Lennot Oulu - Dublin

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Oulu määränpäähän Dublin

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Oulu (OUL) määränpäähän Dublin (DUB), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Dublin. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Oulu - Dublin

Vihreän saaren viehätys

Irlannissa sijaitseva maan pääkaupunki Dublin on viehättävä matkakohde ympäri vuoden. Kaupungissa riittää katsottavaa ja kulttuuritapahtumia järjestetään ympäri vuoden. Kaupungin tunnelmallisissa pubeissa on maistettava paikallisia olutmerkkejä kuten maailmankuulua Guinnessia. Dublinista on myös helppo tehdä päivämatkoja maaseudulle ja lähikaupunkeihin.

Teatteria ja jazzia

Yksi vuoden päätapahtumista Dublinissa on huhtikuun 17. päivänä vietettävä St. Patrick´s Day. Irlannin suojeluspyhimyksen päivää juhlitaan riehakkaasti ja perusteellisesti useiden päivien ajan.

Kaupungissa järjestetään myös paljon erilaisia kulttuuritapahtumia. Yksi tunnetuimmista on syksyllä järjestettävä Dublin Theatre Festival. Kyseessä on yksi suurimmista ja vanhimmista teatteritapahtumista Euroopassa. Dublinissa järjestetään myös paljon erilaisia konsertteja, ja erityisesti jazzin ystävien kannattaa seurata kaupungin musiikkitarjontaa. Tanssin ystäville on tarjolla syyskuussa Dublin Fringe Festival. 

Olut ja pubit liittyvät saumattomasti kaupungin elämään. Ensikosketuksen niihin saa turistien suosiossa olevalla Temple Bar-alueella, josta löytyvät pubien lisäksi myös tunnetuimmat hotellit.

Dublinissa käyvän on myös ehdottomasti maistettava Guiness -olutta ja sen vaiheisiin voi tutustua paremmin Guiness Storehousessa. Myös Dublin Castle ja St Patrick´s Cathedral kannattaa pitää katsottavien kohteiden listalla. Tutustumiskohteista saa lisätietoja esimerkiksi St. Andrew´sin kirkolla sijaitsevasta turisti-infosta. 

Dubliniin kannattaa matkustaa ympäri vuoden, mutta kauneimmillaan saari on keväällä ja kesällä. Kesäkuukuisina lämpötilat ovat miellyttäviä, noin 15-20 astetta, mutta sateisiin on syytä varautua, sateenvarjo on kaupungissa vierailevan vakiovaruste. Talvikelit Dublinissa eivät ole kovin kehnoja, lämpötilat liikkuvat 4 - 8 plusasteen kieppeillä ja varsin harvoin mennään pakkasen puolelle. Sateisiin ja kovaan tuuleen saa kuitenkin aina varautua. Lumisade sen sijaan on harvinainen ilmiö.

Kokeile perinteistä aamiaismajoitusta

Dublinissa on tarjolla monenlaisia majoitusvaihtoja, joista halvimpia ovat hostellit; yöpymisen saa jo noin 12 eurolla yöltä. 
Perinteinen Bed and Breakfast -majoitus on yleensä edullinen ja mukava vaihtoehto, yöpymisen voi saada noin 45 eurolla. Paremmista, yli kolmen tähden hotelleista saa maksaa jo noin 80 euroa yöltä. 

Dublinissa on helppo liikkua julkisilla kulkuvälineillä, polkupyörällä tai kävellen. Busseissa ja raitiovaunuissa kertalippu maksaa noin 2,20 euroa ja jos matka on alle kolme pysäkinväliä, on hinta noin puolitoista euroa. Ladattava matkakortti ”Leap Card” antaa ostajalleen myös alennuksia lippujen hinnoissa. Taksit ovat luotettavia, mutta varsin kalliita. Autoa vuokraavan on syytä muistaa, että koko Irlannissa on vasemmanpuoleinen liikenne. Hintatasoltaan Dublin ei ole Helsinkiä edullisempi ja tupakkatuotteet ovat jopa kalliimpia kuin Suomessa. 

Helppo matka kentältä keskustaan

Kaupungin ainoalta lentoasemalta pääsee keskustaan paikallisbusseilla 16, 41 ja 102.  Lisäksi ”Aircoach”-expressbussilinja ajaa kentältä keskustaan viidentoista minuutin välein. Yhdensuuntainen lippu maksaa noin 9 euroa ja edestakainen lippu noin 15 euroa. Bussimatka kestää noin puoli tuntia. Airlink 747 -bussi vie matkailijan keskustaan noin kuuden euron hinnalla, meno-paluu maksaa noin kymmenen euroa. Tämä bussi on nopein vaihtoehto, paikallisbussi edullisin. Taksi on hyvin kallis mutta luonnollisesti hyvin mukava vaihtoehto.

Lentoa koskevat tiedot: Oulu - Dublin

Outbound and return from 296,89 €
Etäisyys 2175 km
Lähtölentokenttä Lentokenttä Oulu (OUL)
Kohdelentokenttä Lentokenttä Dublin (DUB)
Kohdemaa Lennot - Irlanti
Alternative flights to Dublin
Popular destinations for onward travel
Flight destinations with a similar price