Lennot Oulu - Mallorca

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Oulu määränpäähän Mallorca

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Oulu (OUL) määränpäähän Mallorca (PMI), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Mallorca. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Oulu - Mallorca

Mallorca tarjoaa upeita rantoja, hyvää ruokaa ja kulttuuria

Mallorca on matkakohde, johon ei pety. Mallorca on yksi Baleaarien neljästä saaresta ja sekä saaret että niiden pääkaupunki Palma de Mallorca tarjoavat matkailijalle kaikkea upeista rannoista urbaaniin kaupunkikulttuuriin. Auringonpalvojilla on valinnan varaa useiden houkuttelevien uimarantojen välillä ja aktiivilomailijalla on laajalti erilaisia vaihtoehtoja golfista patikointiin.

Loppukevät on paras matkustusaika

Mallorcan varsinainen matkailusesonki kestää huhtikuusta lokakuuhun, mutta saari on hieno matkakohde läpi vuoden sen miedon ilmaston vuoksi. Erityisesti heinä- ja elokuu ovat suositussa lomakohteessa ruuhkaisia sekä kuumia, parasta lomailuaikaa on siis kevät, alkukesä ja syksy.

Palman kaupungissa kannattaa tutustua erityisesti vanhankaupungin alueeseen ja sen kupeessa sijaitsevaan jättiläismäiseen goottilaiseen Palman katedraalin. Vanhakaupunki on myös kaupungin paras ostosalue. Lisäksi kaupungissa voi kuluttaa aikaa vierailemalla museoissa tai tapasbaareissa istuskellen. 

Keväällä maalis- huhtikuussa saarella juhlitaan kristillistä pääsiäisjuhlaa "Semana Santaa" näyttävin kulkuein. Kesällä, Suomen juhannuksen aikaan eli 23. - 24. kesäkuuta, vietetään "Nit de Foc"- juhlaa, eli suomeksi "tulen yötä". Ohjelmassa on muun muassa elävää musiikkia ja ilotulituksia. Tammikuussa pidetään vuotuinen, kaupungin suojeluspyhimyksen kunniaksi järjestettävä musiikkifestivaali. 

Saarelle pääsee helposti lentämällä tai laivalla Espanjasta, esimerkiksi Barcelonasta. 
 

Helppo matkakohde

Mallorca on matkailijalle helppo kohde, sillä siellä pärjää hyvin espanjan kielen lisäksi englannilla ja saksalla. Saarella puhutaan myös katalaania, sillä se kuuluu katalonian hallintoalueeseen. Palma de Mallorcan hintataso ei ole merkittävästi edullisempi kuin Suomessa - se ei siis ole erityisen edullinen matkakohde. Ulkona syöminen on kuitenkin jopa 35% edullisempaa kuin Suomessa, myös asuntojen vuokrat ovat huomattavasti huokeampia kuin kotimaassa.

Majoitusvaihtoehtoja riittää jokaiseen makuun ja jokaiselle kukkarolle. Edullisimmat hostellit ja bed and breakfast-majatalot maksavat noin 20 euroa yöltä. Hotellien hinnat vaihtelevat sijainnin, palvelun laadun ja tähtiluokituksen mukaan. Hotellien hinnat ovat keskimäärin noin 50 euroa yöltä. Tarjolla on nykyään myös vuokrahuviloita tai kylpylämajoitusta. 
 

Hyvät kulkuyhteydet

Palman kaupungista on helppo liikkua eri puolille Mallorcaa, sillä saarella on toimiva juna- ja linja-autoverkosto. Itse kaupungissa on sujuvasti toimiva metrolinja. Auton vuokraaminen on edullista, samoin polkupyörän. Autonvuokraus onkin helpoin tapa tutustua saaren moniin nähtävyyksiin ja lukuisiin uimarantoihin. 

Lentoasemalta pääsee helposti Palman keskustaan, sillä bussilinja 1 ajaa sinne päiväsaikaan viidentoista minuutin välein ja matka maksaa vain muutaman euron. Taksimatka keskustaan on huomattavasti kalliimpi vaihtoehto, ajomatkasta saa pulittaa noin 30 euroa. 

Mallorcalta pääsee helposti piipahtamaan muilla saarilla eli Menorcalla, Formenteralla tai biletyssaarena parhaiten tunnetulla Ibizalla. Esimerkiksi laivamatka Ibizalle kestää Palmasta noin 2-3 tuntia.

Lentoa koskevat tiedot: Oulu - Mallorca

Outbound and return from 223,02 €
Etäisyys 3178 km
Lähtölentokenttä Lentokenttä Oulu (OUL)
Kohdelentokenttä Lentokenttä Mallorca Palma de Mallorca (PMI)
Kohdemaa Lennot - Espanja
Vaihtoehtoiset reitit kohteeseen Espanja
Alternative flights to Mallorca
Flight destinations with a similar price