Lennot Helsinki - Hampuri

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Helsinki määränpäähän Hampuri

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Helsinki (HEL) määränpäähän Hampuri (HAM), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Hampuri. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Helsinki - Hampuri

Merellinen ja historiallinen satamakaupunki

Hampuri kuuluu Saksan suurimpiin kaupunkeihin. Matkakohteena Hampuri on kaupunkikohteiden legendojen joukossa. Satamakaupunki sijaitsee Pohjois-Saksassa, Elbe-joen rannalla ja asukkaita siellä on lähes kaksi miljoonaa. Hampurissa tehtävää ja nähtävää riittää, eikä hintatasokaan onneksi huimaa päätä.

Hampuri viihdyttää läpi vuoden

Satamakaupunkiin matkustetaan läpi vuoden, ja talven kuukaudet ovat leudompia kuin Suomessa. Pimeys ja koleus talvikuukausina kuitenkin pitävät pintansa sielläkin. Nähtävää ja tehtävää kaupungissa kuitenkin riittää, vuodenajasta riippumatta. 

Toukokuussa satamakaupunki juhlii satamansa syntymäpäiväjuhlaa merellisen ja viihdykkeellisen ohjelman täytteisen tapahtuman merkeissä. 

Irwinkin sen jo tiesi; sinne veri vetää uudestaan

Hampuri tunnetaan ehkä parhaiten St. Paulin kaupunginosassa sijaitsevasta Reeberbahn-kadusta. Reeberbahn on kaupungin punaisten lyhtyjen alue, jonka varsilla yökerhoista ja kasinoista ei ole pulaa. Punaisten lyhtyjen alueen lisäksi eloisassa St. Paulin kaupunginosassa on paljon muutakin mielenkiintoista nähtävää kuten alakulttuurit ja katutaide. 

Hampurin kalatori sunnuntaisin on kuuluisa ja ehdoton nähtävyys kaupungissa vierailevalle. Aamupala kannattaa ajoittaa torivierailuun, sillä torilta saa tuoretta, maistuvaa kalaa vaikkapa sämpylän täytteenä. Hampurissa on lisäksi runsaasti historiallisia nähtävyyksiä; keskiaikaisia kirkkoja ja Hammaburgin linnoitus, josta Hampuri onkin saanut nimensä.

Hampuriin matkatakseen EU-kansalainen ei tarvitse viisumia, eikä valuuttaakaan tarvitse vaihtaa. Rokotteissa riittää, että perusrokotteet ovat voimassa. Kello Hampurissa on tunnin vähemmän kuin Suomessa.

Hampuri on suhteellisen edullinen Suomen hintatasoon verraten, mutta samalla kuitenkin yksi Saksan kalleimmista kaupungeista. Etenkin ravintoloissa syöminen ja alkoholi ovat Suomeen verrattuna edullisempia.

Sujuva ja helppo miljoonakaupungin julkinen liikenne

Lentokentältä pääsee suoraan Hampurin päärautatieasemalle parhaiten S-bahnlinjalla S1, joka on maan päällä kulkeva metrojuna. Matka kestää noin puolisen tuntia. Taksillakin pääsee, mutta se on kalliimpi vaihtoehto ja ruuhkat saattavat viivyttää matkaa reilustikin. Paikan päällä Hampurissa liikuttaessa julkinen liikenne on erittäin kattava, sujuva ja helppo liikkumismuoto. Julkisen liikenteen verkosto tarjoaa runsaasti erilaisia lippuja erilaisiin tarpeisiin.

Majoittuminen satamakaupungissa hostellitasolla verottaa kukkaroa keskimäärin noin 15 euroa yöltä ja hotelliyöpymisen hinnat lähtevät noin 70 eurosta ylöspäin. Majoitusta on kaupungissa tarjolla runsaasti moneen eri lähtöön.

Lentoa koskevat tiedot: Helsinki - Hampuri

Cheapest outbound flight from 94,12 €
Lennon kesto min.. 01:55 / max.. 02:00
Paluulennon kesto min.. 01:55
Etäisyys 1170 km
Lentoa/viikko 16
Lähtölentokenttä Lentokenttä Helsinki-Vantaa (HEL)
Kohdelentokenttä Lentokenttä Hampuri (HAM)
Kohdemaa Lennot - Saksa
Vaihtoehtoiset reitit kohteeseen Saksa
Alternative flights to Hampuri
Popular destinations for onward travel
Flight destinations with a similar price