Lennot - Düsseldorf

Halvimmat tarjouksemme lennoille määränpäähän Düsseldorf

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja määränpäähän Düsseldorf DUS), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavat tarjoukset määränpäähän Düsseldorf löytyivät lentohaustamme viime päivien aikana. Hinnat saattavat vaihdella riippuen lentoreitistä, päivämäärästä ja saatavuudesta.

Düsseldorf travel tips

Düsseldorf hurmaa kaiken ikäiset

Düsseldorfin ei turhaan sanota olevan ihanteellinen matkakohde kaupunkilomailuun koko perheelle. Kaupungissa riittää tekemistä ja nähtävää pidemmäksikin aikaa, sillä se on kiehtova yhdistelmä uuttaa ja vanhaa, modernia ja perinteistä. Lisäksi kaupungissa järjestetään runsaasti sekä maailmanluokan tapahtumia että paikallisille suunnattuja pienemmän mittakaavan rientoja kaikkina vuodenaikoina.

Paras matkustusaika, nähtävyydet ja vinkit Düsseldorfiin

Düsseldorf on loistava ympärivuotinen matkakohde. Sen lisäksi, että se tarjoaa tekemistä kaikille aina vauvasta vaariin, myös kaupungin ilmasto miellyttää matkailijaa. Ilmasto on Suomea leudompi, talvella lämpötila ei laske kovinkaan kylmiin lukemiin ja kesät ovat Suomen kesiä lämpimämpiä ja pidempiä. Kaupungin leudoista sääolosuhteista huolimatta on sateisiin hyvä varautua. 

Düsseldorfissa vietetään lukuisia vuotuisia juhlia. Laskiaismaanantaina kaupungin valtaa näyttävä kulkue. Kesän kohokohta on heinäkuun Kirmes -festivaali, joka kutsuu juhlijoita Düsseldorfiin. Marraskuun puolessa välissä kaupunkiin saapuu vuotuinen karnevaali. 

Helppo matkakohde

Düsseldorf, kuten muutkin Saksan kaupungit, ovat yleisesti ottaen turvallisia. Matkustamiseen ei tarvita erillistä viisumia, vaan pelkkä Suomen passi riittää. Matkustaja ei myöskään tarvitse erillisiä rokotuksia. Saksan valuuttana toimii euro, joten rahaakaan ei tarvitse vaihtaa.

Düsseldorfin hintataso on hieman Suomen hintatasoa edullisempi. Etenkin ulkona syöminen ja alkoholijuomat ovat huokeampia. Kannattaa kuitenkin muistaa, että vuotuisten karnevaalien ja festivaalien aikaan esimerkiksi majoituksen hinnat nousevat. Majoitus kannattaa varata aiemmin, mikäli matka sijoittuu juhlien kanssa samaan aikaan. 

Saapuminen Düsseldorfiin, kulkeminen ja majoitus

Kaupungin lentoasemalta on noin 15 kilometrin matka päärautatieasemalle. Helpoin tapa päästä keskustaan ovat S-bahnlinjat S7 ja S11. Matka keskustaan S-bahnilla kestää noin vartin. Taksilla ja bussilla pääsee myös keskustaan, mutta matka kestää hieman pidempään kuin metrolla. Taksimatka maksaa huomattavasti enemmän (vähintään 25€) kuin julkisten liikennevälineiden käyttäminen. 

Düsseldorfissa on monen tasoista majoitusta. Hostelleilla on halvimmat huonehinnat yötä kohden. Hotelleja on aina vaatimattomista kahden tähden hotelleista viiden tähden luksushotelleihin. Hinnat nousevat luonnollisesti tähtiluokituksen mukaan. Huomionarvoista on myös, että festivaalien ja juhlapyhien aikaan majoituksen hinnat nousevat ja halvimmat vaihtoehdot myydään nopeasti loppuun. Majoitus kannattaa tällöin varata hyvissä ajoin. 

Düsseldorfiin voi tutustua parhaiten joko jalkaisin tai käyttämällä julkista liikennettä. Turisteille on saatavana DüsseldorfCard, jolla pääsee liikkumaan julkisella liikenteellä vapaasti kortin voimassaoloaikana, lisäksi kortilla saa alennusta tietyistä museoista ja nähtävyyksien pääsylipuista. Taksi on huomattavasti julkista liikennettä kalliimpi liikkumismuoto.