Lennot Helsinki - Göteborg, Landvetter

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Helsinki määränpäähän Göteborg, Landvetter

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Helsinki (HEL) määränpäähän Göteborg, Landvetter (GOT), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Göteborg, Landvetter. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Helsinki - Göteborg, Landvetter

Merellinen Göteborg

Trendikkään Ruotsin keskus Göteborg on pakollinen matkailukohde pohjoismaiden ystäville! Parhaimmillaan kauniista Göteborgista pääsee nauttimaan toukokuusta eteenpäin aina syyskuulle saakka. Göteborgin ilmasto on aavistuksen leudompaa kuin Suomessa ja etenkin talvisäät ovat sateisia. Kesäkuukausien valoisista illoista saa Lounas-Ruotsissa nauttia aavistuksen Suomea pidempään.

Göteborg tarjoaa pohjoismaista kulttuuria parhaimmillaan

Helmikuun alussa Göteborgissa vietetään Pohjoismaiden suurimpia elokuvajuhlia, jotka keräävät vuosittain noin 155 000 vierailijaa. Ruotsalaiset osaavat juhlia näyttävästi ja perinpohjaisesti ja vappua juhlitaankin huhtikuun viimeisenä päivänä suuren paraatin ja hulppeiden naamiaisasujen voimin. Kesäkuun loppupuolella vietettävä Midsommar on ruotsalaisille suuri keskikesän juhla ja yksi vuoden suurimmista tapahtumista.

Elokuussa kaupungin valtaa kaksiviikkoinen Göteborgs Kulturkalas -kulttuurifestivaali, joka tarjoaa lukuisia mahtavia taidetapahtumia. Teatteria, oopperaa, musiikkia ja elokuvia ― valittavanasi on lähes 1 2000 kulttuuritapahtumasta!

Göteborgissa liikut helposti ja turvallisesti

Göteborgin merimaisemiin pääsee tutustumaan myös lauttaristeilyiltä käsin. Voit suunnitella viihdyttävän seilailupäivän merellä omien toiveidesi mukaan. Delsjön luonnonsuojelualue sijaitsee hieman Göteborgin ulkopuolella, jossa pääsee vaeltamaan, melomaan ja uimaan. Göteborgin keskustassa hauskaa ajanvietettä tarjoaa suuri ja viihdyttävä huvipuisto Liseberg.

Suomen ja Ruotsin välillä on yhden tunnin aikaero, joten Ruotsiin matkustavien tulee siirtää kelloja tunnilla taaksepäin. Ruotsin valuuttana toimii Ruotsin kruunu (SEK), ja luotto- ja debit-kortit toimivat kätevinä ja yleisimpinä maksuvälineinä. Göteborgissa ravintoloissa syöminen, elintarvikkeiden hinnat ja esimerkiksi asuntojen vuokrataso ovat noin 10-16 prosenttia edullisempia kuin Suomessa. Alkoholin myynti toimii Ruotsissa Suomen tavoin, eli väkevämpien alkoholijuomien myynti tapahtuu ainoastaan Alkoa vastaavissa Systembolaget-liikkeissä.

Majoitus ja matkat keskustaan

Kaupungin lentokentältä pääsee liikkumaan näppärästi Göteborgin keskustaan. Flygbussarna-bussilinja kulkee lentokentältä keskustaan noin 15 min välein ja matkan kesto on noin 20 minuuttia. Kertalipun hinta on noin 105 Ruotsin kruunua ja meno-paluulipun hinta on noin 195 SEK. Myös Swebus Express -linja kulkee keskustan ja lentokentän väliä. Lipun hinta on noin 59 SEK.

Kallein vaihtoehto keskustaan siirtymiseen on taksi, jonka matkaveloitus on noin 450 SEK. Julkista liikennettä pyörittää Västtrafik, jonka verkosto kattaa bussi-, raitiovaunu- ja lauttaliikenteen. Kertalipun hinta on noin 26 SEK ja lipun voimassaoloaika 90 minuuttia. Päivälipun hinta on noin 85 SEK ja kolmen päivän lippu maksaa noin 170 SEK. Taksilla liikkuminen on lähtökohtaisesti kallista. Keskustan alueeseen pystyy tutustumaan helposti myös kävellen lyhyiden välimatkojen ansiosta. Göteborgista on myös pyörävuokraamoja ja hyvät pyörätiet. Kaupungissa yöpyminen on edullisinta hostelleissa ja retkeilymajoissa, joissa yö maksaa keskimäärin noin 195 Ruotsin kruunua. Keskitasoinen hotelliyö maksaa suurin piirtein 840 SEK ja yli kolmen tähden hotelleissa noin 1400 SEK.

Lentoa koskevat tiedot: Helsinki - Göteborg, Landvetter

Outbound and return from 109,75 €
Lennon kesto min.. 01:25 / max.. 01:30
Paluulennon kesto min.. 01:20/ max.. 01:25
Etäisyys 784 km
Lentoa/viikko 29
Lähtölentokenttä Lentokenttä Helsinki-Vantaa (HEL)
Kohdelentokenttä Lentokenttä Göteborg, Landvetter (GOT)
Kohdemaa Lennot - Ruotsi
Vaihtoehtoiset reitit kohteeseen Ruotsi
Alternative flights to Göteborg, Landvetter
Popular destinations for onward travel
Flight destinations with a similar price