Lennot Vaasa - Antalya

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Vaasa määränpäähän Antalya

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Vaasa (VAA) määränpäähän Antalya (AYT), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Antalya. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Vaasa - Antalya

Kesän kaupunkikohde Antalya

Kesäisessä rantalomakohteessa, Antalyassa, on myös suurkaupungin tunnelmaa. Kaupungista löytyy rantojen lisäksi historiallisia nähtävyyksiä, monipuolisia aktiviteetteja ja edullisia ostosmahdollisuuksia.

Rantakohde keväästä syksyyn

Paras matkustusaika Antalyaan on sään puolesta keväästä syksyyn, sillä kaupungissa on silloin lämmin rantakausi. Suomeen verrattuna kaupungin kesät ovat selkeästi kuumempia ja aurinkoisempia. Antalyan talvet ovat Suomen talvia lämpimämpiä.

Kaupungissa vietettäviä juhlapäiviä ovat 19. toukokuuta oleva Atatürkin päivä ja 29. lokakuuta juhlittava tasavallan päivä. Pankit, postit ja osa kaupoista ovat yleensä suljettuja juhlapyhinä. Lisäksi Antalyassa vietetään ramadanin päättyessä vaihtelevaan ajankohtaan juhlittavaa Id al-Fitr-juhlaa.

Varautuminen Antalyan matkaan

Lyhyeen lomamatkaan Antalyassa ei tarvita viisumia. Jos kaupungissa haluaa viettää aikaa pidempään, yli 90 päivää, viisumi vaaditaan. Ennen matkaa kannattaa tarkistaa esimerkiksi lääkäriltä, että tarvittavat rokotteet ovat voimassa. Turkkiin matkustaville suositellaan rokotteita a-hepatiittia, jäykkäkouristusta ja kurkkumätää vastaan.

Hinnat ovat Antalyassa Suomen hintoja edullisempia. Erityisesti ulkona syöminen on halpaa, esimerkiksi Cumhuriyet- ja Atatürk-kaduilla saa syötyä noin 8 Turkin liiran hintaan. Toreilla ostoksia tehdessä on hyvä muistaa tinkiä annetuista hinnoista. Tuotteet on usein hinnoiteltu korkeasti, sillä tinkiminen on paikallinen tapa. Moskeijoissa vieraillessa tulee sekä olkapäät että nilkat peittää asianmukaisesti. Myös hiusten peittäminen on suositeltavaa.

Lentokentältä kaupunkiin yöpymään 

Lentokentän ja kaupungin välillä ajaa shuttle-busseja, joilla matka taittuu noin puolessa tunnissa. Välin pääsee kulkemaan kätevästi myös kaupungin busseilla. Taksimatkalle keskustaan tulee bussimatkaa enemmän hintaa. Erityisesti yöllä taksimatka on kallis, koska taksa nousee silloin 50 %. Edullisin tapa liikkua kaupungissa on minibussit. Taksilla ajaminen tulee huomattavasti kalliimmaksi, vaikka se onkin edullisempaa kuin Suomessa.

Edullista majoitusta etsivien kannattaa suunnata Antalyan vanhaan kaupunkiin. Sieltä majoituksen saa alkaen noin 40 Turkin liiralla yötä kohti. Rannan lähellä, esimerkiksi Kundun ja Laran rantakohteissa, yöpymiselle tulee hintaa alkaen noin 70 Turkin liiraa /yö.

Lentoa koskevat tiedot: Vaasa - Antalya

Outbound and return from 377,25 €
Etäisyys 2976 km
Lähtölentokenttä Vaasa (VAA)
Kohdelentokenttä Antalya (AYT)
Kohdemaa Turkki
Vaihtoehtoiset reitit kohteeseen Turkki
Alternative flights to Antalya
Flight destinations with a similar price