Lennot Oulu - Tampere

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Oulu määränpäähän Tampere

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Oulu (OUL) määränpäähän Tampere (TMP), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Tampere. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Oulu - Tampere

Tampere tarjoaa kulttuuria, munkkeja ja mustaa makkaraa

Tampere on mukava koko perheen matkakohde, jossa riittää tekemistä kesät talvet. Huvipuisto Särkänniemi ja pohjoismaiden korkein näkötorni Näsinneula viihdyttävät koko perhettä ja Tammelantorilla ja Laukontorilla voi maistella vaikkapa kaupungin kuuluisaa mustaa makkaraa. Pyynikin näkötornissa kannattaa ihailla Pispalanharjun maisemia ja samalla testata tornin kahvion tuoreet munkit. Myös Kauppahallin vilskeeseen kannattaa käydä tutustumassa.

Finlaysonin alue on koluamisen arvoinen kohde, samoin kuin museokeskus Vapriikki. Tampereella on myös paljon hienoja museoita, gallerioita ja kirkkoja. 

Kulttuuria joka makuun 

Tampere on kuuluisa vilkkaasta kulttuurielämästään ja täydestä tapahtumakalenterista. Maaliskuussa järjestettävä vuosittainen Tampere Film Festival on pohjoismaiden suurin ja vanhin lyhytelokuvafestivaali ja Tampereen teatterikesä on yksi Euroopan suurimpia teatterifestivaaleja. Kesällä vietettävä Tammerfest-kaupunkifestivaali on noussut erityisesti nuorten suosioon. Vuosittain järjestetään useita muitakin tanssi-, ruoka-, ja teatteritapahtumia. Tampereen teatterit ovat maankuuluja ja Pyynikin kesäteatteri on vuosittainen teatteriyleisön kestosuosikki. Tulenkantajien kirjakauppa ja kulttuurikeskus Hämeenpuistossa on myös tutustumisen arvoinen paikka kirjallisuuden ystäville. Tapahtumista saa lisätietoja Hämeentiellä sijaitsevasta kaupungin turisti-infosta. 

Hotelli helpoin majoitusvaihtoehto

Tampereella on rajoitetusti majoitusvaihtoehtoja, sillä hostelleja tai muita pienellä budjetilla matkustaville sopivia vaihtoehtoja ei juurikaan ole. Kesäisin telttailu kaupungin lähistöllä sijaitsevilla leirintäalueilla on halpa vaihtoehto. 

Hotellissa yöpyminen kahden hengen huoneessa maksaa halvimmillaan noin 60 euroa yöltä, mutta hinnat ovat usein korkeampia viikonloppuisin ja sesonkiaikoina. Suosittujen tapahtumien alla on syytä varata huone hyvissä ajoin. 
Liikkuminen Tampereella on helppoa, sillä lähes kaikki keskustan kohteet ovat kävelymatkan päässä. Käveleminen ja pyöräily ovatkin helpoimmat vaihtoehdot. Kaupungissa on toimiva bussiverkosto ja lippujen hinnat määräytyvät vyöhykkeiden mukaan. Aikuisen lipun lähtöhinta on noin kolme euroa. Ladattavalla matkakortilla matkustaminen tulee edullisemmaksi ja se onkin hyvä vaihtoehto niille, jotka viettävät kaupungissa pidemmän aikaa. Taksin käyttö on kallista.

Pirkkalasta bussilla

Tampereen lentoasema sijaitsee Pirkkalassa noin 17 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Keskustaan pääsee Tampereen joukkoliikenteen bussilla numero 1A, matka kestää noin 40 minuuttia ja lipun hinta on noin kolme euroa aikuiselta. Myös Ryanair-yhtiöllä on linja-autokuljetus lentoasemalta Tampereen rautatieasemalle. Puolisen tuntia kestävä matka maksaa noin kuusi euroa. Lentoasemalla päivystää kaksi taksiyhtiötä ja kentältä saa myös vuokra-auton.

Lentoa koskevat tiedot: Oulu - Tampere

Outbound and return from 489,74 €
Etäisyys 401 km
Lähtölentokenttä Lentokenttä Oulu (OUL)
Kohdelentokenttä Lentokenttä Tampere (TMP)
Kohdemaa Lennot - Suomi
Vaihtoehtoiset reitit kohteeseen Suomi
Alternative flights to Tampere
Popular destinations for onward travel