisiin, mikä voi aiheuttaa katkoksia liikkeiden aukioloajoissa. 

Kulttuurinnälkäisille ja jalkapallosta kiinnostuneille Madridin tarjonta on antoisimmillaan lokakuusta toukokuuhun. Lokakuun lopussa kaupungin kulttuurielämää vilkastuttaa kansainvälinen jazz-festivaali. Museo Del Prado taidekokoelmineen on myös näkemisen arvoinen kohde ympäri vuoden. 2. toukokuuta kaupungissa vietetään "Dos de Mayo"-festivaalia, jolloin kaupunki täyttyy kulkueista, konserteista sekä härkätaisteluista.

Hintataso, ravintolat ja ostosmahdollisuudet

Madrid on hintatasoltaan Suomen hintoja huokeampi. Erityisesti ulkona syöminen on yleisempää ja edullisempaa kuin Suomessa. Madridista jokainen löytää mieleisensä ruokailupaikan, sillä kaupungin ravintolatarjonta on runsasta ulottuen tasokkaista Michelin-tähtien ruokaravintoloista oluttupiin, kanttiineihin ja tapas-baareihin. Ostosmatkailija voi tehdä Madridissa löytöjä sekä kansainvälisistä huippumerkeistä että paikallisista tuotteista. Muotivaatteiden alennusmyynnit sijoittuvat erityisesti alkuvuoteen ja keskikesään.

Kulkuyhteydet ja majoitus

Madridin metro on yksi kätevimmistä tavoista liikkua Madridissa. Metrolinjalla 8 Barajasin lentoterminaaleista 1 ja 3 matka keskustaan maksaa noin 5 euroa ja kestää arviolta 15 minuuttia. Kentältä lähtee myös useita bussilinjoja eri puolille kaupunkia. Bussipysäkit löytyvät terminaalien 1, 3 ja 4 edestä. Bussilipun hinta on noin 5 euroa ja matka kestää noin 40 minuuttia. Terminaalista 4 on myös junayhteys kaupunkiin. Junalippu maksaa noin 4,50 euroa ja matka keskustaan vie arviolta 15 minuuttia. Huomioida kannattaa se, että Madridissa kellonaika on tunnin Suomen aikaa jäljessä. 

Julkinen liikenne on verrattain edullinen tapa liikkua, kertalippu maksaa noin 1,50 euroa, 10-matkan lippu noin 12 euroa ja myös päivälippuja saa ostettua edullisesti. Taksi on melko edullinen verrattuna muihin Euroopan suurkaupunkeihin, mutta tästä huolimatta kalliimpi kuin julkinen liikenne. Madridin keskusta ulottuu laajalle alueelle, mutta siellä on helppo liikkua myös jalkaisin, sillä keskustassa on paljon kävelykatuja.

Madridin keskustasta on helppo löytää majoituspaikka, koska tarjontaa on runsaasti. Majoituksen hintataso on suurkaupungiksi edullinen. Valittavana on sekä kansainvälisen luokan ketjuhotelleja että yksityisiä hotelleja ja hostelleja. Pienen budjetin kysyntään vastaavat hostellit, joihin majoittuu alkaen 12 euroa/yö. Madridista löytää hostal -nimellä tunnettuja yksityisiä hotelleja, jotka voivat osoittautua hyvinkin tunnelmallisiksi ja viihtyisiksi. Kolmen tai useamman tähden hotellit maksavat edullisimmillaan noin 80 euroa/yö.

Lentoa koskevat tiedot: Tampere - Madrid-Barajas

Cheapest outbound flight from 99,37 €
Etäisyys 2964 km
Lähtölentokenttä Tampere (TMP)
Kohdelentokenttä Madrid Madrid-Barajas (MAD)
Kohdemaa Espanja
Vaihtoehtoiset reitit kohteeseen Espanja
Alternative flights to Madrid-Barajas
Flight destinations with a similar price