idealo Preisfinderidealo Preisfinder - Finde den niedrigsten Flugpreis nach Abflugdatum
LANG_widget_price_headline_widget
LANG_widget_price_interface_add_inbound
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound_label
LANG_widget_price_interface_add_inbound

Useful information about the flight Helsinki - Mallorca

Tyylikäs kaupunki suositulla lomasaarella

Mallorca kuuluu Euroopan suosituimpiin rantalomakohteisiin Välimerellä. Se on Espanjan suurin saari. Pääkaupunki Palma de Mallorca on tyylikäs ja monipuolinen satamakaupunki, josta löytyy suuri määrä eri hintatasojen ravintoloita. Myös kaupungin yöelämä on vilkas. Vain 15 minuutin ajomatkan päässä keskustasta löytyy yksi saaren pisimmistä ja hienoimmista hiekkarannoista, Platja de Palma.

Kiinnostava matkakohde ympäri vuoden

Palma de Mallorca ja koko Mallorcan saari ovat kiinnostava matkakohde ympäri vuoden. Rantakausi alkaa toukokuussa, ja merivesi on lokakuuhun asti suhteellisen lämmintä. Keväällä saarella ei ole vielä niin paljon turisteja ja mantelipuut kukkivat kauniisti. Catedral de Palma on kaupungin suurin nähtävyys. Upeaa katedraalia vastapäätä sijaitsee entinen kuninkaiden palatsi, Palau de L’almudaina. Kaupungin tunnetuimmat yökerhot Pacha ja Tito’s tarjoavat ympäri vuoden kansainvälisen tason viihdettä.

Vinkkejä Mallorcaan matkaaville

Palma de Mallorca on suhteellisen turvallinen kaupunki. Kannattaa noudattaa normaalia varovaisuutta ja varoa taskuvarkaita, joita liikkuu ennen kaikkea keskustan ahtailla kujilla. EU:n jäsenvaltion, Espanjan valuutta on euro (EUR), joten rahanvaihdosta ei tarvitse huolehtia. Useissa kaupoissa voi maksaa luottokortilla, mutta käteistä kannattaa olla aina jonkin verran mukana. Palma de Mallorcan hintatasoa voi verrata suomalaiseen. Mallorcalla puhutaan espanjan ohella myös katalaania. Matkailijat pärjäävät kaupungissa hyvin myös englannilla ja saksalla. Mallorcan aikavyöhyke on UTC +1.

Tärkeää tietoa kulkuvälineistä ja majoituksesta

Palma de Mallorcan lentoasema sijaitsee noin 9 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Bussilinja 1 kulkee päivän aikana 15 minuutin välein terminaalilta suoraan keskustaan ja maksaa noin 3 euroa. Kaupunkiin pääsee nopeammin taksilla, jonka hinta on alkaen noin 30 euroa.

Matkailijoilla on Palma de Mallorcan kaupungista hyvät yhteydet kaikkialle Mallorcan saarella. Junalla pääsee matkustamaan esimerkiksi Incan kautta Manacoriin ja Sa Poblaan. Sen lisäksi on olemassa junayhteys Solleriin historiallisella junalla. Palma de Mallorcassa on metro- sekä bussiverkosto. Auton tai polkupyörän vuokraaminen lomasaarella on edullista.

Kaupungissa on valtava määrä edullisia yöpymismahdollisuuksia. Hostelleissa yö maksaa noin 25 euroa/henkilö. Hotelleissa yöpyminen on yleensä hieman kalliimpaa, mutta edullisia hotelleja on runsaasti. 

Lentoa koskevat tiedot Helsinki - Mallorca
Vaihtoehtoiset lentoreitit
Lennon tiedot välille Helsinki - Mallorca
  • Lennon kesto: min.. 04:00 / max.. 04:00
  • Etäisyys: 2777 km
  • Lentoa/viikko: 3
  • Paluulennon kesto: min.. 04:00 / max.. 04:00