Lennot Tampere - Mallorca

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Tampere määränpäähän Mallorca

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Tampere (TMP) määränpäähän Mallorca (PMI), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Mallorca. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Tampere - Mallorca

Välimerellinen Mallorca 

Välimerellä sijaitseva Mallorcan saari on ollut suosittu matkakohde aina 50-luvulta lähtien. Saaren suurin kaupunki on pääkaupunki Palma de Mallorca, jossa yhdistyvät kätevästi ranta- ja kaupunkimatkailun parhaat puolet.

Mallorcalle ympäri vuoden 

Mallorca on houkutteleva matkakohde läpi vuoden. Rantakausi alkaa toukokuussa, mutta kuumimmat kuukaudet, heinä- ja elokuu, ovat turismin osalta saaren vilkkaimmat kuukaudet.

19.-20. tammikuuta pääkaupungissa vietetään vuosittaista musiikkifestivaalia kaupungin suojelupyhimyksen kunniaksi. Maalis- ja huhtikuun aikana kristillinen pääsiäisjuhla, Semana Santa, tuo kaupunkiin näyttäviä kulkueita. Ilotulitukset räiskyvät ja live-musiikki raikaa puolestaan 23.-24. kesäkuuta vietettävässä Nit de Foc -kesäjuhlassa.

Historiallista arkkitehtuuria, hiekkarantoja ja viininmaistajaisia

Mallorcalla puhutaan espanjan lisäksi katalaania. Turistit pärjäävät myös englannilla tai saksalla. Ja saattaapa joku taitaa sanan tai toisen suomeakin. 

Saaren suosiosta johtuen hintataso on suunnilleen samanlainen kuin Suomessa, mutta turistikohteiden ulkopuolelta voi löytää edullisia ravintoloita. Itseasiassa turististen alueiden ulkopuolella hintataso on kaikkiaan huomattavasti Suomea edullisempi. Tapakset ovat suosittuja espanjalaisia herkkuja.

Tekemisen puutteesta saarella ei joudu kärsimään. Täältä on noin 14 kilometriä pitkä hiekkaranta ja kylpylöitä. Urheilumahdollisuudet saarella ovat kaiken kaikkiaan erinomaiset aina pyöräilymahdollisuuksista golfaukseen tai vaeltamiseen. Arkkitehtuurin ja kulttuurin ystävät saavat elämyksiä pääkaupungista. Täällä sijaitsee esimerkiksi saarella asuneen Joan Míron taideateljee ja Mirón taiteelle omistettu museo kukkulan laella. Myös ostosmahdollisuudet ovat erinomaiset. Kun kaipaa lepohetkeä kaupungin sykkeestä, voi lähteä päiväretkelle esimerkiksi viinitarhoille tai historiallisiin vuoristokyliin. 

Bussilla edullisesti Palma de Mallorcan keskustaan

Lentoasema sijaitsee noin 8 kilometrin päässä Palma de Mallorcan keskustasta. Päivisin lentoaseman ja keskustan välillä kulkee vartin välein bussilinja 1, jolla matka maksaa noin kolme euroa. Matka kestää noin puolituntia. Taksimatka maksaa minimissään noin 30 EUR.

Palma de Mallorcasta on hyvät yhteydet saaren muihin kohteisiin joko junalla tai bussilla. Auton tai pyörän vuokraaminen on paitsi edullinen myös helppo tapa tutustua saareen. Auton voi vuokrata jo lentoasemalta. 

Mallorcan saarella on runsaasti majoitusvaihtoehtoja aina luksushotelleista ja vuokrahuviloista edullisempiin hostelleihin ja bed&breakfast-majoitukseen. Hostellissa tai bed&breakfastissa yö maksaa noin 20 EUR/yö/hlö. Sesonkiaikaan heinä- ja syyskuun välillä hinnat voivat kuitenkin olla korkeammat.

Lentoa koskevat tiedot: Tampere - Mallorca

Outbound and return from 400,99 €
Etäisyys 2819 km
Lähtölentokenttä Tampere (TMP)
Kohdelentokenttä Mallorca Palma de Mallorca (PMI)
Kohdemaa Espanja
Vaihtoehtoiset reitit kohteeseen Espanja
Alternative flights to Mallorca
Flight destinations with a similar price