Lennot Vaasa - Tukholma

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Vaasa määränpäähän Tukholma

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Vaasa (VAA) määränpäähän Tukholma (STO), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Tukholma. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Vaasa - Tukholma

Lomamatkalle naapuriin

Naapurimaamme Ruotsin merellinen pääkaupunki, Tukholma, on kultturelli ja virkistävä lomakohde lähellä kotia. Muodista, taiteesta, hyvästä ruoasta ja korkeatasoisesti tuotetusta pop-musiikista kiinnostuneille Tukholma on oikea matkakohde! Kaupungin houkuttelevuutta lisäävät lyhyt lentoaika ja matkalippujen matalat hinnat. 

Milloin mennä

Vaikka talven kuukaudet (marraskuusta maaliskuuhun) ovatkin pimeitä ja kylmiä on Tukholma suositeltava lomakohde ympärivuoden. Joulukuun 13. päivä vietettävä Lucian päivä näyttävine kulkueineen on erityisen tärkeä joulunajan tapahtuma ruotsalaisessa kristillisessä kalenterissa. Myös „Första Maj“ eli Vappu sekä uusi vuosi ovat Tukholmassa suuren juhlan aikaa. 

Hyvä tietää ennen matkaa

Ruotsin alkoholilainsäädäntö on Suomen tavoin tiukan puoleinen. Alkoholia myydään baarien ja ravintoloiden ohella vain „Systembolagetissa“, joka on avoinna arkisin kymmenestä kuuteen ja lauantaisin kello 10-15.

Turisteille varta vasten suunniteltu “Stockholm Card“ ei ole ainoastaan julkisen liikenteen matkalippu, vaan sillä saa alennusta myös useista museoista ja muista nähtävyyksistä. Jos nämä aktiviteetit kiinnostavat, on kortin hankkiminen kannattavaa.

Hintataso Tukholmassa on suunnilleen samaa luokkaa kuin Suomen kaupungeissa. Muistathan, että Ruotsin valuutta on Ruotsin kruunu. Tarkista valuutan kurssi ennen matkalle lähtöä ja rahanvaihtokin saattaa olla kannattavaa, vaikka käteistä saakin helposti ja edullisesti nostettua myös paikallisista pankkiautomaateista ja lisäksi pankki- ja luottokorteilla on yleistä myös pienten ostosten kohdalla. Ruotsissa kellonaika on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Paikan päällä

Tukholman läheisyydessä on kolme lentokenttää: Arlanda, Skavska/Nyköping sekä Bromma. Kaikilta kolmelta kentältä on hyvät kulkuyhteydet Tukholman keskustaan.

Taxin Arlandasta kaupunkiin saa kiinteällä hinnalla alkaen noin 400 kruunua (huolimatta siitä minne päin Tukholmaa ajetaan). Flygbussarna- ja Swebussen-bussilinjoilla matka keskustaan kestää noin 45 minuuttia. SL-Bussen linja 583 on hieman edullisempi, mutta matka kestää noin tunnin. Arlanda Express -pikajunalla matka kestää puolestaan ainoastaan puolisen tuntia. Julkisenliikenteen vaihtoehdot ovat luonnollisesti taksia huomattavasti halvempia.

Matka Skavska/Nyköpingistä Flygbussarnan bussilinjalla Tukholman T-Centraleniin kestää noin tunnin ja maksaa noin 150 kruunua. Taksi on hieman nopeampi mutta huomattavasti tyyriimpi vaihtoehto.

Myös Bromman lentoaseman ja T-Centralenin välillä kultee Flygbussarna-linja. Matkalle tulee kestoa noin 20 minuuttia ja lipun hinta on noin 130 kruunua.

Yöpyminen Tukholmassa maksaa alkaen noin 235 kruunua henkeä kohden. Halvin vaihtoehto on yöpyminen hostellissa (Vandrarhem) – hotellissa yöpymisestä joutuu pulittamaan enemmän.

Halvin ja kätevin tapa liikkua kaupungissa on Tukholman julkinen liikenne, joka on takseihin verrattuna edullinen vaihtoehto. Metroasemat tunnistat suuresta T-kirjaimesta (T = Tunnelbana). Jos kuitenkin päätät ajaa taksilla, kannattaa suurista hintaeroista johtuen aina käyttää jotain suurimmista, luotettavimmista ja edullisimmista taksiyrityksistä, jotka ovat: TopCab, Taxi Kurir ja Taxi Stockholm.

Lentoa koskevat tiedot: Vaasa - Tukholma

Outbound and return from 121,28 €
Lennon kesto min.. 01:15 / max.. 01:20
Paluulennon kesto min.. 01:15/ max.. 01:20
Etäisyys 459 km
Lentoa/viikko 21
Lähtölentokenttä Lentokenttä Vaasa (VAA)
Kohdelentokenttä Lentokenttä Tukholma, kaikki lentokentät (STO)
Kohdemaa Lennot - Ruotsi
Vaihtoehtoiset reitit kohteeseen Ruotsi
Alternative flights to Tukholma
Popular destinations for onward travel
Flight destinations with a similar price