Lennot Rovaniemi - Kööpenhamina

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Rovaniemi määränpäähän Kööpenhamina

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Rovaniemi (RVN) määränpäähän Kööpenhamina (CPH), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Kööpenhamina. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Rovaniemi - Kööpenhamina

Kööpenhamina - pala parasta Tanskaa

Kööpenhamina edustaa parasta ja kauneinta Tanskaa. Kaupungin merellinen tunnelma ja värikkäät talot hurmaavat kaupungissa vierailevat matkustajat. Kaupunkiin on helppo lentää useastakin Suomen kaupungista ja lentoaika miellyttävän lyhyt. 

Lähde juhlimaan vappua Köpikseen!

Kööpenhamina on Suomeen verrattuna leudon ilmastonsa vuoksi loistava kaupunkikohde vuoden ympäri. Talviaikana joulukuusta helmikuuhun ilmasto on kylmähkö ja päivät ovat pimeitä. Elohopea pysyttelee kuitenkin silloinkin selkeästi Suomen lämpötiloja korkeammalla. Kööpenhamina panostaa uudenvuoden ja vapun juhlintaan, joten kunnon juhlia etsivien kannaattaa matkustaa niiden aikaan kaupunkiin. Heinäkuu täyttyy musiikista, kun kaupungissa vietetään vuotuista jazz-festivaalia ja musiikin kuulijat matkaavat Kööpenhaminaan jopa kymmeneksi päiväksi. 

Kortilla maksaminen ei ole ongelma

Kööpenhamina on turvallinen kohde, jossa suomalaiset eivät tarvitse muita matkustusasiakirjoja kuin passin. Matkaa varten kannattaa muistaa vaihtaa rahaa, sillä Tanskan valuutta on Tanskan kruunu (DKK). Myös korttimaksu onnistuu kaupungissa lähes joka paikassa, ja kortilla voi maksaa pienimmätkin ostokset. 

Kööpenhamina on tunnettu erinomaisena pyöräilykaupunkina. Polkupyöriä vuokrataan monessa paikassa, joten menopeli on helppo löytää. Keskustan alue on suhteellisen pieni, joten jalkaisinkin voi tutustua sekä kaupunkiin että moniin tärkeimpiin nähtävyyksiin.

Lentoasemalta keskustaan junalla tai metrolla

Lentoasemalta pääsee keskustaan joko paikallisjunalla, InterCity -junalla tai metrolla. Matka kestää noin 15 minuuttia. Bussillakin on mahdollista matkustaa lentoaseman ja keskustan väliä. Lippuun kannattaa varata noin viisi euroa eli noin 32 Tanskan kruunua. Taksin voi ottaa terminaaleista 1 ja 3. Taksi on kuitenkin julkista liikennettä huomattavasti kalliimpi matkustusvaihtoehto, joten se ei ole kaikkein suotuisin kulkuneuvo. 

Kaupungissa liikkuessa kannattaa hyödyntää julkista liikennettä kalliin taksin sijaan. Turisteille suunnatut Copenhagen Card ja CityCard mahdollistavat julkisen liikenteen vapaan käytön, ja niillä saa lisäksi alennuksia useimpien nähtävyyksien pääsylipuista. Julkista liikennettä hyödyntämällä kaupunkiinkin tutustuu paremmin ja voi matkustaa myös kaupungin laitamille asti. 

Kööpenhaminassa on monen tasoista majoitusta. Koska Kööpenhaminan hintataso on suhteellisen korkea, voi pienellä budjetilla matkustavan kuitenkin laajasta valikoimasta huolimatta olla hankala löytää sopivan hintaista majoitusta. Kaupungista löytyy kuitenkin hostelleja, jotka sopivat hyvin nuorille matkailijoille ja reppureissaajille. Hotelleja on useassa eri tähtiluokituksessa. Tähtiluokituksen noustessa myös hinnat nousevat.

Lentoa koskevat tiedot: Rovaniemi - Kööpenhamina

Outbound and return from 272,38 €
Etäisyys 1403 km
Lähtölentokenttä Rovaniemi (RVN)
Kohdelentokenttä Kööpenhamina (CPH)
Kohdemaa Tanska
Alternative flights to Kööpenhamina
Popular destinations for onward travel
Flight destinations with a similar price