Lennot - Hampuri

Halvimmat tarjouksemme lennoille määränpäähän Hampuri

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja määränpäähän Hampuri HAM), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavat tarjoukset määränpäähän Hampuri löytyivät lentohaustamme viime päivien aikana. Hinnat saattavat vaihdella riippuen lentoreitistä, päivämäärästä ja saatavuudesta.

Hampuri travel tips

Verraton Hampuri 

Hampuri on Saksan toiseksi suurin kaupunki, jonne tullaan maailman eri kolkista ihmettelemään niin St. Paulin kaupunginosaa kuin maailman suurinta pienoisrautatietä. Kaupunki on tunnettu myös merellisestä tunnelmastaan, merkittävästä satamastaan ja yhdestä Euroopan kuuluisimmista punaisten lyhtyjen alueesta. 

Sunnuntaina kalamarkkinoille 

Hampuri on oivallinen matkakohde ympäri vuoden. Vaikka talvella saattaa olla pimeää ja kylmää, on ilma leudompi kuin Suomessa. 

Kaupunki on tunnettu kuuluisista kalasämpylöistään, joita saa sunnuntaisin "Fischmarkt" -kalamarkkinoilta. Tuoreella kalalla täytetty sämpylä on herkullinen aloitus viikon viimeiselle päivälle. 

Toukokuussa vietettäville sataman syntymäpäiväjuhlille ovat kaikki tervetulleita. Näissä syntymäpäiväjuhlissa riittää viihdykettä ja merimieshenkeä jokaiseen makuun. 

Kuuluisa St. Paulin kaupunginosa ja maailman suurin pienoisrautatie 

Hampuri on yksi Saksan kalleimmista kaupungeista, mutta varsinkin ulkona syöminen ja juominen on huomattavasti edullisempaa kuin Suomessa. Yleinen hintataso on kaupungissa noin 10% Helsinkiä edullisempi, ja ravintolahinnat ovat jopa 25% huokeampia kuin kotimaisessa pääkaupungissamme. 

Kiinnostavasta ja vilkkaasta St. Paulin kaupunginosasta löydät myös kuuluisan Reeperbahnin kadun. Tiedät olevasi oikealla kadulla, kun näet ympärilläsi punaisia lyhtyjä, kasinoita ja yökerhoja sekä massoittain juhlivia ihmisiä. Kaupunginosassa järjestetään myös runsaasti live-musiikkitapahtumia. Viihteelle haluaville suositellaan myös Schanzenviertelin ja St. Georgin kaupunginosia. Mikäli tekee mieli hengähtää hetkeksi ja päästä pois kaupungin sykkeestä, ratkaisu löytyy keskustassa sijaitsevasta Planten un Blomen -puistosta. Puistossa on japanilainen puutarha, lukuisia vesialueita ja myös suuri leikkipuisto lapsille. Puistossa järjestetään toisinaan ulkoilmakonsertteja. Suositussa Stadtpark -puistosta sijaitsee kaupungin planetaario, ja siellä on mahdollisuudet myös polkuveneilyyn.

Hampuri sopii matkakohteeksi kulttuurin ystäville, sillä tarjolla on korkeakulttuuria baletista oopperaan asti. Lapsenmielisimmät ja perheelliset ihastuvat varmasti Miniatur Wunderlandiin, eli maailman suurimpaan pienoisrautatiehen. HafenCityn kaupunginosassa sijaitsevaa miniatyyrirautatietä tullaan katsomaan aina maailman toiselta laidalta saakka. Hagenbeckin eläintarha on myös ehdottomasti vierailemisen arvoinen paikka. Eläintarhassa on paitsi satoja eläimiä kuten suuri norsulauma, myös suuri trooppinen akvaario. 

Kuinka päästä lentokentältä keskustaan ja missä yöpyä

Helppo ja edullinen tapa päästä lentokentältä keskustaan on S-bahn-linja S1, joka ajaa noin 25 minuutissa Hampurin päärautatieasemalle. Taksi on luonnollisesti julkisia kalliimpi ja toisinaan hitaampi matkustustapa, joten kannattaa hyödyntää kaupungin kattavaa ja yksinkertaista liikenneverkostoa. Suuresta koostaan huolimatta Hampuri on myös pääosin käveltävissä. 

Hampurista löytyy kattava valikoima majoitusvaihtoehtoja aina hostelleista ja hotelleista asuntovuokraukseen. Hostellissa yö maksaa edullisimmillaan noin 15 euroa, hotelliyö puolestaan kustantaa keskimäärin 70 euron molemmin puolin huonetta kohden. Suosittuja alueita yöpymiseen ovat muun muassa päärautatieaseman tienoo, Reeperbahn ja ympäröivä St. Paulin alue sekä Altonan kaupunginosa. 

Yleisimmät yhteydet alk. Hampuri
Lentokenttä
Vaihtoehtoiset reitit kohteeseen Saksa