Lennot Rovaniemi - Berliini

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Rovaniemi määränpäähän Berliini

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Rovaniemi (RVN) määränpäähän Berliini (BER), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Berliini. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Rovaniemi - Berliini

Tunnelmaa ja värikästä kulttuurielämää

Talven tunnelmalliset joulumarkkinat ja kesän vihreät puistot kutsuvat matkailijoita Berliiniin. Festivaalit ja erilaiset tapahtumat tarjoavat elämyksiä ympäri vuoden. 

Tärkeitä tapahtumia

Pimeiden ja melko kylmien talvikuukausien jälkeen Suomea aikaisemmin alkava kevät otetaan Berliinissä ilolla vastaan. Vappuna erityisesti Kreuzbergin kaupunginosassa työnjuhlaa vietetään railakkaissa festivaalitunnelmissa live-musiikista ja kulkueista nauttien. Poliisien valvonnassa myös vappuun kuuluvat mielenosoitukset sujuvat turvallisesti. 

Toukokuussa järjestettävillä kulttuurikarnevaaleilla Länsi-Kreuzbergissa nautitaan eri kulttuurien musiikeista, ruuista ja juomista sekä näyttävästä kulkueesta. Kansainväliset Berlinale-elokuvajuhlat sijoittuvat helmikuuhun ja muotiviikot puolestaan tammi- ja heinäkuuhun. 
 

Vinkkejä matkasuunnitelmiin

Berliinin kaupunginosat ovat omalaatuisia ja matkailijan kannattaa tutustua kaupungin eri kasvoihin esimerkiksi polkupyörällä. Pyörän vuokraaminen on varsin edullista ja vuokraamoita on tarjolla runsaasti. 

Suomeen verrattuna Berliinin hintataso on alhaisempi ja erityisesti ulkona syöminen ja alkoholijuomat ovat edullisia. Kortilla maksaminen ei ole kaupungissa yleinen tapa, joten käteistä on aina hyvä olla mukana. 

Erinomaiset kulkuyhteydet ja majoittuminen 

Tegelin lentokentältä pääsee kätevästi TXL-bussilla Alexanderplatzille ja päärautatieasemalle eli Hauptbahnhofille. Bussilinjat X9 ja 109 vievät Zoologischer Garteniin ja bussi 128 Osloer Strasselle. Bussit lähtevät terminaalien A ja B edestä. Bussiliput maksavat suunnilleen 2,70 euroa ja matkustusaika on alkaen noin 30 minuuttia. 

Schönefeldin lentokentältä S-Bahn paikallisjunat S9 ja S45 kulkevat Ostkreuzin asemalle, missä voi vaihtaa muihin S-bahn metrolinjoihin. Kentältä pääsee myös bussilla X7 ja 171 U-Bahn Rudow'n metroasemalle, josta voi jatkaa metrolla eteenpäin. Lippujen hinnat ovat suunnilleen 3,30 euroa ja aikaa matkaan kuluu alkaen noin 30 minuuttia. Kummaltakin kentältä voi matkustaa kaupunkiin myös taksilla. Taksimatkat ovat edullisempia kuin Suomessa, mutta huomattavasti julkista liikennettä kalliimpia.

Turisteille suunnitellulla Berlin Welcome Card -matkalipulla saa alennuksia useista museoista ja nähtävyyksistä. Lippuja voi ostaa BVG-kyltillä merkityistä kioskeista ja asemilla olevista automaateista. Matkalippu tulee leimata ostamisen jälkeen.

Berliinissä majoittuminen maksaa hostellissa alkaen noin 10 euroa yöltä ja hotellissa puolestaan alkaen noin 35 euroa yöltä. Suosittuja alueita ovat kulttuuri- ja ostoskatu Friedrichstrassen ympäristö, Alexanderplatz ja Zoologischer Garten. Nuorille sopivat myös boheemimmat Kreuzbergin ja Friedrichshainin alueet.

Lentoa koskevat tiedot: Rovaniemi - Berliini

Outbound and return from 259,97 €
Etäisyys 1708 km
Lähtölentokenttä Rovaniemi (RVN)
Kohdelentokenttä Berliini Brandenburg (BER)
Kohdemaa Saksa
Vaihtoehtoiset reitit kohteeseen Saksa
Alternative flights to Berliini
Popular destinations for onward travel
Flight destinations with a similar price