Lennot Rovaniemi - Tallinna

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Rovaniemi määränpäähän Tallinna

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Rovaniemi (RVN) määränpäähän Tallinna (TLL), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Tallinna. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Rovaniemi - Tallinna

Etelänaapurimme pääkaupunki Tallinna 

Tallinna on suosittu matkakohde suomalaisten keskuudessa. Sen vanha kaupunki on tunnettu kauneudestaan ympäri Euroopan.

Ilmastossa ei suurta eroa Suomeen, mutta tapahtumia riittää!

Tallinnan ilmasto on suunnilleen samanlainen kuin Helsingin. Syksyt, talvet ja keväät voivat olla usein tuulisia ja sateisia. 

Marraskuun lopusta tammikuun alkuun Tallinnan vanhassa kaupungissa järjestetään historiallinen joulumarketti. MustonenFestia vietetään 30. tammikuuta - 8. helmikuuta. Se on vuodesta 1989 järjestetty barokkimusiikin festivaali. Helmikuussa Tallinnassa järjestetään Simple Session, joka on Euroopan johtava BMX- ja skeitti-kilpailu. Maaliskuun 25. - 28. päivänä vietetään Tallinn Music Weekia, yli 200 paikallista ja kansainvälistä artistia ja bändiä esiintyy tällä vuotuisalla musiikkifestivaalilla. Huhtikuun 17. - 26. päivänä Tallinnan valtaa Jazzkaar, joka on Baltian maiden suurin jazz-tapahtuma.

Tallinnasta on hyvät kulkuyhteydet myös Viron muihin kaupunkeihin ja paikkakunnille. Lisäksi kaupungissa on vanhankaupungin lisäksi myös muita kiinnostavia kaupunginosia ja nähtävyyksiä. Esimerkiksi modernin taiteen museo Kumu on vierailun arvoinen.
 

Selvää säästöä

Tallinna on elinkustannuksiltaan huomattavasti Suomea edullisempi. Elintarvikkeet, kulutustavarat ja syöminen ravintolassa maksavat keskimääräisesti yli 40% vähemmän kuin Suomessa.


Lentokentältä keskustaan, majoittuminen ja kaupungissa liikkuminen

Lentokenttä on noin 4 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Tallinnan joukkoliikenteen bussilinjat 2 ja 65 liikennöivät kentältä kaupunkiin, numero 2 Mõiguun ja keskustaan ja numero 65 Lasnamäeen. Bussilipun voi ostaa kuskilta noin 1,60 euron hintaan. Bussipysäkki sijaitsee saapuvien terminaalin edustalla maantasolla. Taksi on julkisia kalliimpi matkustusvaihtoehto. Hinnasta kannattaa sopia taksikuskin kanssa ennen kuin astuu kyytiin. Taksiyritykset Tulika Takso, Tallink Takso ja Tulika Business päivystävät lentokentän taksitolpalla.

Tallinnassa on kokoonsa nähden melko paljon yöpymisvaihtoehtoja. Halvimpia ovat hostellit, joissa vuodepaikan saa alkaen noin 8 euroa. Hotellissa yö kahden hengen huoneessa maksaa alkaen noin 30 euroa. Tallinnassa on myös useita kylpylähotelleja, jotka sopivat rentouttavan kylpyläviikonlopun viettoon.

Joukkoliikenne kulkee säännöllisesti aamukuudesta puoleen yöhön. Joukkoliikenteeseen kuuluu bussi- ja raitiovaunulinjasto. Kertalippu maksaa noin euron ennakkoon kioskista ostettuna ja noin 1,60 euroa kuskilta ostettuna. Keskustan alueella välimatkat ovat käveltävissä. Vanhassa kaupungissa ei kulje joukkoliikennettä. Taksi on huomattavasti halvempi kuin Suomessa, mutta joukkoliikenteeseen verrattuna kallis vaihtoehto. Muista tarkistaa hinta kuskilta etukäteen.

Lentoa koskevat tiedot: Rovaniemi - Tallinna

Outbound and return from 221,40 €
Etäisyys 797 km
Lähtölentokenttä Lentokenttä Rovaniemi (RVN)
Kohdelentokenttä Lentokenttä Tallinna (TLL)
Kohdemaa Lennot - Viro
Alternative flights to Tallinna
Flight destinations with a similar price