Lennot Oulu - Varsova

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Oulu määränpäähän Varsova

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Oulu (OUL) määränpäähän Varsova (WAW), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Varsova. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Oulu - Varsova

Värikäs Varsova valloittaa

Puolan pääkaupunki on laaja ja persoonallinen kokonaisuus, uuden ja vanhan kohtauspaikka. Paras aika ottaa kaupunki haltuunsa on toukokuusta lokakuuhun, sekä ilmaston, mutta myös lukuisten tapahtumien puolesta.

Miljoonakaupungin monet kasvot

Varsovassa järjestetään useita klassisen musiikin tapahtumia. Tunnetuimpiin näistä kuuluvat sekä Ludwig van Beethovenin pääsiäisfestivaalit että kesäkuiset Mozart-festivaalit. Kesäaikaan järjestetään lisäksi ilmaisia Chopin -konsertteja Lazienkin puistossa. "Noc Swietojanska" keskikesän juhlaa vietetään 23.-24. kesäkuuta konserttien, katujuhlien ja ilotulitusten merkeissä. Syyskuussa järjestetään "Varsovan syksy" -musiikkifestivaali ja lokakuussa vietetään kansainvälistä elokuvafestivaalia sekä jo vuodesta 1958 vietettyä jazz-festivaalia. Kesäviikonloppuiltaisin Podzamczen elämyspuistossa nähdään näyttävät valo- ja vesielementeistä muodostetut näytökset. Puistoon on ilmainen sisäänpääsy. 

Varsovassa matkailija elää helpommin herroiksi

Matkailijan kannattaa suunnata Varsovan viehättävään vanhaankaupunkiin, joka kätkee sisäänsä runsaasti tehtävää ja nähtävää. Vanhassa kaupungissa etäisyydet ovat helposti kuljettavissa kävellen.

Elinkustannukset Puolassa ovat huomattavasti edullisemmat kuin Suomessa. Puolan valuutta on Puolan złoty (PLN). Ravintolassa ruokailusta matkailija maksaa keskimäärin 10-15 euron verran juomineen. Alkoholi- ja tupakkatuotteet Puolassa ovat huomattavasti edullisempia kuin Suomessa. Huomioitavaa on, että Varsovassa alkoholin nauttiminen julkisilla paikoilla on kielletty. Majoittumiseen Varsovassa löytyy paljon edullisia vaihtoehtoja. Hostellimajoitukset lähtevät vajaasta 10 eurosta yöltä ja majoitus kolmen tähden hotellissa maksaa noin 60 euroa yöltä.

Varsovan valloitukseen julkisilla

Varsovan lentokentältä kaupungin keskustaan pääsee bussilinjoilla 175 ja 188, joilla matka kestää noin 30 - 45 minuuttia ja lippu maksaa 4,40 zlotya. Metrolinjoilla S2 ja S3 matkustaa samaan hintaan matkan kestäessä noin 20-25 minuuttia. Taksimatka maksaa noin 40 zlotya ja kestää puolisen tuntia. 

Varsovan kattavaan julkisen liikenteen verkostoon kuuluu metro (SKM), lähijuna, bussi ja raitiovaunu. Matkalipun hinta määräytyy vyöhykkeiden mukaan, joista turisteille oleellisin on vyöhyke yksi. Päivälipun julkisiin saa edulliseen 15 zlotyn hintaan. Kertalippujen hinnat lähtevät noin 3 zlotysta ylöspäin. Julkisiin on saatavilla myös erilaisia ryhmä- ja viikonloppulippuja. Taksi kaupungissa on julkisia kalliimpi, joskin Suomen hintoihin verrattuna edullinen sekin. Mainio, suositeltava ja julkisilla tavoitettavissa oleva päiväretkikohde on, vain noin 15 kilometrin päässä kaupungista sijaitseva, Kampinosin kansallispuisto, jossa voi nähdä eläimiä ja vaeltaa luonnon helmassa aivan miljoonakaupungin kupeessa.

Lentoa koskevat tiedot: Oulu - Varsova

Outbound and return from 147,19 €
Etäisyys 1443 km
Lähtölentokenttä Lentokenttä Oulu (OUL)
Kohdelentokenttä Lentokenttä Varsova (WAW)
Kohdemaa Lennot - Puola
Vaihtoehtoiset reitit kohteeseen Puola
Alternative flights to Varsova
Popular destinations for onward travel
Flight destinations with a similar price