Lennot Helsinki - Frankfurt am Main

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Helsinki määränpäähän Frankfurt am Main

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Helsinki (HEL) määränpäähän Frankfurt am Main (FRA), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Frankfurt am Main. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Helsinki - Frankfurt am Main

Frankfurt am Mainin ihme: raunioista rahamaailman keskukseksi

Frankfurt on noussut toisen maailmansodan raunioista Euroopan Manhattaniksi amerikkalaistyylisine pilvenpiirtäjineen. Kaupunki tunnetaan talouden ja liikenteen solmukohtana, messuistaan, konferenssien isäntänä sekä Saksan suurimmasta ostoskadusta Zeilistä. 

Ohjelmaa koko vuodeksi

Alueen ilmasto on koko vuoden hieman lämpimämpi kuin Suomessa. Keskieurooppalaiselle säätyypille tyypililstä on pilvisyys ja nopeat lämpötila vaihtelut. 

Helmi-maaliskuuhun ajoittuva Fastnacht-karnevaali juhlistaa paastonajan alkamista 1-4 viikon ajan. Se tunnetaan nimellä viides vuodenaika.

Maalis-huhtikuussa pidettävä Spring Dippemess on Rhein-Mainin suurkaupunkialueen suurin perinteikäs kansanjuhla.

Paras aika tutustua nähtävyyksiin ja Mainin jokilaivoihin on maaliskuusta syyskuuhun tai joulunalusviikoilla. Kulttuuri- ja urheilutarjonta, kuten jalkapallon Bundesliiga, on vilkkaimmillaan syyskuusta toukokuuhun. Kesäkuukausina festivaalit valtaavat kadut. Syksy huipentuu kirjamessuihin ja jazz-festivaaliin.

Vinkkejä päärautatieaseman turisti-infosta

Saksaan matkustaessaan suomen kansalainen ei tarvitse muuta matkustusasiakirjaa kuin passin tai henkilökortin, jonka täytyy olla joko uudenmuotoinen tai sähköinen.

Kansainvälisyytensä vuoksi Frankfurtin suosituimmat hotellit on varattava etukäteen hyvissä ajoin ja syysmessujen aikaan hinnat saattavat hiukan nousta. Frankfurtissa pärjää englannilla paremmin kuin monissa muissa Saksan kaupungeissa, mutta saksan alkeita kannattaa silti tavata ennen matkaa.

Vaikka kaupunki kuuluu Saksan kalleimpiin, sen hintataso on noin viidenneksen alempi verrattuna Suomeen. 

Frankfurt tarjoaa loputtomasti niin perinteisiä saksalaisia herkkuja kuin etnistä ruokakulttuuria. Ruokapaikkojen ja oluiden edullisiin hintoihin tutustuminen kannattaa aloittaa vanhasta Sachsenhausenista, joka tunnetaan omenaviinistään. 

Viikonloppuisin keskusta-alueen nähtävyyksiä kiertää omenaviiniraitiovaunu Ebbelwoi Express, jossa voi nauttia lasillisen tätä saksalaisten siideriä.

Museokeskittymä Museumsuferiin tutustumisen voi yhdistää Mainin rantakävelyyn. Museumsufer toimii myös paikallisten suosikkipaikkana, jossa järjestetään esimerkiksi tapahtumia lapsille.

Juhlijoiden paratiiseja ovat päärautatieaseman ympäristö eli Bahnhofsviertel ja Sachsenhausenin kaupunginosa, jossa kuhisee joka sunnuntai Frankfurtin suurin kirpputori kello 8-14.

Pimeällä taidokkaasti valaistut pilvenpiiirtäjät ja Saksan keisarien kruunauskirkko Kaiserdom piirtävät unohtumattoman kuvan suurkaupungin siluetista. Joidenkin pilvenpiirtäjien katolle ja katedraalin torniin pääsee ihastelemaan maisemia.

Turisti-info sijaitsee Hauptbahnhofin päärautatieasemalla, josta on loistavat junayhteydet kaikkialle Saksaan.

Päärautatieasemalta on runsaan vartin kävelymatka kaupungin ytimeen eli An der Hauptwache-aukiolle. Näiden välissä on suuri osa majapaikoista. Hostelliyö maksaa noin 20 EUR henkilöltä ja hotelliyö noin 50 EUR huoneelta.

Loistavat liikenneyhteydet 

Maailman vilkkaimpiin lukeutuvalta Frankfurt am Mainin päälentokentältä Rhein-Mainilta pääsee keskustaan joko S-Bahn metrolinjoilla S8 ja S9 noin 15 minuutissa tai paikallisjunalla RE80. Taksimatkat ovat kalliimpia ja usein hitaampiakin. 

Kahden tunnin ajomatkan päässä olevaa Frankfurt Hahnin lentoasemaa käyttävät pääasiassa halpalentoyhtiöt ja yhteydet sielta kaupunkiin ovat kalliimpia.

Bussien lisäksi Frankfurtissa liikennöivät paikallisjunaverkosto S-Bahn, metro U-Bahn ja raitiovaunu Straßenbahn.

Frankfurt-kortti mahdollistaa ilmaisen liikkumisen metropolialueella ja alhaisemmat sisäänpääsymaksut sekä alennuksia useissa nähtävyyksissä.


Lentoa koskevat tiedot: Helsinki - Frankfurt am Main

Outbound and return from 132,49 €
Lennon kesto min.. 02:40 / max.. 02:45
Paluulennon kesto min.. 02:30/ max.. 02:35
Etäisyys 1541 km
Lentoa/viikko 40
Lähtölentokenttä Lentokenttä Helsinki-Vantaa (HEL)
Kohdelentokenttä Lentokenttä Frankfurt am Main (FRA)
Kohdemaa Lennot - Saksa
Vaihtoehtoiset reitit kohteeseen Saksa
Alternative flights to Frankfurt am Main
Flight destinations with a similar price