Lennot Tampere - Manchester

Halvimmat tarjouksemme lennoille lähtöpaikasta Tampere määränpäähän Manchester

Pääset täällä vertailemaan halpoja lentoja lähtöpaikasta Tampere (TMP) määränpäähän Manchester (MAN), joko yksisuuntaisia tai meno-paluumatkoja. Seuraavia tarjouksia haettiin ja löydettiin idealosta parin viimeisen päivän aikana. Voit myös aloittaa oman hakusi lennoista määränpäähän Manchester. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua koska tahansa.

Useful information about the flight Tampere - Manchester

Jalkapallon ja mehiläisten Manchester 

Manchester sijaitsee Luoteis-Englannissa melko lähellä rannikkoa. Maailman ensimmäisenä teollistuneena kaupunkina pidetty Manchester on nykyään tunnettu taiteiden, koulutuksen ja talouden keskuksena sekä merkittävänä jalkapallokaupunkina. Mehiläinen on kaupungin tunnuseläin.
 

Kiinnostava matkakohde ympäri vuoden

Manchesterin alueella vallitsee kostea meri-ilmasto, ja sateita esiintyy tasaisesti ympäri vuoden. Lämpimin kuukausi Manchesterissa on heinäkuu. Kaupungissa järjestetään vuosittain runsaasti eri alojen tapahtumia. Heinäkuun lopussa kaupungissa pidetään Jazzfestivaali, syys- ja lokakuussa Manchesterin kirjallisuusfestivaali, syyskuussa ruokafestivaalit ja tammi-helmikuussa juhlitaan kiinalaista uutta vuotta.

Kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluvat esimerkiksi Manchesterin uusgoottilainen kaupungintalo ja katedraali, jonka vanhimmat osat ovat peräisin vuodelta 1380. The Lowry on vuonna 2000 avattu taiteen, teatterin ja viihteen keskus. Kaupungissa on kaksi suurta jalkapallojoukkuetta, Manchester United ja Manchester City. Mikäli matkalla haluaa mennä katselemaan jalkapallo-ottelua, kannattaa liput hankkia hyvissä ajoin ennen reissua.

Siirrä kelloja, maksa punnilla

Kuten muuallakin Englannissa, Manchesterissa käytetään rahayksikkönä Iso-Britannian puntaa (£). Suomen ja Englannin kellonaikojen välillä on kahden tunnin aikaero. Hintataso Manchesterissä on Iso-Britannian keskitasoa. Elintarvikkeet ruokakaupoissa ovat hieman edullisempia kuin Suomessa, mutta muuten hintataso on suunnilleen samaa luokkaa. Manchesterin turisti-info sijaitsee Piccadilly Plazalla.


Lentoasemalta Piccadillyn asemalle keskustaan

Lentoaseman juna-asemalta junayhteys keskustan Piccadillyn asemalle maksaa noin £4,50 ja matkassa vierähtää noin 15 minuuttia. Metrolink keskustaan maksaa samoin noin £4,50, mutta matkassa kestää pidempään, noin 35 minuuttia. Myös bussilinja 43 kulkee keskustan ja lentoaseman väliä. Taksitolpat sijaitsevat terminaalissa 1, taksimatkan hinta on alkaen noin £18 ja matkassa kestää noin 25 minuuttia.

Edullisimmillaan yöpyminen hostellissa maksaa jaetussa huoneessa noin £15 henkeä kohti. Hotellit maksavat alkaen noin £60 huoneelta. Manchesterin Hilton-hotelli on yksi kaupungin korkeimmista rakennuksista, 169 metriä, ja sieltä on upeat näköalat kaupungin ylle.

Kaupungissa kulkee ilmainen ”Metroshuttle”-bussilinja, joka kulkee isoimpien asemien väliä. Lippu tavalliseen ”Stagecoach”-bussilinjaan maksaa noin £1,50. Raitiovaunun päivälippu maksaa noin £5. Kaupungin keskusta sijoittuu pienelle alueelle, jolla etäisyydet ovat käveltävissä. Taksit ovat halvempia kuin vaikkapa Lontoossa, mutta silti huomattavasti julkista liikennettä kalliimpia. Liikenteen mahdolliseen ruuhkautumiseen kannattaa varautua.

Lentoa koskevat tiedot: Tampere - Manchester

Outbound and return from 413,12 €
Etäisyys 1775 km
Lähtölentokenttä Tampere (TMP)
Kohdelentokenttä Manchester (MAN)
Kohdemaa Iso-Britannia
Vaihtoehtoiset reitit kohteeseen Iso-Britannia
Alternative flights to Manchester
Flight destinations with a similar price