Lennot Turku - Milano

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Turku määränpäähän Milano

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Turku (TKU) määränpäähän Milano (MIL), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Milano. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Turku - Milano

Italialaisittain erilainen Milano kulkee kehityksen eturintamassa

Milano esikaupunkeineen muodostaa Italian väkirikkaimman metropolialueen. Se toimii koko maan talousveturina, joka tunnetaan parhaiten muodin ja designin edelläkävijänä. Italian kaupungeista Milano on kallein, mutta sen yöelämää pidetään maan parhaana.

Milano tarjoaa aina ihmeteltävää 

Välimerellinen sää mahdollistaa matkustamisen Milanoon läpi vuoden. Parhaat ajankohdat sijoittuvat huhtikuusta kesäkuuhun ja syyskuusta lokakuuhun, koska heinä- elokuussa lämpötila ylittää 30 °C. Milanon kuumuuden voi vaihtaa alle tunnin junamatkan päässä olevan Comon kaupungin ympärivuotiseen leutouteen.

Muotiviikot pidetään helmi-maaliskuussa ja syys-lokakuussa. Niiden aikaan majoitus tulisi varata hyvissä ajoin etukäteen. Muina aikoina majoitus löytyy suhteellisen helposti ja hinnat pysyvät kohtuullisina.

Huhtikuun Settimana dei Beni Culturalia kulttuuriviikolla kaikkiin museoihin pääsee ilmaiseksi. Milanon tiede- ja tekniikkamuseo esittelee maaiman kuuluisimman yleisneron Leonardo da Vincin aikaansa edellä olleita keksintöjä. Leonardo da Vinci vaikutti työelämänsä alkuaikoina Milanossa. Yleensä huhtikuussa järjestetään lisäksi huonekalumessut.

Juhannukseen ajoittuvan La Notte Bianca -juhlien aikana kaupoissa, ravintoloissa, baareissa ja teattereissa voi käydä koko yön. "Valkoisena yönä" ei nukuta. 

Maailmankuuluja jalkapalloseuroja Inter Milania ja AC Milania sekä La Scala -oopperaa katsomaan haluavien kannattaa suunnata Milanoon syyskuusta toukokuuhun.

Milanosta 45 kilometrin päässä kohoavat Bergamon kaupungin pohjoispuoliset Alpit soveltuvat erinomaisesti retkikohteeksi etenkin talvilomalaisille. 

Matkamuistoja ja viimeisintä muotia

Tärkeimmät nähtävyydet sijaitsevat kaupungin ydinkeskustssa Duomon aukion ja Sforzescon linnan välisellä Via Dantella vain kävelymatkan päässä toisistaan.

Paikallisten suosimissa syrjäisemmissä ravintoloissa syö edullisemmin ja samalla voi tutustua italialaiseen elämäntapaan paremmin kuin turistipaikoissa.

Päiväretkikohteista Shakespearen Romeon ja Julian Veronaan pääsee nopeasti Eurostar-junalla. Historiafriikkejä kiinnostaa erittäin hyvin säilynyt Bergamon vanhaakaupunkia ympäröivä muuri.

Via Montenapoleonen ympärille levittyvästä neljän korttelin "Kultaisesta suorakulmiosta" löytyvät kaikki kansainväliset kalliit luksusmerkit. Edullisempia ostoksia tekee Via Torinolla. Tavaran suuren vaihtuvuuden vuoksi esimerkiksi hajakokoja, näytekappaleita ja kerran näytöksessä käytettyjä uniikkivaatteita saa 30-50 prosentin alennuksella.

Helppoa liikkumista ja monipuolista majoitusta

Malpensan lentoasemalta pääsee keskustaan noin vajaassa tunnissa joko junalla Terminaalin 1 ensimmäiseltä tasolta, bussilla Terminaaleista 1 ja 2 tai taksilla Terminaaleista 1 ja 2.

Linaten lentoasemalta bussit 73 ja X73 ajavat keskustaan. Noin 40 EUR maksavan taksin saa saapuvien aulan uloskäynnin 5 edestä.

Bergamon lentoasemalta matkustaa Milanon keskustaan arviolta tunnissa junalla, Autostradale-, Zani Viaggi- tai Orio-busseilla tai noin 100 EUR:a maksavalla taksilla. 

Helpoimmin, nopeimmin ja halvimmin Milanon kaupungin alueella liikkuu metrolla. Milano Card oikeuttaa monissa nähtävyyksissä ja museoissa ilmaiseen sisäänpääsyyn tai alennuksiin. Samaisella kortilla matkustaa sen voimassaolo aikana rajattomasti joukkoliikenteessä.

Monien muiden suurkaupunkien tapaan taksit ovat julkista liikennettä huomattavasti kalliimpia ja ruuhkien vuoksi hitaampia kulkuneuvoja, mutta myöhään liikuttaessa kätevin valinta.

Vaivattomimmin majoittuu maailman viidenneksi suurimman katedraalin Duomon lähettyvillä, mutta varjopuoliksi nousevat yleensä kalliimmat hinnat ja melu. Halvimmillaan yöpyy aamiaisen sisältävissä B&B-hostelleissa. 

Lentoa koskevat tiedot: Turku - Milano

Etäisyys 1882 km
Lähtölentokenttä Turku (TKU)
Kohdelentokenttä Milano, kaikki lentokentät (MXP, LIN, BGY) (MIL)
Kohdemaa Italia
Vaihtoehtoiset reitit kohteeseen Italia
Alternative flights to Milano
Popular destinations for onward travel
Flight destinations with a similar price