Lennot Tampere - Kööpenhamina

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Tampere määränpäähän Kööpenhamina

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Tampere (TMP) määränpäähän Kööpenhamina (CPH), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Kööpenhamina. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Tampere - Kööpenhamina

Kööpenhamina - pieni suuri kaupunki

Kööpenhamina on noin 500 000 asukkaan viehättävä satamakaupunki Sjaellandin saarella. Asukasmääräänsä suuremman keskittymän kaupungista tekee vuonna 2000 valmistunut Juutinrauman silta, joka yhdistää kaupungin Ruotsin Malmön kanssa metropolialueeksi. Alueella​ elää yhteensä noin kaksi miljoonaa ihmistä. Meri ja hyvät kulkuyhteydet ovat edelleen tärkeitä entiselle kalastajakaupungille.

Svengiä ympäri vuoden

Kööpenhaminaan matkustavan ei kannata tuijotella liikaa kalenteria. Talvet ovat koleita, mutta Suomeen verrattuna leutoja ja kesät ovat Suomea hieman lämpimämpiä merituulesta huolimatta.

Uutta vuotta on totuttu vastaanottamaan kaupungissa näyttävästi. Samoin vappu on Tanskassa iso kansanjuhla aivan kuten Suomessakin. 

Kööpenhaminan kulttuurielämä on vilkasta. Kaupunki tunnetaan erityisesti jazzista. Nimekkäitä esiintyjiä vierailee säännöllisesti sekä suurilla konserttilavoilla että pubimaisilla jazzklubeilla. Heinäkuussa järjestetään kymmenenpäiväinen jazzfestivaali, jolloin keikkoja on joka puolella kaupunkia. 

Kesällä Kööpenhaminassa on paljon muitakin tapahtumia. Osaan niistä voi osallistua myös täysin ilmaiseksi. Heinäkuun alkupuolella kaupungin täyttää rock-väki, joka suuntaa Roskilden legendaarisille festareille. Roskilde sijaitsee lyhyen junamatkan päässä pääkaupungista. 

Pyörällä pääsee! 

Polkupyöräilijät ovat tuttu näky Kööpenhaminan kaduilla. Kaksipyöräisellä liikkuminen onkin erittäin hyvä tapa tutustua kaupunkiin. Pyörällä on helppoa ja turvallista siirtyä paikasta toiseen, ja pysäköintitilaa löytyy aina. Pyörävuokraamoita on lähes joka kadun kulmassa.

Kööpenhaminan hintataso on suunnilleen sama kuin Helsingin keskustassa. Valuutta on Tanskan kruunu (DKK), ja joissain paikoissa käyvät myös Ruotsin kruunut, sillä ihmisiä kulkee päivittäin sillan yli Ruotsista Tanskaan. Pankkikortilla maksaminen on helppoa, ja kansainväliset pankki- ja luottokortit kelpaavat lähes kaikkialla myös pienten ostosten kohdalla. 

Paljon julkisia liikennevälineitä käyttävän kannattaa harkita ”Copehagen Card“- tai ”CityCard“ -kortin ostamista. Kortit toimivat julkisen liikenteen matkalippuina sekä oikeuttavat alennuksiin monissa nähtävyyksissä.
 

Raiteita pitkin keskustaan

Kastrupin lentokentältä pääsee kätevästi keskustaan paikallisjunalla, InterCity-junalla tai metrolinjalla 2. Matka kestää noin 15 minuuttia. Myös bussilinja 5A kulkee lentoaseman ja keskustan väliä. Lipun hinta on noin 32 DKK, eli noin 5 €. Jos on valmis maksamaan matkasta enemmän, myös taksit tuovat perille asti. Taksitolpat sijaitsevat terminaalien 1 ja 3 edustalla. 

Majoitusvaihtoehtoja löytyy kaupungista sekä isommalle että pienemmälle budjetille. Yöpyminen on kuitenkin suhteellisen kallista myös vaatimattomissa hostelleissa. 

Lentoa koskevat tiedot: Tampere - Kööpenhamina

Cheapest outbound flight from 60,31 €
Outbound and return from 115,81 €
Etäisyys 904 km
Lähtölentokenttä Lentokenttä Tampere (TMP)
Kohdelentokenttä Lentokenttä Kööpenhamina (CPH)
Kohdemaa Lennot - Tanska
Alternative flights to Kööpenhamina
Flight destinations with a similar price