Lennot - Las Palmas

Halvimmat tarjouksemme lennoille määränpäähän Las Palmas

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja määränpäähän Las Palmas LPA), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavat tarjoukset määränpäähän Las Palmas löytyivät lentohaustamme viime päivien aikana. Hinnat saattavat vaihdella riippuen lentoreitistä, päivämäärästä ja saatavuudesta.

Las Palmas travel tips

Rento rantaloma Las Palmasissa

Suomalaisten ikisuosikki Las Palmas sijaitsee Gran Canarian koillisosassa. Kansainvälinen Las Palmas on Espanjalle kuuluvien Kanariansaarten suurin kaupunki ja hallinnollinen pääkaupunki, joka on tunnettu aurinkoisena rantalomakohteena ja suomalaisten eläkeläisten talvikotina.

Patikointia ja pyöräilyä rantaloman höysteeksi

Las Palmas on oiva matkakohde vuoden jokaisena päivänä: kesällä se on täynnä aurinkoa, mutta talvisaikaan erityisesti saaren pohjoisosissa saattaa tuulla runsaasti. Lämmintä Las Palmasissa riittää kuitenkin myös talvikuukausina, sillä lämpöasteet kipuavat päivisin noin kahteenkymmeneen celsiusasteeseen. 

Las Palmasissa on paljon erilaisia karnevaaleja ja juhlapäiviä, joita juhlitaan näyttävästi. Kiinnostavia tapahtumia ovat esimerkiksi toukokuun lopussa vietettävä 'Dias de las islas Canarias' (Kanariansaarten päivä) ja lokakuinen kansallinen Kolumbuksen päivä, jolloin kaupunki täyttyy kulkueista ja juhlijoista.

Kanariansaarilla on tunnetusti paljon mahdollisuuksia aktiivilomailuun. Las Palmasin rannoilla on lukuisia hyviä surffikouluja ja saarella on lisäksi hyvät maastopyöräily- ja patikointimahdollisuudet. Kaupungin ulkopuolelle suuntavien suosima kohde on etelärannikolla sijaitseva Playa del Ingles -matkailukaupunki.

Edulliset elinkustannukset

Syöminen ja juominen sekä muut elinkustannukset ovat Las Palmasissa merkittävästi Suomea edullisempia: erityisen huokeita ovat tupakkatuotteet ja alkoholi. Paikallinen ruokaerikoisuus on useimmiten kalan kanssa tarjottavat suolaiset perunat punaisen tai vihreän kastikkeen kanssa. Annos on espanjaksi nimeltään 'papas arrugadas con mojo'.

Myös majoittuminen Las Palmasissa on suhteellisen edullista: halvimmillaan hotelliyö maksaa vain noin 20 euroa ja jo 40 eurolla voi saada huoneen tasokkaasta yli kolmen tähden hotellista.

Bussikyyti on halpa ja helppo tapa liikkua

Las Palmasin kaupunkia palveleva lentoasema sijaitsee saaren itäpuolta kulkevan moottoritie GC-1:n varrella. Linja-autokyyti linjalla numero 60 Las Palmasiin maksaan lentokentältä noin kolme euroa. Kentältä pääsee bussilla helposti ja edullisesti myös muihin kohteisiin eri puolilla saarta: Bussilla numero 1 pääsee Puerto de Moganiin seitsemällä eurolla, ja bussi numero 5 ja 66 kyyditsevät Faro de Maspalomasiin. Hintaa tälle matkalle tulee noin viisi euroa. Agüimesiin (bussilinja 11) ja Teideen (bussilinjat 36 ja 90) pääsee vaivaisen kahden euron hinnalla.

Paikalliset bussiyhtiöt ovat Globalsu ja Guaguas. Kaupungissa lippu lyhyelle yhdensuuntaiselle matkalle maksaa noin 1,40 euroa. Taksi tulee bussia merkittävästi kalliimmaksi, vaikka taksat ovatkin paljon Suomea edullisempia. Taksien aloitustaksa on noin viisi euroa alle kolmen kilometrin mittaisille matkoille. Tämän jälkeen jokainen lisäkilometri kustantaa noin yhden lisäeuron.

Yleisimmät yhteydet alk. Las Palmas
Vaihtoehtoiset reitit kohteeseen Espanja