Lennot - Frankfurt am Main

Halvimmat tarjouksemme lennoille määränpäähän Frankfurt am Main

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja määränpäähän Frankfurt am Main FRA), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavat tarjoukset määränpäähän Frankfurt am Main löytyivät lentohaustamme viime päivien aikana. Hinnat saattavat vaihdella riippuen lentoreitistä, päivämäärästä ja saatavuudesta.

Frankfurt am Main travel tips

Euroalueen rahakeskus

Frankfurt am Mainissa sijaitsee sekä Euroopan keskuspankin että Saksan keskuspankin pääkonttorit. Kaupungissa järjestetään vuosittain suuria kansainvälisiä messuja, kuten kirja- ja automessut. Kaupunki on liikenteen, talouden ja kulttuurin solmukohta Saksan luoteisosassa.

Mainio matkakohde ympäri vuoden

Rein-Mainin suurkaupunkialueen runsasväestöisimmässä kaupungissa, Frankfurt am Mainissa on tapahtumia ja nähtävää kaikkina vuodenaikoina. Helmi-maaliskuussa järjestetään karnevaali, joka tunnetaan myös "viidentenä vuodenaikana". Maalis-huhtikuussa alueella vietetään vuotuista kansanjuhlaa "Dippemessiä". Kaupungin ilmasto on lämpimämpi kuin Suomessa niin kesäisin kuin talvisin.


Matkalle lähdettäessä

Vaikka Frankfurt on yksi Saksan kalleimmista kaupungeista, on se hintatasoltaan silti noin 20 % edullisempi kuin Suomi. Etenkin olut ja ulkona syöminen ovat kotimaatamme edullisempia.

Frankfurtissa on kaksi lentoasemaa, suuri kansainvälinen Frankfurt am Mainin lentoasema, joka sijaitsee kohtuullisen lähellä kaupungin keskustaa sekä pienempi, etenkin halpalentoyhtiöiden suosima Frankfurt Hahn. Kannattaa huomioida, että Frankfurt Hahnilta ajaa kaupunkiin noin 2 tuntia eikä busseja kulje läheskään yhtä usein kuin Frankfurt am Mainin lentoasemalta.

Kaupungin keskustan halki virtaa Reinin sivujoki Main. Sen rannassa on paljon tunnelmallisia ravintolalaivoja, joiden romanttinen ilmapiiri takaa miellyttävän kokemuksen illan hämärtyessä. Juhlimisesta kiinnostuneiden suosimia kaupunginosia ovat Sachsenhausen ja Brückenviertel. Hostelliyö kaupungissa maksaa noin 20 EUR henkilöltä, ja hotellimajoituksen saa vastaavasti noin 50 eurolla per huone.

Frankfurtin vanhakaupunki tuhoutui toisen maailmansodan pommituksissa lähes täysin. Monia historiallisia rakennuksia on kuitenkin rakennettu sodan jälkeen uudelleen. Esimerkiksi vanhankaupungin keskus, raatihuoneentori "Römerberg" ja "Paavalinkirkko" ovat merkittäviä uudelleenrakennettuja nähtävyyksiä. Frankfurtin historia asutusalueena ulottuu kauas esihistoriaan, neoliittiselle kaudelle asti.

Kaupungin maisemia pääsee ihastelemaan yläilmoista joidenkin keskustan pilvenpiirtäjien kattotasoille. Päärautatieasema "Hauptbahnhofilla" sijaitsee turisti-info, josta voi käydä kyselemässä vinkkejä ja ohjeita matkalle.

Lentokentältä keskustaan raiteita pitkin

Frankfurt am Mainin lentokentältä pääsee kätevästi keskustaan raiteita pitkin. S-bahn metrolinjat S8 ja S9 sekä lähijuna RE80 kuljettavat matkustajat noin varttitunnissa kaupunkiin ja matka maksaa noin 3 EUR. Taksilla matkaan menee hieman kauemmin, noin 20-30 minuuttia. Taksi on toki myös julkista liikennettä huomattavasti kalliimpi kulkuväline. 

Kaupungin julkisen liikenteen hoitavat raitiovaunu-, bussi-, s-bahn- ja metroverkostot. "Frankfurt Card" on erityisesti turisteille suunniteltu matkalippu, jolla saa myös tarjouksia useista nähtävyyksistä. Taksilla matkustaminen on kalliimpaa ja useimmiten jonkin verran hitaampaa kuin julkinen liikenne.

Lentokenttä
Vaihtoehtoiset lentoreitit
Vaihtoehtoiset reitit kohteeseen Saksa