Lennot Helsinki - Tampere

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Helsinki määränpäähän Tampere

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Helsinki (HEL) määränpäähän Tampere (TMP), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Tampere. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Helsinki - Tampere

Näsinneulan juurella Tampereella

Tampere on kaunis kaupunki, joka on suorastaan ympäröity vesistöillä. Se on erityisen tunnettu Näsineulan näköalatornista. Kulttuuritarjonta, ostosmahdollisuudet, ravintolat ja erilaiset tapahtumat viihdyttävät Tampereella vierailevia pidemmänkin aikaa.  

Särkänniemeen, Särkänniemeen...!

Tampereella riittää tekemistä ja ihmeteltävää ympäri vuoden, onhan kyseessä yksi Suomen suurimmista kaupungeista. Särkänniemen huvipuisto on yksi Suomen suurimmista ja siellä sijaitsee myös pohjoismaiden korkein näköalatorni, Näsinneula. Hämeenpuistossa sijaitseva Tulenkantajien kirjakauppa ja kulttuurikeskus on vierailun arvoinen kohde etenkin kirjallisuudesta kiinnostuneille.

Pohjoismaiden vanhin ja suurin lyhytelokuvafestivaali 'Tampere Film Festival' järjestetään vuosittain maaliskuussa. Kesäisin pidettävä Tammerfest-kaupunkifestivaali on nuorten suosikki. Tampereella järjestetään myös useita vuotuisia tanssi-, ruoka- ja teatteritapahtumia. 


Suuntaa Hämeentielle

Tampereeseen kannattaa tutustua laajasti, koska kaupunki tarjoaa nähtävää melkein joka kaupunginosassa. Karttaa ja vinkkejä voi tiedustella kaupungin turisti-infosta, joka sijaitsee keskustan Hämeentiellä. Hämeentie on kaupungin pääkatu. 

Pirkkalan lentoasema palvelee Tampereen kaupunkia

Tampereen kaupunkia palvelee Pirkkalan lentoasema, joka sijaitsee noin 17 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Kentältä kaupungin keskustaan liikennöi Tampereen joukkoliikenteen bussilinja 1A. Matka taittuu noin 40 minuutissa. Bussilipun hinnat ovat aikuisille alkaen noin kolme euroa. Myös Ryanairin oma bussikuljetus ajaa lentokentältä Tampereen juna-asemalle. Matka kestää noin 30 minuuttia ja lippujen hinnat alkavat noin kuudesta eurosta. Kaksi taksiyhtiötä päivystää lentokentällä saapuvien lentojen aikaan. Kentällä on myös autonvuokrauspalveluja. 

Tampereella on kokoon nähden rajoitetusti majoitusvaihtoehtoja. Yöpyminen hotellissa kahden hengen huoneessa maksaa alkaen noin 60 euroa, mutta kannattaa huomioida, että hinnat nousevat viikonloppuisin ja sesonkiaikaan. Suurien tapahtumien aikaan varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin majoituspaikan varmistamiseksi. Hostelleja tai muita pienemmän budjetin matkailijoille suunnattuja edullisia yöpymismahdollisuuksia Tampereella ei juurikaan ole. Kesäisin telttailu kaupungin lähistön leirintäalueilla on edullinen vaihtoehto ja erityisesti festareille suuntaavan nuorison suosiossa. 

Tampereen keskusta on melko pieni ja etäisyydet lyhyitä. Käveleminen ja pyöräily ovatkin helpoin tapa kiertää kaupunkia. Julkisen liikenteen verkostoon kuuluu oikeastaan vain bussi. Bussilippujen hinnat määräytyvät vyöhykkeiden mukaan. Lippu aikuiselle maksaa alkaen noin 3 euroa. Matkustaminen tulee edullisemmaksi ladattavalla matkakortilla, joka on suositeltava vaihtoehto niille, jotka oleskelevat kaupungissa pidemmän aikaa. Taksi on huomattavasti kalliimpi matkustusmuoto kuin julkinen liikenne.

Lentoa koskevat tiedot: Helsinki - Tampere

Outbound and return from 249,84 €
Lennon kesto min.. 00:35 / max.. 00:40
Paluulennon kesto min.. 00:35/ max.. 00:40
Etäisyys 143 km
Lentoa/viikko 28
Lähtölentokenttä Lentokenttä Helsinki-Vantaa (HEL)
Kohdelentokenttä Lentokenttä Tampere (TMP)
Kohdemaa Lennot - Suomi
Vaihtoehtoiset reitit kohteeseen Suomi
Alternative flights to Tampere
Popular destinations for onward travel
Flight destinations with a similar price