Lennot Helsinki - Tukholma

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Helsinki määränpäähän Tukholma

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Helsinki (HEL) määränpäähän Tukholma (STO), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Tukholma. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Helsinki - Tukholma

Tukholma - Pohjolan Venetsia

14 saarelle rakennettu Tukholma tarjoaa niin retkiä historiaan kuin neljä vuodenaikaa. 1300-luvulta lähtien merihenkinen keskus on levittänyt ideoita ja kansainvälisyys merkitsee nykyäänkin suvaitsevuutta. Tukholman perustaja Birger-jaarli aloitti kehityksen kohti nykyaikaista oikeusvaltiota.

Tervetuloa!

Kuten luonto kukoistaa keväästä syksyyn, kaupunkikin tarjoaa tällöin sekä kestosuosikkeja että uusia yllätyksiä. Lucian päivä 13.12. on ruotsalainen erityisyys. Joulunvietossa voi yhdistää perinteet shoppailuun. Muita suuria juhlia ovat uusi vuosi, vappu ja juhannus, jolloin kaupungit autioituvat ihmisten lähtiessä maalle keskikesän juhlintaan. Tukholman yöelämä on ympäri vuoden vilkasta myös pimeimpinä ja kylmempinä kuukausina marraskuusta maaliskuuhun.

Matkavalmisteluja

Schengen-alueen sisällä ei yleensä tarkisteta matkustusasiakirjoja. Pyydettäessä on kuitenkin kaikkien todistettava henkilöllisyytensä esimerkiksi EU-ajokortilla tai passilla. Ruotsissa kello on tunnin jäljessä verrattuna Suomeen.

Ruotsin valuutta on Ruotsin kruunu, tarkistathan kurssin ennen matkaasi. Helpoin maksutapa on pankki- tai luottokortti. Drottninggatan on tärkein kauppakatu. Hintataso vastaa Helsinkiä, mutta keskikesän alennusmyynneissä voi säästää paljonkin.

Alkoholia myy vain Systembolaget arkena kello 10-18 ja lauantaina 10-15.

Perillä

Arlandan lentoasemalta pääsee Flygbussarna- tai SweBus-busseilla keskustaan noin 45 minuutissa tai SL-bussilinjalla 583 noin tunnissa. Kalliimpi pikajuna ArlandaExpress vie päärautatieasemalle noin 20 minuutissa. Flygbussarna kuljettaa Tukholman T-Centraleniin myös Skavska/Nyköpingin lentoasemalta noin tunnissa 150 kruunulla ja Bromman lentokentältä noin 20 minuutissa 130 kruunulla. Takseilla on noin 400 kruunun lähtöhinta, mutta taksahinnoissa on suuria eroja.

Stockholm Visitor Center osoitteessa Kulturhuset, Sergels Torg 5, auttaa vierailijoita. Sieltä voi ostaa sekä lippuja että Stockholm Cardin, joka käy julkisessa liikenteessä ja jolla saa etuja useista museoista ja nähtävyyksistä.

Liikkumisessa pätevät samat ohjeet kuin muuallakin. Yksinään liikkuminen varsinkin humaltuneena on sitä vaarallisempaa mitä kauempana keskeisistä paikoista ja mitä myöhemmin liikutaan. Silloin kannattaa tilata taksi. Isoimpia taksiyhtiöitä, kuten Topcab, Taxi Kurir ja Taxi Stockholm, suositellaan. 

Yöpyminen maksaa halvimmillaan Vandrarhem-hostelleissa n. 235 kruunua. Julkinen liikenne on selvästi halvempaa kuin taksit samoin kuin hostellit ovat edullisempia kuin hotellit.

Lentoa koskevat tiedot: Helsinki - Tukholma

Cheapest outbound flight from 46,00 €
Outbound and return from 52,81 €
Lennon kesto min.. 00:55 / max.. 01:15
Paluulennon kesto min.. 00:55/ max.. 01:10
Etäisyys 402 km
Lentoa/viikko 179
Lähtölentokenttä Lentokenttä Helsinki-Vantaa (HEL)
Kohdelentokenttä Lentokenttä Tukholma, kaikki lentokentät (STO)
Kohdemaa Lennot - Ruotsi
Alternative flights to Tukholma
Popular destinations for onward travel