Lennot Helsinki - Düsseldorf

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Helsinki määränpäähän Düsseldorf

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Helsinki (HEL) määränpäähän Düsseldorf (DUS), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Düsseldorf. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Helsinki - Düsseldorf

Düsseldorf - kiinnostava saksalainen kaupunkikohde

Düsseldorf on ympäri vuoden vilkas kaupunki. Kaupunki on myös Nordrhein-Westfalenin osavaltion pääkaupunki. Düsseldorfissa on koko vuoden ajan leuto ilmasto. 

Melko edullinen hintataso ja hyvät ostosmahdollisuudet tekevät kaupungista hyvän shoppailukohteen. 

Leuto Düsseldorf tarjoaa ohjelmaa kaikkina vuodenaikoina

Düsseldorfissa on melko leuto ilmasto. Säät eivät välttämättä ole parhaat mahdolliset matkailuun, mutta sopivat suomalaiseen makuun. Kesät ovat pidempiä ja lämpimämpiä kuin Suomen kesät, ja talvet ovat vastaavasti lyhyempiä ja leudompia. Düsseldorfiin sopiikin säiden puolesta matkustaa vuoden ympäri.

Mikäli matkalta toivotaan juhlatunnelmaa, Düsseldorfiin kannattaa tähdätä laskiaisen aikaan tai marraskuun puolivälissä. Kaupungissa nimittäin juhlitaan laskiaismaanantaita näyttävillä kulkueilla, ja marraskuun puolessa välissä Düsseldorfissa vietetään vuotuista karnevaalia. Myös heinäkuun loppupuolelle sijoittuvissa Kirmes-kesäfestivaaleissa riittää nähtävää ja tehtävää moneen makuun.

Edulliset hinnat shoppailuun ja kiinnostava vanhakaupunki

Düsseldorfin kuten koko Saksan hintataso on edullisempi kuin Suomessa. Mikäli halvempaa hintatasoa haluaa hyödyntää shoppailemalla, kannattaa suunnata ostoskatu Königsalleelle. Königsallee on myös kaupungin pääkatu. Düsseldorfissa vierailevan kannattaa suunnata kaupungin eloisaan vanhaankaupunkiin, sillä suurin osa Düsseldorfin nähtävyyksistä sijaitsee juurikin vanhassa kaupungissa.
 

Düsseldorfin lentoasemalta keskustaan ja hostellille

Düsseldorfin lentokentältä on noin 15 kilometrin matka kaupungin päärautatieasemalle. Kentältä keskustaan pääsee S-Bahn metrolinjoilla S7 ja S11 noin 15 minuutissa. Sama matka bussilla tai taksilla liikuttaessa kestää noin 20 minuuttia. Taksimatkan hinta keskustaan alkaa noin 25 eurosta. 

Turistin kannattaa hankkia kaupungissa liikumista varten DüsseldorfCard-matkalippu. Lippu käy julkisessa liikenteessä, ja sillä saa alennuksia joistakin museoista ja nähtävyyksistä. Vaikka taksi on Suomea edullisempi, tulee Taksilla matkustaminen huomattavasti kalliimmaksi kuin julkisilla liikennevälineillä kulkeminen.

Mikäli majoituksen haluaa mahdollisimman edullisesti, kannattaa tarkistaa kaupungin hostellitarjonta, sillä sänkypaikat jaetuissa makuusaleissa ovat edullisin majoitustapa. Kolmen tai useamman tähden hotellit ovat hintatasoltaan huomattavasti hostelleja kalliimpia. Suurempien juhlien ja messujen aikana majoituksen hinnat nousevat. Pienellä budjetilla matkustavien kannattaakin ajoittaa matkansa tämä mielessä pitäen.

Lentoa koskevat tiedot: Helsinki - Düsseldorf

Cheapest outbound flight from 109,77 €
Outbound and return from 149,92 €
Lennon kesto min.. 02:25
Paluulennon kesto min.. 02:20/ max.. 02:25
Etäisyys 1509 km
Lentoa/viikko 16
Lähtölentokenttä Lentokenttä Helsinki-Vantaa (HEL)
Kohdelentokenttä Lentokenttä Düsseldorf (DUS)
Kohdemaa Lennot - Saksa
Alternative flights to Düsseldorf
Popular destinations for onward travel