Lennot Helsinki - Teneriffa

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Helsinki määränpäähän Teneriffa

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Helsinki (HEL) määränpäähän Teneriffa (TCI), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Teneriffa. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Helsinki - Teneriffa

Teneriffa - niin kaukana ja kuitenkin niin lähellä

Teneriffa on Kanariansaarten saarista se suurin. Saaren eteläosa houkuttelee kauppakeskuksineen ja pitkine rantaviivoineen. Pohjoisosassa sijaitsee Loro Parque -eläintarha. Teneriffalla on myös kuuluisa Teide-tulivuori, joka on Espanjan korkein vuori. Vuokra-autolla pääsee ajamaan vuoren juurelle, josta ylös voi kavuta La Rambleta -vaellusreittiä tai ottaa hissin.

Teneriffalla on monia urheilumahdollisuuksia aktiivilomailijalle kuntosalista vaellukseen, vesilajeista golfiin ja maastopyöräilyyn. Rantalomailijat suuntaavat saaren eteläosiin tai läntisen Teneriffan upeille uimarannoille.

Upeat maisemat, kauniit kukat, palmut ja traakkipuut, jylhät rantakalliot, syvät rotkot, minijuna-ajelut, ylelliset ostoskeskukset, etelän ja pohjoisen eläintarhat, isot vesipuistot - kaikki yhdellä ja samalla saarella, noin kuuden ja puolen tunnin lennon päässä Suomesta!

Aurinko paistaa lähes aina

Teneriffa on erinomainen lomakohde ympäri vuoden. Saaren pohjoisosa on kylmempi ja sateisempi kuin eteläosa, joten aurinkoa kaipaavan kannattaa suunnistaa etelään. Rantakausi alkaa huhti- tai toukokuussa säiden salliessa ja loppuu lokakuussa. Myös marras- ja maaliskuussa on mukavan lämmintä verrattuna Suomen ilmanalaan.

Helmi-maaliskuun vaihteessa vietetään karnevaalia esimerkiksi Santa Cruzissa ja Puerto de la Cruzissa. 30.5. on Día de las Islas Canarias eli Kanarian saarten juhlapäivä, jota vietetään kaikkialla Kanariansaarilla erilaisten tapahtumien ja perinteiden merkeissä. Karnevaalissa musisoidaan ja tanssitaan sekä juhlitaan sydämen pohjasta. 12.10. vuorossa on Día de la Hispanidad eli Kolumbuksen päivä ja Espanjan kansallispäivä, jota juhlitaan juhlakulkuein ja monin tapahtumin. 

Matkavinkit

Saarelta voi vuokrata auton, johon kannattaa ottaa kaikki vakuutukset. Vuokra-auto on mukava tapa tutustua saareen. Autolla voi käydä Teidellä tai suunnistaa kohti pohjoista Santa Cruzin kaupunkia hienoine ostoskeskuksineen ja kirpputoreineen (etenkin viikonloppuisin). Se on Kanariansaarten toiseksi suurin kaupunki.

Paikallisia ruokaherkkuja ovat tulinen Mojo-kastike ja Papas Arrugadas, joka sisältää perunat ja kastikkeen ja jota tilataan yleensä kalaruoan kanssa.

Elinkustannukset ovat saarella edullisemmat kuin Suomessa. Lähikaupat lomakohteissa ovat kalliita, mutta etenkin paikalliset elintarvikkeet, joita myydään kauppa- ja ulkoilmatoreilla, ovat edullisia. Myös alkoholi ja tupakkatuotteet ovat edullisia.

Kulkuyhteydet ja majoitus Teneriffalla

Teneriffan eteläiseltä lentokentältä (TFS) kulkevat bussilinjat 343, 350 ja 111 Los Christianosiin noin 3,20 eurolla, Costa Adejeen noin 3,70 eurolla, Santa Cruziin noin 9,35 eurolla, Puerto de la Cruziin noin 13,55 eurolla sekä Teneriffan pohjoiselle lentokentälle (TFN) noin 9,70 eurolla. Taksi tulee paljon kalliimmaksi kuin bussi, sillä hinnat ovat Los Christianosiin noin 30 euroa, Santa Cruziin noin 80 euroa ja Puerto de la Cruziin noin 100 euroa.

Teneriffan pohjoiselta lentokentältä (TFN) kulkevat bussilinjat 102, 107, 108 ja 343 Santa Cruziin noin 2,65 eurolla, Puerto de la Cruziin noin 4,75 eurolla, Costa Adejeen noin 12,40 eurolla, Buenavistaan noin 9,80 eurolla ja Teneriffan eteläiselle lentokentälle (TFS) noin 9,70 eurolla. Taksi on kalliimpi kulkuväline ja se kustantaa Santa Cruziin noin 18 euroa ja Puerto de la Cruziin noin 34 euroa.

Yöpyminen hostellissa tai majatalossa on edullista, hinnat lähtevät noin 20 eurosta yhdeltä yöpyjältä. Hotellissa yöpyminen maksaa alkaen noin 35 euroa henkilöltä. Majoitusvaihtoehtoja on runsaasti apartementos-majoituksesta luksushotelleihin.

Julkista liikennettä hoitaa paikallinen bussiyritys Titsa. Lippujen hinnat määräytyvät kuljetun matkan mukaisesti. Kertalippu kustantaa alkaen noin 1,45 euroa. Taksien hinnat ovat edullisemmat kuin Suomessa: aloitustaksa ensimmäiselle kolmelle kilometrille on noin 5 euroa. Jokaista lisäkilometriä kohden maksu on noin yhden euron.

Lentoa koskevat tiedot: Helsinki - Teneriffa

Cheapest outbound flight from 202,99 €
Outbound and return from 359,27 €
Lennon kesto min.. 06:30 / max.. 06:40
Paluulennon kesto min.. 06:15/ max.. 06:20
Etäisyys 4720 km
Lentoa/viikko 18
Lähtölentokenttä Helsinki-Vantaa (HEL)
Kohdelentokenttä Teneriffa, kaikki lentokentät (TFS, TFN) (TCI)
Kohdemaa Espanja
Vaihtoehtoiset reitit kohteeseen Espanja
Alternative flights to Teneriffa
Flight destinations with a similar price