Lennot Rovaniemi - Vaasa

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Rovaniemi määränpäähän Vaasa

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Rovaniemi (RVN) määränpäähän Vaasa (VAA), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Vaasa. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Rovaniemi - Vaasa

Monipuolinen Vaasa

Pitkän historian omaava, 1600-luvulla perustettu, Suomen länsirannikolla sijaitseva Vaasa on kaunis kaupunki, joka tarjoaa matkailijalle monenlaisia tunnettuja nähtävyyksiä ja ajanviettotapoja. Osittain ruotsinkielisen yliopisto- ja kulttuurikaupungin omaperäiseen ja mielenkiintoiseen tunnelmaan kannattaa ehdottomasti tutustua. Vaasan väkiluku on hieman vajaat 70 000 tuhatta ja monet etäisyydet kaupungissa ovat helposti käveltävissä.

Vaasassa tapahtuu

Vaasassa järjestetään ympäri vuoden runsaasti monipuolisia sekä suomen että ruotsin kielisiä tapahtumia. Eräänä esimerkkinä kaupungin tarjoamista tapahtumista on vuotuinen, aina toukokuun lopussa järjestettävä Vaasan kaupunginkirjaston Taimitori.

Monipuolista nähtävää

Vaasassa on paljon tunnettuja nähtävyyksiä, joihin kaupungissa vierailevan kannattaa ehdottomasti pyrkiä tutustumaan. Näitä ovat esimerkiksi Korsholman linnan hienot vallit, Kuntsin mielenkiintoinen modernin taiteen museo, Mustasaaren kaunis kirkko, Pohjanmaan museo sekä Vaasan kirkko, kauppahalli ja vesitorni. Lisäksi Vaasassa sijaitsevat myös varsinkin lapsiperheiden suosikit huvipuisto Wasalandia ja vesipuisto Tropiclandia. Talviurheilusta kiinnostuneen kannattaa puolestaan vierailla Öjberget hiihtokeskuksessa. 

Kulkemisesta ja yöpymisestä

Matka Vaasan lentoasemalta kaupunkiin on kohtuullinen, sillä lentoasema sijaitsee vain noin 9 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Vaikka kesäisin lentoasemalta ei ole säännöllistä julkisen liikenteen järjestämää kuljetusta kaupunkiin, voi matkan taittaa esimerkiksi taksilla. Taksi on kuitenkin huomattavasti julkista liikennettä kalliimpi vaihtoehto. Julkisen liikenteen bussilinjat 4 ja 10 liikennöivät kaupungin ja lentoaseman väliä kuitenkin aina elokuun puolivälistä toukokuun loppuun saakka. Bussilippujen hinnat per henkilö alkavat yhdelle vyöhykkeelle 3,20 eurosta ja kahdelle vyöhykkeelle 5,20 eurosta.

Vaasan paikallisliikenteeseen, eli bussiverkostoon on saatavilla erilaisia kertalippuja sekä kausi- ja sarjalippuja. Lippujen hinnat alkavat 3,20 eurosta. Kuten muuallakin Suomessa, taksi puolestaan on varsin kallis kulkuväline. Vaasaan matkustavan kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että Vaasan kaupunki on varsin pienikokoinen ja siten suuri osa etäisyyksistä on siellä helposti käveltävissä tai esimerkiksi pyöräiltävissä. 

Vaasassa yöpymisen hinta hotellissa alkaa kahdelta hengeltä noin 80 eurosta yöltä. Kaikkein edullisin yöpymisvaihtoehto kaupungissa on sen läheisyydessä sijaitsevalla leirintäalueella majoittuminen, mikä on varsinkin kesäaikaan ehdottomasti kokeilemisen arvoinen kokemus.

Lentoa koskevat tiedot: Rovaniemi - Vaasa

Outbound and return from 239,05 €
Etäisyys 436 km
Lähtölentokenttä Rovaniemi (RVN)
Kohdelentokenttä Vaasa (VAA)
Kohdemaa Suomi
Vaihtoehtoiset reitit kohteeseen Suomi
Alternative flights to Vaasa
Popular destinations for onward travel
Flight destinations with a similar price