Lennot Rovaniemi - Helsinki

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Rovaniemi määränpäähän Helsinki

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Rovaniemi (RVN) määränpäähän Helsinki (HEL), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Helsinki. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Rovaniemi - Helsinki

Pohjolan valkoinen pääkaupunki

Helsinkiin kannattaa matkustaa ympäri vuoden. Suomen pääkaupunkia kutsutaan myös pohjolan valkoiseksi kaupungiksi viitaten arkkitehti C.J. Engelin suunnittelemaan keskustaan. Myös vihreät puistot ja sininen meri sekä noin 300 saarta – joista monet ovat virkistykäytössä – kuuluvat Helsingin olemukseen.


Paras aika matkustaa Helsinkiin ja tapahtumia kaupungissa

Helsinki kuuluu kaupunkeihin, jotka ovat kiinnostavia vuoden ympäri. Vappua juhlitaan kaupungissa 30.4. ja 1.5. railakkain menoin - osallistu lengendaariselle Vappupäivän piknikille Kaivopuistossa. Musiikkifestivaalit Tuska kesäkuun lopulla ja loppukesän Flow houkuttelevat kävijöitä eri maista. Helsingissä esiintyy säännöllisesti kotimaisia ja ulkomaisia musiikkitähtiä ja kaupungin museoiden vaihtuvat maailmanluokan näyttelyt ovat hyvä syy viettää aikaa kotimaisessa pääkaupungissa.


Hyvä tietää ennen matkaa

Helsinki kuuluu maailman turvallisimpiin pääkaupunkeihin. Hintataso on pääkaupunkiseudulla korkeampi kuin muualla Suomessa. Luotto- ja debit-kortit ovat yleisiä maksuvälineitä esimerkiksi myös ruokakaupoissa. Myös käteisellä voi maksaa lähes joka paikassa. Julkista liikennettä käyttämällä, kävelemällä tai pyöräilemällä säästää mukavasti matkakustannuksissa. "Helsinki Card"-turistikortti on selvää säästöä niille, jotka liikkuvat paljon julkisilla ja haluavat vierailla museoissa ja nähtävyyksissä. Erityisen suositeltavia vierailukohteita turisteille ovat Suomenlinnan linnake, Kauppatori, Senaatintori, Esplanadin kävelykatu, Seurasaaren ulkoilma museo, hotelli Tornin Ateljee baarin näköala terassi, Temppeliaukion kirkko ja Kaivopuisto. Ulkona syöminen on edullisinta lounasaikaan.  

Kulkuyhteydet lentoasemalta, julkinen liikenne ja majoitus

Helsingin lentoasemalta pääsee kaupungin kestustaan junalla, linja-autolla tai taksilla. I-junalla matka kestää 27 minuuttia ja P-junalla 32 minuuttia ja lippu maksaa noin 5 euroa. Bussilinja 615 on vaihtoehto, jolla kestää noin 50 minuuttia lentoasemalta Rautatientorille. Hinta on sama. Finnair City Busilla, joka lähtee molemmista terminaaleista, matka kestää ainoastaan puolisen tuntia. Liput ovat noin euron kalliimpia kuin normaalissa linja-autossa. Taksimatka lentoaseman ja Helsingin keskustan välillä maksaa noin 45 – 50 euroa ja kestää vajaat puoli tuntia. Lentoasemalta löytyy kolme eri taksiyritystä, jotka tarjoavat tilausajoja sekä ryhmätakseja kiinteään hintaan.

Helsingin julkisen liikenteen kulkuneuvoja ovat linja-autot, ratikat, metro sekä paikallisjunat. Kertalipun, jolla saa käyttää kaikkia näitä kulkuneuvoja sekä Suomenlinnan lauttaa, voi ostaa suoraan kuljettajalta, automaatista tai tekstiviestillä. Helsinki-kortti tarjoaa haltijalleen vapaan matkustusoikeuden pääkaupungin sisäisessä liikenteessä. Sen lisäksi se sisältää muun muassa ilmaisen sisäänpääsyn moniin kaupungin nähtävyyksiin. Helsingin ydinkestustassa voi liikkua hyvin myös kävellen.

Edullisin yöpymisvaihtoehto Helsingissä ovat hostellit, joissa yö maksaa alkaen noin 20 euroa. Hotelleissa yöpyminen maksaa alkaen noin 40 euroa/henkilö.

Lentoa koskevat tiedot: Rovaniemi - Helsinki

Cheapest outbound flight from 63,50 €
Outbound and return from 107,48 €
Lennon kesto min.. 01:15 / max.. 01:20
Paluulennon kesto min.. 01:20/ max.. 01:25
Etäisyys 696 km
Lentoa/viikko 65
Lähtölentokenttä Lentokenttä Rovaniemi (RVN)
Kohdelentokenttä Lentokenttä Helsinki-Vantaa (HEL)
Kohdemaa Lennot - Suomi
Vaihtoehtoiset reitit kohteeseen Suomi
Alternative flights to Helsinki
Popular destinations for onward travel