Lennot Tampere - Oslo

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Tampere määränpäähän Oslo

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Tampere (TMP) määränpäähän Oslo (OSL), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Oslo. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Tampere - Oslo

Oslo viihdyttää

Laadukkaan kulttuurin ystävä viihtyy hyvin Norjan pääkaupungissa Oslossa. Festivaalien kirjo ja runsas valikoima erilaisia tapahtumia kutsuu matkailijaa viihtymään kaikkina vuodenaikoina. Oslon ilmasto muistuttaa Etelä-Suomea, joten loppukesästä kannattaa varautua sateiseen säähän ja talvisin pakkaseen. Aktiivisin matkailusesonki ajoittuu kesään, mutta talviaikana pääsee nauttimaan lumisista maisemista talviurheilulajien parissa.

Kulkueita, musiikkia ja festivaaleja 

Matkailijalle ilmaston puolesta miellyttävin aika tutustua Osloon on toukokuusta lokakuuhun. Toukokuussa juhlitaan iloisesti koko perheelle sopivin kulkuein ja tapahtumin kansallista perustuslainpäivää. Kesällä kaupunki täyttyy lukuisista erilaisista musiikki- ja rockfestivaaleista, joita järjestetään aina syksyyn asti. Festivaalikausi päättyy lokakuussa vietettäviin elokuvajuhliin. 

Tutustu ennen matkaa

Oslo tunnetaan hyvänä kalakaupunkina ja tyypillisin ateria valmistetaan lipeäkalasta. Hintatasoltaan Oslo on kalliimpi kuin Suomi. Keskimääräinen hinta yhden hengen ravintolaillalliselle on 180 NOK (Norjan kruunu). Hotelliyön hinta on keskiarvoltaan noin 1600 NOK, mutta edullisempiakin vaihtoehtoja on tarjolla. Norjan alkoholilainsäädäntö on Suomeen verrattuna tiukempi. Esimerkiksi julkisilla paikoilla alkoholin nauttiminen on kokonaan kiellettyä, ja myös alkoholituotteiden myynti on rajoitetumpaa kuin Suomessa. 

Oslossa liikkuminen ja majoittuminen

Lentoasemalta kannattaa matkustaa keskustaan paikallisjunalla. NSB-juna on nopea ja edullisin vaihtoehto. Matka kestää alle puoli tuntia ja lipun hinta on noin 90 NOK. Vaihtoehtoisesti myös lentokenttäjunalla tai -bussilla pääsee keskustaan. Hinnat ovat keskimäärin 175-180 NOK. Taksimatkan hinta kohoaa kuitenkin jopa yli 700 Norjan kruunun. 

Majoitusvaihtoehdoiltaan Oslo on Suomen kaupunkien tapainen. Erilaisia hostelleja, hotelleja ja loma-asuntoja on saatavilla eri hintatasoissa. Edullisin on telttapaikka leirintäalueella, jonka yhden yön hinta on noin 195 NOK kahdelta hengeltä. Hostelli on keskimäärin yli puolet hotellimajoitusta edullisempi. 

Liikkuminen sujuu julkisilla kulkuvälineillä ongelmitta. Oslossa on käytettävissä metro, raitiovaunu, lähijuna, bussi sekä lauttaliikenne. Oslo-Pass on kortti, jolla pääsee joukkoliikenteen lisäksi museoihin tai nähtävyyksiin ilmaiseksi tai alennetulla hinnalla. Yhden vuorokauden voimassa olevan kortin hinta on noin 320 NOK. Ostettavissa on myös muutaman vuorokauden voimassa olevia kortteja. Kortti tulee muistaa aktivoida käyttöön lipunlukulaitteella. Osloon kannattaa tutustua myös polkupyörällä, vaikka pyöräteitä onkin verrattain niukasti. Turisti-infosta voit ostaa kaupunkipyörien lainaamiseen tarvittavan kortin. Päivähinta on noin 100 NOK.

Lentoa koskevat tiedot: Tampere - Oslo

Outbound and return from 195,08 €
Etäisyys 690 km
Lähtölentokenttä Tampere (TMP)
Kohdelentokenttä Oslo (OSL)
Kohdemaa Norja
Alternative flights to Oslo
Popular destinations for onward travel
Flight destinations with a similar price