Lennot Helsinki - Dublin

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Helsinki määränpäähän Dublin

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Helsinki (HEL) määränpäähän Dublin (DUB), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Dublin. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Helsinki - Dublin

Vieraanvarainen, vihreä ja vilkas Dublin

Irlanti on tuhansien pubien, musiikin, kirjallisuuden ja vieraanvaraisten ihmisten maa. Maan pääkaupunki, Dublin tarjoaa kävijälle erinomaisen otoksen Irlannista.

Tuhannen kapakan kautta

Dubliniin ja irlantilaiseen elämänmenoon yleisesti tutustut parhaiten kaduilla ja niiden varsilla sijaitsevissa irlantilaisissa pubeissa. Guinnessia tuoppiin ja ei muuta kuin jutustelemaan paikallisten kanssa! 

Meren rannalla sijaitsevan Dublinin ilmasto on mieto ja usein kostea, joten sateisiin on syytä varautua ympäri vuoden. Sateisemmastakin päivästä voi nauttia iloisessa ja vilkkaassa irlantilaisseurassa, kulmapubin katon suojissa, paikallisesta live-musiikista nauttien. Dublinissa on lähemmäs 1000 kapakkaa, jotka tarjoavat usein irlantilaisten alkoholijuomien ohessa myös livemusiikkia ja ruokaa.

Dublinin tapahtumatarjonta on vireää. Vuoden kohokohtiin kuuluu ehdottomasti 17. maaliskuuta koko maassa vietettävä St. Patrick's Day. Syyskuun alussa juhlitaan Dublin Fringe Festivalia. Syys-lokakuun vaihteessa juhlittava Dublinin teatterifestivaali on puolestaan yksi suurimmista ja vanhimmista teatterifestivaaleista Euroopassa. Hyviä ja ajankohtaisia vinkkejä nähtävyyksistä ja tapahtumista vierailunsa ajalle saa St. Adrew's:n kirkolla sijaitsevasta Dublinin pääturisti-infosta.

Dublinissa tunnet itsesi tervetulleeksi

Dubliniin matkustava suomalainen ei tarvitse viisumia, eikä valuutanvaihdostakaan tarvitse huolehtia. Rokotteissa riittää, että perusrokotteet ovat voimassa. Dublinissa kello on kaksi tuntia vähemmän kuin Suomessa.

Dublin on elinkustannuksiltaan suhteellisen korkea, eikä juurikaan Helsinkiä edullisempi. Tupakkatuotteet ovat hieman kalliimpia kuin Suomessa. Kansallismuseoihin Dublinissa on vapaa pääsy. Dublin on pullollaan ravintola- ja pubitarjontaa, nähtävyyksiä, tapahtumia ja kulttuuria, mutta ennen kaikkea erittäin ystävällisiä ihmisiä.

Dublinista voi myös ottaa edullisen paikallisjunan läheisiin merenrannalla sijaitseviin kalastajakyliin ja idyllisiin pikkukaupunkeihin. 

Vihreän saaren pääkaupungissa liikkuminen on vaivatonta

Dublinin lentoasemalta kaupungin keskustaan kulkevat paikallisbussilinjat 16, 41 ja 102. Näiden lisäksi Aircoach expressbussilinja ajaa keskustaan 15 minuutin välein, kyyti maksaa noin yhdeksän euroa yhteen suuntaan ja menopaluuna noin 15 euroa. Matkan kesto on puolisen tuntia. Näiden lisäksi Airlink 747 -bussilla pääsee noin 6 euron hintaan yhteen suuntaan ja 10 eurolla edestakaisin. Vaihtoehdoista Airlink on nopein ja paikallisbussit edullisin vaihtoehto. Taksi on huomattavasti busseja kalliimpi.

Dublin on kooltaan pieni kaupunki ja iso osa välimatkoista kaupungin sisällä on käveltävissä. Julkinen liikenne käsittää kattavan bussien ja raitiovaunujen verkoston. Kertalippu julkisiin maksaa reilun kaksi euroa. Kätevä ja myös hieman edullisempi vaihtoehto on ostaa ladattava matkakortti eli Leap card. Majoitusta Dublinista löytyy 12 eurosta ylöspäin, jolloin kyseessä on majoitus hostellissa, jaetuissa huoneissa. B&B tyyppisissä majoituksissa yöpymishinnat lähtevät noin 45 eurosta ja kolmen tai useamman tähden hotellien hinnat lähtevät noin 80 eurosta yöltä. 

Lentoa koskevat tiedot: Helsinki - Dublin

Outbound and return from 123,34 €
Lennon kesto min.. 03:05 / max.. 03:10
Paluulennon kesto min.. 03:00/ max.. 03:10
Etäisyys 2026 km
Lentoa/viikko 9
Lähtölentokenttä Lentokenttä Helsinki-Vantaa (HEL)
Kohdelentokenttä Lentokenttä Dublin (DUB)
Kohdemaa Lennot - Irlanti
Alternative flights to Dublin
Popular destinations for onward travel