Lennot Tampere - Malaga

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Tampere määränpäähän Malaga

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Tampere (TMP) määränpäähän Malaga (AGP), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Malaga. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Tampere - Malaga

Iloinen ja välimerellinen Malaga tuo hymyn kasvoillesi

Etelä-Espanjan aurinkoinen ja monipuolinen kaupunkikeskus Malaga on ilmastonsa puolesta parhaimmillaan huhtikuusta lokakuuhun, jolloin kauniit ja lämpimät säät hellivät kaupunkiin matkaavia. Kaupunki onkin tunnettu etenkin rantalomakohteena pohjoiseurooppalaisille. Rannalla loikoilun lisäksi kaupunki tarjoaa kuitenkin paljon muutakin tekemistä muun muassa kulttuurin, tapahtumien, ruokaelämysten ja historian saralla. 

Andalusiassa rakastetaan juhlakulkueita

Helteiden ystävät pääsevät nauttimaan ajoittain erittäin kuumistakin säistä heinä- ja elokuussa, jolloin porottava aurinko ruuhkauttaa etenkin uimarannat. Talvikuukausina joulu- ja tammikuussa sää voi olla epävakaista.

Malagassa vieraileva pääsee nauttimaan kaupungin vilkkaasta elämästä ja lukuisista tapahtumista. Tammikuun 6. päivä Malagassa järjestetään kolmen pyhän kuninkaan kulkue ja myös pääsiäisen aikaan kaupungissa voi nähdä upeita juhlakulkueita. Elokuun huipennus on yhdeksän vuorokautta kestävä 'Feria de Malaga' eli Malagan juhla, jolloin ilotulitukset ja juhlahumu täyttävät kaupungin kadut ja torit. 

Herkullinen ruoka ja rento espanjalaiskulttuuri vievät sydämesi mennessään

Jos Malagan ympäristöön ja Etelä-Espanjaan haluaa tutustua laajemmin, onnistuu tämä näppärästi autoilemalla. Vuokra-auto kannattaa varata hyvissä ajoin ennen matkaa. Kaupungissa autoilevien on lisäksi hyvä muistaa, että Malagasta saattaa olla vaikea löytää parkkipaikkaa, autolla kannattaakin kulkea lähinnä kaupungin ulkopuolella. 

Espanjassa on vahva lounaskulttuuri: suurimmassa osassa ravintoloita tarjotaan lounaalla kolmen ruokalajin menu noin kuuden euron hinnalla. Siestan aika ajoittuu iltapäivään klo 14-17 välille, jonka ajaksi suurin osa kaupoista sulkee ovensa.

Elämä Malagassa on edullisempaa kuin Suomessa, ja lähes kaikki elinkustannukset ovat alhaisempia. Elektroniikan hintataso on tästä ainoa poikkeus.

Vinkkejä majoitukseen ja liikkumiseen

Liikkuminen Malagassa on sekä helppoa että edullista. Lentoasemalta pääsee Malagan keskustaan vartissa niin bussilla (lipun hinta on noin 3 euroa), junalla (lipun hinta suunnilleen 1,75 euroa) kuin taksillakin, jonka hinta reitille on noin 20 euron luokkaa. Lentokentältä pääsee bussilla myös Costa del Solille, Marbellaan, Torrelimokseen ja Benalmadenalle. Bussilippujen hinnat rannikon muihin lomakohteisiin vaihtelevat noin 4-6 euron välillä.

Myös majoittuminen on Malagassa Suomen hintatasoa edullisempaa. Normaalin hintatason hotellit veloittavat noin 50 euroa yöltä, mutta edullisimmat vaihtoehdot, kuten hostellit ja majatalot, ovat noin 10 euron hintaluokassa yötä kohden.

Kaupungissa liikkuminen on kätevää ja tunnetuimmat nähtävyydet sijaitsevat kaikki kävelymatkan päässä kantakaupungin alueella. Myös julkinen liikenne toimii hyvin ja edullisesti: yhdensuuntaisen bussilipun hinta on noin 1,30 euroa. Taksi on suhteessa huomattavasti julkista liikennettä kalliimpi ja taksien taksat nousevat iltaisin ja viikonloppuisin.

Lentoa koskevat tiedot: Tampere - Malaga

Outbound and return from 344,50 €
Lennon kesto min.. 04:50
Paluulennon kesto min.. 04:45
Etäisyys 3378 km
Lentoa/viikko 1
Lähtölentokenttä Tampere (TMP)
Kohdelentokenttä Malaga (AGP)
Kohdemaa Espanja
Vaihtoehtoiset reitit kohteeseen Espanja
Alternative flights to Malaga
Popular destinations for onward travel
Flight destinations with a similar price