Lennot Helsinki - Lontoo

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Helsinki määränpäähän Lontoo

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Helsinki (HEL) määränpäähän Lontoo (LON), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Lontoo. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Helsinki - Lontoo

Korkeakulttuurin ja perinteisten pubien eloisa yhteensulautuma

Lontoo tarjoaa viihdykettä ympäri vuoden jokaiseen makuun. Perinteiset pubit, laaja korkeakulttuuri- ja urheilutarjonta, valtavat ostoskeskukset, sekä eloisa yöelämä saavat kenet tahansa kiinnostumaan kaupungista matkakohteena.

Äkkilähtö milloin tahansa

Lontoossa vallitsee meri-ilmasto, joten sateita kaupunkiin on odotettavissa vuoden ympäri. Lämpimintä Lontoossa on heinäkuussa, mutta huonollakaan säällä tekeminen ei kaupungissa lopu kesken. Ympäri Lontoota on paikkoja, joihin pääsee katsomaan konsertteja ja teatteriesityksiä jopa ilmaiseksi. Lontoossa järjestetään eri vuodenaikoina erilaisia musiikki-, kulttuuri- ja urheilutapahtumia. Elokuussa Lontoossa järjestetään yksi maailman suurimmista katufestivaaleista, Notting Hill Carnival. Helmikuussa juhlitaan kiinalaista uutta vuotta ja huhtikuussa Lontoo täyttyy erilaisita urheilutapahtumista, kuten maraton-juoksukilpailusta ja jokavuotisesta venekilpailusta. 
 

Helpompi kulttuurishokki

Eurooppalaisena kaupunkina Lontooseen matkustaminen ei vaadi erityistä valmistelua tai varautumista. Englannin vasemmanpuoleinen liikenne saattaa ensi alkuun aiheuttaa hieman hämmennystä, mutta liikenteeseen sopeutuu yllättävän nopeasti ainakin jalankulkijana. Lontoo on hintatasoltaan erittäin lähellä Pohjoismaita, vaikka osa elintarvikkeista onkin edullisempia kuin Suomessa. Vuokrataso on erittäin korkea, ja Lontoo onkin Englannin kallein kaupunki. 

Julkista liikennettä kannattaa hyödyntää

Lentäessä Heathrown kentälle, on keskustaan pääsemiseksi halvin vaihtoehto ottaa metrolinja Piccadilly Line terminaaleista 1, 2 tai 3. Matka keskustaan kestää noin puoli tuntia, ja lipun hinta on noin £6. Nopein vaihtoehto on puolestaan nousta Heathrow Express -junaan terminaaleista 1, 2 ja 3 ja ajaa Paddington Stationille. Heathrow Expressillä matkan hinta on kalliimpi, noin £26, mutta matka kestää vain noin 15 minuuttia. Taksi keskustaan maksaa vähintään £33, ja matka kestää noin 40 minuuttia. 

Gatwickin lentokentältä Victoria Stationille pääsee puolessa tunnissa Gatwick Expressillä eteläterminaalista. Matkan hinta on noin £18. Taksilla Gatwickistä keskustaan matka-aika on noin tunnin, ja hintaa matkalle tulee noin £100.

Stanstedin lentokentältä on Express-junayhteys Liverpool Street Stationille, junalippu maksaa noin £12 ja matkassa kestää noin 45 minuuttia. Taksi Standtedista keskustaan maksaa noin £100 ja matka kestää noin tunnin. Myös Lutonin lentokentältä pääsee etenemään julkisilla keskustaan. Shuttle-kuljetus vie matkustajat Luton Airport Parkwaylle, josta on junayhteys St. Pancrasiin, lippu maksaa noin £15 ja matkaan menee suunnilleen 40 minuuttia.

Lontoon keskustassa toimii loistava bussi-, metro- ja junaverkosto. Kertalippu maksaa noin £5,70, ja päivälippu alkaen £12-£15. Ladattavalla Oyster Card-matkakortilla saa pienen alennuksen lipun hinnasta. Kortin saa £5 panttia vastaan.

Yöpyminen Lontoossa maksaa halvimmillaan hostelleissa noin £20/yö, ja hotelleissa alkaen £40/yö. Mitä aikaisemmin majoituksen varaa, sitä halvemmalla majoituksen saa.

Lentoa koskevat tiedot: Helsinki - Lontoo

Outbound and return from 113,01 €
Lennon kesto min.. 03:10 / max.. 03:25
Paluulennon kesto min.. 02:50/ max.. 03:05
Etäisyys 1833 km
Lentoa/viikko 71
Lähtölentokenttä Lentokenttä Helsinki-Vantaa (HEL)
Kohdelentokenttä Lentokenttä Lontoo, kaikki lentokentät (LCY, LGW, LHR, LTN, STN, SEN) (LON)
Kohdemaa Lennot - Iso-Britannia
Vaihtoehtoiset reitit kohteeseen Iso-Britannia
Alternative flights to Lontoo
Flight destinations with a similar price