Lennot Helsinki - Las Palmas

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Helsinki määränpäähän Las Palmas

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Helsinki (HEL) määränpäähän Las Palmas (LPA), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Las Palmas. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Helsinki - Las Palmas

Moderni ja värikäs kaupunki Kanariansaarilla

Las Palmas on Gran Canarian saaren ja koko Kanariansaarten suurin kaupunki, jonka väkiluku on noin 380 000. Tämä Kanariansaarten itsehallintoalueen toinen pääkaupunki on värikäs ja moderni metropoli. Keskustan vilinästä pääsee nopeasti ihanille rannoille uimaan ja ottamaan aurinkoa. Las Palmas tarjoaa runsaasti edullisia shoppailumahdollisuuksia ja kaupungin yöelämä on vilkas.

Las Palmas – kokovuotinen lomakohde

Las Palmas on edullinen ja kiinnostava koko vuoden ranta- ja kaupunkikohde. Vaikka lokakuun puolivälistä maaliskuuhun asti ilma viileneekin, ja saattaa olla hyvinkin tuulinen, on kaupungin ilmasto huomattavasti kotimaista lämpimämpi. Yleensä Gran Canarian pohjoisosa on jonkin verran viileämpi ja sateisempi kuin saaren eteläosa. Keskilämpötilat ovat vuoden ympäri 17 - 27 asteen välissä. Kesä-, heinä- ja elokuussa ei sada melkein koskaan, ja kesän kuukaudet saattavat olla hyvinkin helteisiä.

Las Palmasin tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluvat tuomiokirkko Catedral de Santa Ana ja Calle Mayor de Triana -katu, jonka varrelta on sekä suuria kauppakeskuksia että ainutlaatuisia pikku putiikkeja. Kaupungissa järjestetään myös erilaisia tapahtumia. Helmi- ja maaliskuussa juhlitaan vuotuisaa karnevaalia muun muassa Maspalomassa. 30. toukokuuta "Dias de las islas Canarias“-juhla tuo mukanaan live-musiikkia ja biletystä. Lokakuun 12. päivä vietetään "Día de la Hispanidadia“ eli Kolumbuksen päivää, joka on kansallinen juhlapäivä. Tuolloin kaupungin valtaavat kulkueet ja erilaiset tapahtumat.

Tärkeää tietää ennen matkaa

Las Palmas on vilkas ja suhteellisen turvallinen kaupunki. Ennen kaikkea keskustassa kannattaa kuitenkin olla varuillaan taskuvarkaiden varalta. Espanjaan kuuluvien Kanariansaarten valuutta on euro (EUR). Vaikka monessa paikassa on mahdollista maksaa luottokortilla, kannattaa myös käteistä pitää mukana.

Suurin osa elintarvikkeista on Las Palmasissa Suomea edullisempia. Tupakka ja alkoholituotteet ovat jopa huomattavasti edullisempia kuin kotimaassa. Kaupungissa ja koko lomasaarella pärjää hyvin sekä espanjan että englannin kielellä. Las Palmasin aikavyöhyke on UTC +1.

Paikalliset kulkuvälineet ja majoitus

Lentoasema Gran Canaria Airport sijaitsee noin 25 kilometrin päässä Las Palmasista. Edullisin tapa päästä saaren metropoliin on bussi. Bussilinjat 1, 5, 11, 60 ja 91 kulkevat tiheään tahtiin lentoasemalta kaupunkiin. Matkan hinta on noin 2,30 euroa. Taksi on nopeampi, mutta kalliimpi vaihtoehto.

Las Palmasista on hyvät yhdeydet kaikkialle saarella, ennen kaikkea eteläisiin lomakohteisiin kuten Maspalomasiin ja Playa del Inglesiin. Paikalliset bussiyhtiöt ovat nimeltään "Globalsu" ja "Guaguas". Yhdensuuntainen lippu lyhyehkölle matkalle maksaa alkaen noin 1,40 euroa. Taksien aloitushinta on noin 5 euroa enintään 3 kilometrin mittaisille matkoille. Sen jälkeen jokainen lisäkilometri maksaa noin euron.  

Hotelliyö saarella maksaa alkaen noin 20 euroa. Yli kolmen tähden hotellit Gran Canarialla maksavat alkaen noin 40 euroa/yö.

Lentoa koskevat tiedot: Helsinki - Las Palmas

Outbound and return from 223,38 €
Lennon kesto min.. 06:25 / max.. 06:30
Paluulennon kesto min.. 06:05/ max.. 06:25
Etäisyys 4702 km
Lentoa/viikko 20
Lähtölentokenttä Helsinki-Vantaa (HEL)
Kohdelentokenttä Las Palmas (LPA)
Kohdemaa Espanja
Vaihtoehtoiset reitit kohteeseen Espanja
Alternative flights to Las Palmas
Flight destinations with a similar price