Lennot Tallinna - Amsterdam

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Tallinna määränpäähän Amsterdam

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Tallinna (TLL) määränpäähän Amsterdam (AMS), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Amsterdam. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Tallinna - Amsterdam

Amsterdam - kulttuuria, historiaa ja punaisia lyhtyjä kanavamaisemissa

Kaunis ja romanttinen Amsterdam tarjoaa matkailijalle elämyksellisen aistimatkan. Keskustan kapeat kadut, kanavat, tasokkaat museot ja monikulttuuriset ravintolat houkuttelevat jäämään kaupunkiin vielä päiväksi ellei kahdeksikin.

Ympärivuotinen matkakohde

Amsterdam on mainio matkakohde, matkustipa sinne kesällä tai talvella. Vaikka talvisää onkin usein kostea ja sateinen, ei pakkasia juuri ole meren läheisyydestä johtuen.

Suosituimpia nähtävyyksiä kaupungissa ovat Van Gogh -museo, Anne Frank -museo ja Nieuwmarkt-aukion ympäristö. 

Kevään suurin juhlapäivä on Koningsdag eli kuningas Willem Alexanderin syntymäpäivä, jota vietetään 27. huhtikuuta. Päivän sattuessa sunnuntaille sitä vietetään edeltävänä päivänä. Toukokuun viidentenä juhlitaan Alankomaiden vapautumista natsi-Saksan miehityksestä. Varsinainen ilta- ja yöelämän sesonki ajoittuu kesälle, jolloin Amsterdam vetää puoleensa juhlijoita magneetin tavoin.

Amsterdam on erinomainen paikka kulinaristiselle seikkailulle. Tarjolla on runsaasti monikulttuurisia ravintoloita entisistä siirtomaista, muun muassa Indonesiasta, Surinamista ja Alankomaiden Antilleilta. 

Muistettava ennen matkaa

Elinkustannuksiin on syytä varautua, sillä Amsterdam ei ole varsinainen halpakohde. Hintatasoltaan se on vain hivenen Helsinkiä edullisempi. Varsinkin keskusta on kallista aluetta verrattuna muihin kaupunginosiin. 

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia matkustaessaan Alankomaihin. Matkailijalla on kuitenkin oltava hyväksytty ja voimassa oleva matkustusasiakirja eli joko passi tai poliisin myöntämä henkilökortti. Alankomaihin matkustaville suositeltavat rokotteet (MPR, kurkkumätä, jäykkäkouristus) kuuluvat kansalliseen rokotusohjelmaan.

Vinkkejä liikkumiseen ja majoittumiseen

Lentoasemalta keskustaan pääsee sekä junalla, bussilla että taksilla. Nopea ja huokea vaihtoehto on lentoaseman alakerrasta kulkeva junayhteys, sillä matka keskustaan kestää noin 15 minuuttia ja lipun hinta lähtee neljästä eurosta ylöspäin. Bussilinja 197 ajaa lentokentältä Leidsepleiniin (ydinkeskustassa) noin 35 minuutissa. Taksi on selkeästi kallein vaihtoehto, ja matka lentoasemalta keskustaan maksaakin noin 50 euroa.

Amsterdam on suhteellisen pieni kaupunki, joten varsinkin ydinkeskustassa paikasta toiseen pääsee kätevästi kävelemällä. Varteenotettava liikkumisvinkki on pyöräily, sillä Euroopan pyöräilypääkaupunkinakin tunnetusta Amsterdamista löytyy pyörävuokraamoja moneen lähtöön. 

Julkinen liikenne toimii niin kiskoilla, pyörillä kuin vesilläkin. Julkisen liikenteen päivälippu maksaa noin 8 euroa. Päärautatieaseman takaa pääsee IJ-joen yli Pohjois-Amsterdamiin uudelle NDSM-alueelle ilmaisella lautalla ("het pontje"). Taksit ovat kalliita ja noin 10 minuutin matka maksaa 15-20 euroa. Matkan hinta kannattaa ikävien yllätyksien välttämiseksi tiedustella etukäteen kuljettajalta. 

Majoitusvaihtoehtoja on runsaasti. Halvimmillaan hostelliyön saa 20 eurolla. Hotelliöiden hinnat lähtevät vajaasta 50 eurosta ylöspäin.

Lentoa koskevat tiedot: Tallinna - Amsterdam

Outbound and return from 180,26 €
Lennon kesto min.. 02:40
Paluulennon kesto min.. 02:25
Etäisyys 1474 km
Lentoa/viikko 8
Lähtölentokenttä Lentokenttä Tallinna (TLL)
Lähtömaa Lennot Viro
Kohdelentokenttä Lentokenttä Amsterdam Schiphol (AMS)
Kohdemaa Lennot - Alankomaat
Flight destinations with a similar price