Lennot Turku - Las Palmas

Useful information about the flight Turku - Las Palmas

Varma matkakohde: Las Palmas

Las Palmas on Kanariansaarten suurin kaupunki, joka sijaitsee Gran Canarian saaren koillisosassa. Se tarjoaa matkailijoille paljon koettavaa, mutta myös mahdollisuuden viettää rentouttavaa rantalomaa lukuisine hiekkarantoineen. Esimerkiksi reilun kolmen kilometrin mittainen Las Canterasin ranta tarjoaa rantalomailijoille ihanteellisen paikan nauttia auringosta. Ranta on todella kuulu turistikohde, joten kannattaa varautua ihmisvilinään.

Saari täynnä tapahtumia

Las Palmas tarjoaa turisteille monenlaista tekemistä. Tapahtumia ja juhlapäiviä riittää ympäri vuoden. Helmi- ja maaliskuun aikana saarella juhlitaan karnevaalia muun muassa Maspalomassa. 30. Toukokuuta vietetään „Dias de las islas Canarias“ -juhlaa live-musiikin tahdissa tanssien. 12. Lokakuuta on koko Espanjan alueella merkittävä „Día de la Hispanidad“ eli Kolumbuksen päivä, joka on kansallinen juhlapäivä, jota vietetään kulkueiden ja erilaisten tapahtumien merkeissä. 

Tapahtumien lisäksi Las Palmasissa on erinomaiset mahdollisuudet tutustua eri nähtävyyksiin. Kaupungissa sijaitsee paljon saaren historiasta kertovia museoita sekä vanhoja kirkkoja, joihin kannattaa käydä tutustumassa. Parhaimman historiakatsaukset voi kokea Veguetassa, joka on Las Palmasin vanhakaupunki.

Las Palmas tarjoaa tasaista säätä läpi vuoden matkustajille. Kuitenkin sään kannalta paras matkustusajankohta on kevät tai alku syksy. Keli viilenee hieman loka-maaliskuun välillä. Lämpimintä saarella on heinä-lokakuussa. 

Vinkkejä ennen matkaa

Hinnasto Las Palmasissa on Suomea edullisempi. Suurin osa elintarvikkeista on Suomen hintatasoa edullisempia, tupakka- ja alkoholituotteet selkeästi halvempia. Lounasmenu ravintolassa maksaa noin 10 euron verran. 

Ennen matkaa kannattaa tutustua Kanariansaarten tarjontaan. Pienen saaren etu on, että siellä pääsee liikkumaan helposti ja vaivattomasti eri kohteisiin. Suosittu turistien matkakohde on saaren alaosassa sijaitseva Playa del Ingles. Vauhtipäiselle turistille saari tarjoaa muun muassa mahdollisuuksia maastopyöräilyyn tai surffausopetukseen. 

Helpot ja edulliset kulkuyhteydet

Matkustaminen Kanarian saarilla on Suomen hintatasoa edullisempaa. Taksi tarjoaa edullisen ja vaivattoman kulkumahdollisuuden. Taksien aloitushinta on noin viisi euroa (ensimmäisille kolmelle kilometrille), jonka jälkeen jokainen lisäkilometri maksaa noin euron verran.

Lentokentältä on monia eri vaihtoehtoja matkustaa keskustaan. Muun muassa bussi numero 60 kuljettaa matkustajat kätevästi lentokentältä Las Palmasiin. Vaikkakin taksi on edullinen matkustusvaihtoehto, on bussi vaihtoehtona paljon edullisempi. Bussilippujen hinnat vaihtelevat reitistä riippuen kahdesta eurosta seitsemään euroon. Julkisten kulkuvälineiden lisäksi voi lentoasemalta tai kaupungista vuokrata auton. 

Las Palmas on suhteellisen turistinen kaupunki ja siellä onkin siksi useita majoitusvaihtoehtoja eri hintaluokissa. Hotellien hinnat vaihtelevat edullisesta noin 20 euron huonehinnasta kalliinpiin kolmen ja useamman tähden hotelleihin. 

Lentoa koskevat tiedot: Turku - Las Palmas

Cheapest outbound flight from 198,55 €
Etäisyys 4590 km
Lähtölentokenttä Turku (TKU)
Kohdelentokenttä Las Palmas (LPA)
Kohdemaa Espanja
Alternative routes to Espanja
Alternative flights to Las Palmas
Flight destinations with a similar price