Lennot Rovaniemi - Frankfurt am Main

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Rovaniemi määränpäähän Frankfurt am Main

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Rovaniemi (RVN) määränpäähän Frankfurt am Main (FRA), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Frankfurt am Main. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Rovaniemi - Frankfurt am Main

Suurkaupunki Frankfurt hurmaa monipuolisuudellaan

Frankfurt on yksi Saksan suurimmista kaupungeista, ja sieltä onkin tekemistä koko perheelle. Frankfurt on suosittu paikka lomailla ympäri vuoden useiden tapahtumien ja leudon ilmaston vuoksi. Kaupunkiin on helppo matkustaa, koska kohde on suhteellisen lähellä Suomea. 

Karnevaaleja ja kansanjuhlia

Frankfurtiin voi matkustaa koko vuoden ympäri. Ilmasto on Suomea lämpimämpi sekä talvisin että kesäisin. Maalis- ja huhtikuussa Frankfurt kerääntyy viettämään Dippemessiä. Se on kansanjuhla, jota vietetään joka vuosi Rein-Mainin alueella. 

Hieman ennen Dippemessiä kaupungin valtaa vuoden kohokohta, karnevaali, jota kutsutaan Saksassa myös viidenneksi vuodenajaksi. Frankfurtin halki virtaa lumoavan kaunis Main-joki, iltaisin joella kelluvat lukuisat ravintolalaivat kylpevät kauniissa valaistuksessa ja tunnelma on romanttinen.

Kannattaa piipahtaa myös kaupungin korkeimpien pilvenpiirtäjien huipulla katsastamassa hulppeat näkymät. Majoitusta varaavien on hyvä tietää, että nuorison ja bilekansan suosiossa ovat alueet Sachsenhausen ja Brückenviertel. Kaupunginosissa on kuitenkin muutakin kuin kapakoita ja yökerhoja, myös kaupungin houkuttelevimmat ravintolat ja kahvilat löytyvät tältä alueelta.   

Helppo matkakohde EU:n kansalaisille

Frankfurt am Main on muiden Saksan kaupunkien tapaan turvallinen. Päärautatieaseman liepeillä kannattaa kuitenkin olla pimeän tultua tarkkana. Rahaa ei tarvitse vaihtaa, sillä Saksassakin on käytössä euro. Matkustusasiakirjaksi EU-kansalaisilla riittää voimassaoleva passi.

Matkaa varatessa kannattaa varmistaa kummalle lentokentälle kone laskeutuu. Kansainvälinen Frankfurt am Mainin lentokenttä on kohtalaisen lähellä keskustaa. Lähinnä halpalentoyhtiöiden käyttämä Frankfurt Hahn on noin kahden tunnin ajomatkan päässä Frankfurtin kaupungista ja matka sieltä kaupunkiin on huomattavasti kalliimpi kuin Frankfurt am Mainin asemalta. Lentokentän valinnalla on siis väliä. Päärautatieasemalla (saksaksi "Hauptbahnhof") sijaitsevasta turisti-infosta voi käydä kyselemässä vinkkejä ja neuvoja. 
 

Liiku vaivattomasti julkisilla

Saapuminen Frankfurtiin tapahtuu jommalle kummalle kaupungin lentokentistä. Päälentoasemalta pääsee kätevästi keskustaan joko metrolla tai paikallisjunalla. Lippu maksaa muutaman euron verran. Taksi on huomattavasti kalliimpi vaihtoehto, ja taksilla matkustaminen kestää lähes kaksin verroin kauemmin kuin julkisilla. 

Frankfurtissa on monen tasoisia yöpymispaikkoja. Hostelliyö maksaa halvimmillaan vain noin 20 euroa. Hotellihinnat alkavat noin 50 eurosta yöltä henkilöä kohden. 

Frankfurtin julkisen liikenteen verkosto on erittäin kattava. Se koostuu junista, metroista, busseista ja raitiovaunuista. Turistit voivat ostaa niin sanotun Frankfurt Cardin, joka toimii matkalippuna julkisissa kulkuneuvoissa, ja lisäksi kortilla saa alennuksia lukuisien nähtävyyksien pääsylippujen hinnoista.

Lentoa koskevat tiedot: Rovaniemi - Frankfurt am Main

Outbound and return from 303,41 €
Etäisyys 2084 km
Lähtölentokenttä Lentokenttä Rovaniemi (RVN)
Kohdelentokenttä Lentokenttä Frankfurt am Main (FRA)
Kohdemaa Lennot - Saksa