Lennot Oulu - Jyväskylä

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Oulu määränpäähän Jyväskylä

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Oulu (OUL) määränpäähän Jyväskylä (JYV), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Jyväskylä. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Oulu - Jyväskylä

Eloisa kaupunki Keski-Suomessa

Jyväskylä on pirteä ja nuorekas kaupunki Keski-Suomen sydämessä. Kaupunkia ympäröivät lukuisat järvet ja mäkinen maasto. Jyväskylä on tunnettu eloisana opiskelijakaupunkina, mutta se tarjoaa runsaasti viihdykettä myös kulttuurin ja matkailun ystäville. Jyväskylään kannattaa tulla avoimin mielin, sillä nähtävää ja koettavaa on paljon. 

Jyväskylä on monipuolisten tapahtumien kaupunki

Kesä on suosittu matkustusaika Suomessa, silloin Jyväskylässä on paljon erilaisia musiikkitapahtumia. Jyväskylän kesä ja Suomipop ovat keskikesän festaritapahtumista tunnetuimmat. Urheilusta kiinnostuneille järjestetään heinäkuun lopulla Päijännepurjehdus ja elokuun vaihteessa Neste Oil Rally. Jyväskylän tunnettu jääkiekkojoukkue on JYP. Talviaikaan yöelämä on aktiivista. Kaupungissa on myös monipuolinen museo- ja teatteritarjonta. Tutustumisen arvoisia ovat Alvar Aalto -museo, Suomen Ilmavoimamuseo, Jyväskylän taidemuseo ja Viherlandia. Teatterielämyksiä tarjoaa kaupunginteatteri ja harrastelijateatteri Jyväskylän Huoneteatteri. 

Keskustassa sijaitseva Toivolan Vanha Piha on vanhan tunnelman säilyttänyt viihtyisä pieni pihapiiri. Pihalla on käsityöläisten myymälöitä sekä tunnelmallinen kahvila. Piha on avoinna ympäri vuoden ja tarjoaa myös erilaisia tapahtumia ja markkinoita. 

Kaupunkiin tutustuu helposti kävellen

Jyväskylässä on asukkaita päälle satatuhatta. Suuri osa on opiskelijoita, mikä näkyykin hyvin katukuvan ja yöelämän vilkkaudessa. Kaupungin keskustan alue on melko pieni ja helposti hahmotettavissa. Etäisyydet kohteiden välillä ovat lyhyitä, ja kävely onkin suositeltavin liikkumistapa. Keskustan pääkatu on Kauppakatu, jonka varrella on liikkeitä ja ravintoloita. Edullisimmillaan lounaan nauttii Sonaatin opiskelijaravintoloissa. 

Kaupungissa liikkuminen ja yöpyminen

Etäisyys lentokentältä kaupunkiin on 22 km. Lentoasemalta ei kulje vakituista bussilinjaa keskustaan. Matkahuollon sivuilta löytää tarvittaessa tiedot pitkänmatkan busseista, jotka pysähtyvät lentokentällä. Helpoin tapa päästä keskustaan on taksi, ne päivystävät lentokentän saapuvien aulan ulkopuolella. Myös autonvuokraaminen on mahdollista. 

Joukkoliikennevälineenä kaupungissa toimivat bussit. Aikuisten kertalipun hinta on alkaen noin 3€, lippujen hinta määräytyy vyöhykkeiden mukaan. Saatavana on myös ladattava henkilökohtainen matkakortti Waltti. Polkupyörä on myös varteenotettava vaihtoehto kaupungissa liikkumiseen. 

Jyväskylä ei tarjoa varsinaisia edullisen budjetin yöpymisvaihtoehtoja. Hotelliyö on kahdelta hengeltä alkaen noin 70€. Majoitus kannattaa varata ajoissa etukäteen, sillä hotellit ovat varsinkin tapahtumien aikaan täynnä.

Lentoa koskevat tiedot: Oulu - Jyväskylä

Outbound and return from 221,45 €
Etäisyys 282 km
Lähtölentokenttä Oulu (OUL)
Kohdelentokenttä Jyväskylä (JYV)
Kohdemaa Suomi
Vaihtoehtoiset reitit kohteeseen Suomi
Alternative flights to Jyväskylä
Flight destinations with a similar price